rp15oryx Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Så var det på an igjen. Hjortasidene med gedigne krater etter splintgranatnedslag (ikkje mine eigne!) ligg og gliser til meg i frysen. Eg blir så stiv i fingrane av å spikka no til dags, då det utgår. Har prøvt å laga pinnakjøt, men her klarar ikkje hjorten å konkurrera med sauen, som tross alt er eit ålreit dyr til sitt bruk. Så, ein mørk og stormfull vinteraften fanga antennene mine opp at det gikk an å ha desse sidene til spareribs. Er det lurt å marinera? Kva skal eg ha i marinaden då? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Du kan kikke i denne tråden her, der er det litt tips. http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=30865 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rp15oryx Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 Du er ein kløppar - dette skal bli å prøva. Andre tips til holete hjortasider? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nordlendingen Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 smør inn i rødvin,salt og pepper! og klask kadaveret på grillen (litt før sesongen men skader vel ikke) nyyyyt!! jeg foretrekker og bruke rødvin, salt og pepper da jeg ikke krydrer bort så mye viltsmak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.