Jump to content

Forhandler Korth revolver


nhd

Recommended Posts

Import er kjempe enkelt. Men du må huske å skrive på våpensøknaden at du kommer til å importere det du søker på. Du bruker den vanlige våpensøknaden. Da vil du få et stempel på søknaden som sier: INNVILGET INNFØRSEL, Tillatelsen gjelder i 3-tre måneder.

 

Når du får søknaden tilbake sender du denne til selger (ta kopi i tilfelle rottefelle). Så søker han om utførsels tillatelse. I Sverige tok det 1 dag. Der kostet denne 600 sek. Du må betale denne via selger, eller om du får prutet deg til å få den inkludert.

 

Denne utførselstillatelsen som selger får tar du med deg sammen med den originale søknaden din. Selger får sin rosa. Men han skal IKKE sende resten av papirene slik vi gjør her hjemme. Du tar med UTFØRSELS TILLATELSEN, VÅPENSØKNADEN og KVITTERING/FAKTURA på kjøpet sammen med våpenet til tollen du vil passere. Helst en som er betjent 24 timer i døgnet. Her fikser dem alt du trenger å fikse. Få dem til å lage en toll deklarasjon også. Ikke nødvendig, men greit hvis noen papirer skulle bli borte.

 

Tollen sender papirer tilbake til svensk politi. Og du sender Hvit og gul del tilbake til ditt våpenkontor. Fiks ferdig arbeid.

 

Mye tekst, men det er enkelt altså. Les gjerne reglene for reisegods. Er du borte i 24 timer kan du handle for 6000 uten å bli moms pliktig. Uansett avhengig av hva som står på fakturaen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...