Jump to content

tveraa

Members
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tveraa

  1. På Remington sin hjemmeside kan man skrive inn våpen nr. og se om det gjelder din rifle. Fikk nytt avtrekk for flere mnd. siden fra Jakt og Friluft i Arendal, men har ikke montert det enda Fikk velge om man ville ha de til å bytte eller få det sendt i posten og montere det selv.
  2. Du er opptatt av å holde hunden i bånd under hekke- og yngletida... Hva med katten? Denne får gå fritt å drive jakt hele året! Katten er nok et større problem sammenlignet med de få hundene som faktisk tar villt når de ikke blir holdt i bånd.
  3. viewtopic.php?f=14&t=53598 Se på denne tråden
  4. Min cz 455 i kaliber 17hmr veier akkurat 3kg med kikkert og demper. Denne har 40cm løp og er heldempet. Har skutt både rev og kråke med denne. Bruker kun gamepoint og har aldrig opplevd at kulen har stoppet i dyret. Holder på å bygge ny stokk for å få ned vekten enda mer
  5. koster nok mellom 3500 og 5500 kr alt etter hvordan den skal stå men har den hengt til mørning? skal dyr stoppes ut kan de me fordel havne hel i frysern snarest!
  6. Mente også saksbehandler hadde feil så ringte til et annnet politidistrikt og fikk samme svar, men han skulle sende meg en bekreftelse på at rifla var i kaliber 7mm rum. Blir nok å forsøke fler politidistrikt.
  7. Skulle få en skriftlig bekreftelse på at kalibret på riflen var 7mm rum
  8. Ingen andre med 7mm rum eller noen som har bekjente som har kalibret? Har nå snakket med Nord Trøndelag politidistrikt i tillegg til Helgeland politidistrikt og fått samme svar. Kalibret finnes ikke i kaliberoversikten dems derfor kan de ikke sette det på våpenkortet
  9. Har en rifle i 7mm RUM. På våpenkortet står det 7mm rem mag. Har snakket med utsteder av kortet å fikk beskjed om at 7mm RUM ikke var på listen over kaliber som kunne velges inne på systemet, derfor var det valgt rem mag. Hva står det på kortet til dere andre som har 7mm RUM?
  10. Noen andre som har testet jaktmatch? Samler under 10mm, 5 skudd på 100m i min rifle. Går bedre enn dimondline. Bestilte egentlig 150 skudd dimondline, da jeg skulle hente skuddene hadde de fått inn 9 pk. av 20 skudd med jaktmatch. Etter litt pruting og overbevisning om at ingen andre i nærheten har 6xc fikk jeg disse for 13kr pr skudd skal prøves på gåsa i år
  11. tveraa

    6xc prosjekter.

    Min rifle i 6xc ble ferdig like før jul. -Remington 700 kasse -GRS long range, blå/svart -Border løp med 1:7,5 i riflestigning, 25mm munning gjenget for lyddemper og montert i muffe for å lette pussingen. -20moa skinne -vortex razor 5-20*50 -versapod
  12. Har for tiden ikke tilgang på dreiebenk men kan hende dette blir løsningen uansett:) Det var planen:) men hjemmelading.no skaffer ikke lengre 115gr Dtac:(
  13. Har sett på cmm6 stål demper men som du sier er denne ute av produksjon Har ikke funnet andre ståldempere i samme størrelse.
  14. Remington 700 i kaliber 6xc 26" løp fra Border, 1:7,5 i riflestigning Løpet montert i muffe for å gjøre pussingen lettere og raskere. 20moa skinne med en vortex razor 5-20x50 på toppen. Rifla er gjenger med m18-1,5. 25mm munning men blir tykkere, ved skjefte er dismeteren 30mm. Noen forslag til demper?
  15. Gratulerer fagervii:) Nå blir det utrygt å være rev hos deg
  16. stammer trolig fra en oppdretts and. finnes hvite stokkand varianter som er blitt observert sammen med ville stokkender. legger ved link til et bilde jeg fant: http://www.biologforeningen.org/enbiolo ... %A5ret.jpg" target="_blank" target="_blank" target="_blank edit: ble litt sen med denne.
  17. legger ved denne testen av begge kruttmålene http://www.6mmbr.com/powderdispensers01.html
  18. Løfter ofte etter kikkerten:) gir godt grep! Bærer ikke etter kikkerten men ofte jeg tar i kikkerten når rifla skal ut og inn av kofferten eller plukkes opp fra standplass. Hadde ikke stolt på rifla om den ikke hadde tålt å bli tatt i!!
  19. 5 skudds samling med min cz 455 i 17 hmr på 100 meter:) De 3 største kulehullene er fra 30-06. Artig å skyte etter andres kulehull;) Min samler iallfall godt nok:) dette skutt med gamepoint, men alt går like godt.
  20. bygger kun 12 cm forran munningen
  21. Få som legger ut bilder, må da være flere som har Browning Håper på flere bilder fra alle med Browning legger ved bilde av min Browning a-bolt i 6,5x55
  22. Remington 700 leveres i 338 lapua. http://www.pvas.no/?PageID=656&ItemID=2259 er iallefall det beste utgangspunktet? kansje noe dyr men men..
  23. Har kappet til 40cm på min cz455 i kal 17hmr.. 16" skal vist være bra, men man taper hastighet i forhold til 22" løp. Hvor mye husker jeg ikke. Under 16" reduseres hastigheten en del raskere enn ned til 16" fra 22".
  24. Ja, men ikke ein hjemmelaga demper som sto på i dag da. Dåli treff rett i brystet og ut i bogen. Ble et kjapt ettersøkt og ei hagleladning i sia fra tveraali
×
×
  • Create New...