Magnus Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Noen som har hørt noe eller har noen erfaring med det? Er snakk om dyre kjeler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
springfield 30.06 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Jeg har erfarig. Det er dyrt, og vi gadd ikke bruke grytene slik de er ment å brukes. Da hadde det vært bedre for oss å kjøpt vanlige gryter i god kvalitet. Det må sies at jeg er imponert over hvor lett det er å gjøre rent disse grytene, og kvaliteten er etter mitt syn bra. Startsettet har alt for små gryter om du skal koke for fler enn to. Vigg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sportskytter Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Du må ikke la deg lure av dette, søk på nett så finner du fort ut at dette bare er noe lureri, man kan gjøre akkurat det samme med vanlige kjeler. http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.2464759 http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/157728/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Det blir vel det samme med dette som de som lurer på folk middelsgode støvsugere til 15000,- kroner på dørsalg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Kjøp Høyang Polaris sine stål panner og Scanpan steikepanner, så har du gode panner/steikepanner. Det er det eg har kjøpt dei siste 10 åra og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Le Creuset har også veldig bra kvalitet, både på kjeler og panner, er egentlig veldig fornøyd med alt av det vi har kjøpt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Har vært på demomiddag og fått det vist, maten smakte bra den, ikke veldig spennende, men ok. Grønnsakene var gode. Konseptet var bra det. men jeg kjøpte ikke. Synes det er hinsides dyrt. Noen tjener grovt på dette, det er helt sikkert. Jeg kjørte min egen kjeletest med en ikea ss panne jeg har og klarte ikke smake annet enn natron. Så lagde jeg meg en del grønnsaker og tilberedte dem på samme måte som vist tidligere på kvelden. Og jammen, til min overraskelse, ble det rimelig likt. Angående ståltyper så er jeg ikke så stiv på det, men i 316L så er det vel mindre carbon. Noe som gjør det lettere å sveise. Ihverfall grenrør som jeg har vært borti da. Men at det er kirurgisk stål det har jeg ikke troen på. Er vel ikke noe som heter det en gang tror jeg. Ikke på norsk ihvertfall. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myrsken Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Erling Theodorsen, en av Norges beste viltkokker, bruker Saladmaster i all sin matlaging. Sjekk ut bloggen hans for mer info http://saladmasterheltvilt.blogspot.com OBS! Advarer mot sterk matlyst Dette handler ikke om hvilke kjeler man skal velge å kjøpe seg, men et internasjonalt dekkende konsept basert på kvalitet, helse og ikke minst matglede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skattebo Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Kjenner Erling Theodorsen meget godt,gjennom kokkeskolen og dei åra jeg jobbet som kokk,Det er kvalitet på salladsmaster sine produkter,det er det ingen tvil om.Jeg har selv testa kjelesettet,lett å lage god mat er det også,men det er dette med prisen som jeg synest at dette vart uinresant å selge dette produktet. Når det begynner¨å koste 4-5000 kr for ein kjel,så nermer det seg galskap. Så bra er det ikke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slemmo Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Det er ingen kjeler i verden som er så bra.....ren svindel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.