Jump to content

HalvorV

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HalvorV

 1. https://produktkatalog.norskstaal.no/produktkategori/vv-plater/
 2. .. og selger på siste mente en verdi mellom 15-25 000,- Det er da hvertfall dyrt nok
 3. Noen som har noen tips på hvor man kan skaffe seg en Manners eller JAE stock? Er ute etter en T4A eller T5A i med mini chassis til kort Rem700, alternativt JAE-700 (hvis tilgjengelig).
 4. Kan anbefale Blaser Tactical 2. Meget fornøyd med min i .338 Lapua, bra justeringsmuligheter så den kan tilpasses de fleste skyttere. Presisjon og funksjon er upåklagelig. Finnes også i 223, 308 og 300
 5. Jeg er kanskje en av få som ikke helt har sansen for PM"5"-25x56, klarer ikke helt å like det at siktet egentlig er 7-25 (eller deromkring) og det jukses med dassrulleffekt for å oppnå en slags 5x forstørrelse. Slikt håper jeg er ordnet når resten av high-end produsentene skal matche og overgå siste generasjon fra March det neste året. Et ekte 5-40x(ca) fra S&B, Zeiss eller Premier blir saker!
 6. Litt nyttig info i denne: http://www.jaktsidan.se/ipb/topic/20929 ... allskytte/" target="_blank Og her, første artikkelen av 3(?): http://opticsthoughts.com/index.php?opt ... s&Itemid=4" target="_blank
 7. Driver å legger til side noen kroner hver måned til ett slikt: http://www.marchscopes.co.uk/march-fx-f ... e-5x40x56/ Flere vil kanskje si at 0.05mil klikk ekskluderer den. Noe smalere synsfelt enn "de andre" high-end kikkertene har den også. Premier 5-25x56 er også en kandidat som ikke er helt ute av lista over mulige erstattere for en Premier LT 3-15 som står på lengreholds (3-700m) rifla i dag.
 8. Fikk nå bekreftelese fra HF at buer (Bowtech Insanity CPXL og Heartbreaker Razzberry) er på vei... da mangler vi bare Ryfast slik at vi kan komme oss over til Strandalandet.
 9. En liten avsporing Har en Vortex Razor HD med dette: http://jaktfall.no/produkt/vortex-optikk/vortex-skivekikkerter/razor-skivekikkert/razor-hd-30x-tactical-eyepiece Nå er nok Razoren større og dermed mindre hendig enn Mark 4, men optikken er utrolig bra og spotting er en fryd med slikt. Hensoldt sitt alternativ virker nokså bra det også med retikkel i første plan: http://www.sportoptics.com/zeiss-hensoldt-spotter-60.aspx
 10. Jeg bestiller direkte til hjemmeadresse
 11. De sender, posten fortoller. Plankekjøring
 12. Er ikke umulig at det finnes forskjellige typer flush cups, jeg kjøpte en TAB Gear sling og den passer hverken på Saueren eller Blaseren min. Lurt å sjekke at man kjøper likt det man har fra før.
 13. Grillet sjøkreps i går. Krepsen deles i to, legg en god kladd med pesto og litt lime på, grill kjapt på meget høy temp i noen få minutt til skallet begynner å bli svidd. Outstanding!!!
 14. Dere ja.... Var bare meg og mine i dag. Men fint, det var det!
 15. Skal nedover, må få testet Vektor bremsen på Blaseren. Til alle: Husk dobbelt hørselvern!
 16. Kan oppdatere litt her. Gikk for en BR-Reflex til Sako TRG den passet bra men det var nesten ikke gods igjen i bakre foring etter at jeg hadde tatt ut de nødvendige 24,1mm for å få den på rifla, det gikk akkurat. Demperen demper nok til å ikke plage andre skyttere og da er jeg happy. Rekylen er veldig forskjellig fra hvordan den er med den orginale rekylbremsen (TRG brems), så her må det jobbes med tilvenning og stilling. Har en Vektor-brems på vei for teste denne opp mot TRGen.
 17. Jeg har hatt litt varierende erfaring med kullet fra Rema. Størrelsen har vært jevnere og større i disse sekkene: http://uthuset.no/cgi-bin/uthu/annet.ht ... tID=991915 Det samme produsent som Rema men jeg har erfart jevnere kvalitet i "originalen"
 18. Denne du sikter til? Denne stokken diskuteres her: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=43&t=66776
 19. HalvorV

  Barnes LRX

  Ja takk til ladedata! Jeg har en pakke 285 som jeg skal teste, men 265 og 280 er også veldig interessant.
 20. HalvorV

  Barnes LRX

  Er det noen butikker som har fått de inn?
 21. En 25-06 er nok et perfekt mellomkaliber.. Hint: bruktannonsene.
 22. Forstod det slik på gutta på standen at det ble jobbet for å få til dette. Har sendt de en mail og meldt min interesse.
 23. .... gjelder ikke for Tactical 2, der passer kun T2-løpene.
 24. Blaser Tactical 2 i 338 Lapua Magnum.
×
×
 • Create New...