Jump to content

Skjøttarstuggun

Members
 • Content Count

  653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Skjøttarstuggun last won the day on July 1

Skjøttarstuggun had the most liked content!

Community Reputation

159 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har vært på noen kurs med Chuck Taylor. På et av kursene var det mye mas fra en del dynamiskskyttere om teknikk for raske magasinskift. Svaret var at når du i krig har kommet til pistol, da ligger du dårlig an og har dårlige odds. Da er du på nivået over feltspade. Enten avgjør du det til din fordel i løpet av sekunder, alternativt har du tapt. Det kommer til en avklaring lenge før magasinskift er aktuelt. (Tross det demonstrerte han det raskeste magasinskift jeg har sett der han også tok vare på det tomme). Beklager litt OT.
 2. Jeg har en Kowa 8x30. Fantastisk kikkert.
 3. Jeg vet det, men siden jeg frem til da kun hadde skutt elg på under 200 meter, nøyde jeg meg med to knepp. Nå viste det seg senere i år at det ble en på 215 meter og to på mellom 250 og 275 meter, så på de holdt jeg litt høyere. Men to Lapua Naturalis på hver gjorde jobben.
 4. Beklager, men i en jaktsituasjoner er jeg dessverre ikke nøyaktigere enn 2 cm på 200 meter.
 5. Jeg skjøt inn min rifle med matchammo på 200 meter. Deretter gikk jeg over til Lapua Naturalis. Den gikk litt lavere og fikk stort sett 9,9-10,1 på DFS-skiva - rett under kl. 6. To knepp opp med 1/4moa var nok.
 6. Jeg kjøpte Lapua Naturalis i 6,5x55 på NAVA i 2018.
 7. @Dodraugen Men gjelder ikke dette all idrett? Tror du Warholm hadde blitt verdensmester på langhekken om han hadde fortsatt med 10-kamp?
 8. Ok. Da får vi ta Jenny Stene. I Stangfinalen flere ganger (ekstrem hurtigskyting). Nr 11 på verdensrankingen i 50 meter-3 pos og nr 21 i luftrifle (begge ren presisjon med meget god tid.)
 9. Skytterdronningen fra 2017, Katrine Aannestad Lund, er nr 10 på verdensrankingen til ISSF i 50 meter rifle, 3 pos. En ranking som forøvrig har tre norske damer topp 13.
 10. Trist at bruker av dette forum ikke kjenner til Norges skytterforbund.
 11. Helt enig. Jeg kan med sikkerhet si at denne situasjonen hadde ikke oppstått med meg på brua. Og det er ikke en gang arrogant sagt. 95% av mine båtvenner hadde fikset dette.
 12. På 100 meter synes jeg 8x er en stor forstørrelse. Hva med å sette en hvit klistrelapp på skiva? Eller skrive ut en dertil egnet skive f. eks. fra Norma?
 13. Hold deg unna ethundreogåtteårsiden. Kjøp en Pardini.
 14. Jeg har hatt en GT9 siden 2008. Ingen problemer med den. Den er meget presis og har en sikker funksjon. Må ha ulik olje på sleiden vinter og sommer.
 15. Det er nesten helt sikkert at det ikke ligger på nett.
×
×
 • Create New...