Jump to content

Rifle i .223


Charm

Recommended Posts

Det er en slik FAQ tråd i begynnelsen som gir endel tips.

 

Det er ikke så lett å sortere ut det man leter etter gjennom ufattelig med tråder, så

jeg vil anbefale at du tenker gjennom hvordan du vil ha børsa. Magasin/ikke magasin, 5 skudd/ikke fem skudd kapasitet, tungt/lett løp, trestokk/syntstokk, osv.

 

Er det lav pris så er viktigt, så blir det mere 'you take what you get'. Remington, og Howa er rimelige og relativt trygge valg. Savage er også en billig variant. Er ikke sikker på om weatherby har noe i 223, men dem er rimelige også. Landrø kan også sikkert ragge opp en Mauser 98 med 223 løp til 3-4 tusen. Ruger er også brukbart. Det kan iallefall ikke bli feil om du velger Remington eller Howa.....men som sagt ovenfor....tenk igjennom om du skal ha magasin løsning eller topmating. Mange rifler kan velges på strak arm om du tar stilling til den ene detaljen.

 

Går du opp en klasse i pris, så vil jeg anbefale Browning A-Bolt eller en Tikka. Kanskje så er du også i nærheten av en shultz og Larsen. Ellers blir det bruktmarkedet.

 

Så går du og kjenner på desse og ser hva som passer deg. La oss håpe denne tråden ikke blir forsøpplet av alle som skal snakke om plast. Man har sett folk blitt påvirket av dette forumet til å velge bort Tikka som er ei sinnsyk god børse på grunn av opphausete meninger om plast. Alle rifler funker og går der dem skal og det blir hva DU føler blir riktigt å holde i til DEN prisen som passer deg.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...