Covi Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Ettersom fruen skulle på utdrikningslag i kveld fant jeg ut at jeg skulle lage meg en bedre "hjemmealene middag". Fikk en ytrefilet for en god stund siden, og nå var tiden kommet til at den skulle fortæres. Den lokale mat-pusheren Helgø matsenter har bra utvalg, stakk ned dit og kjøpte kantareller, viltkraft, creme fraiche og kremfløte. Resten hadde jeg på lager. Forressten, halvpris disken fant jeg gull. Ekte parmaskinke. Ferdigskåret sådan, men allikevel. småhakket løk og kanareller, surret dem raskt på pannen, så hadde jeg dem over i en gryte sammen med juksekraften fra Helgø. Svidde opp resten av kantarellene, hadde dem over i en gryte med litt fløte oppi. Brunte mel og spedde ut sausen, tilsatte en dasj "kremfresj" og en slingse med brunost. Så omtrent slik ut: Etter å ha stekt biffen slik at jeg antok at den var ferdig, surret jeg to skiver av skinka rund den, og stekte den et par minutter på hver side. Slik ble det når det ble ferdig. vinen er en e.guigal gigondas 2004 Det smake fortreffelig, eneste var at biffen ble litt mye stekt, og den kunne kansje hatt ett år mindre i fryseren (var litt tørr), den var fra 2006. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriegh Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Det der så utrolig bra ut!! Fin tråd:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunkerante Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Dette så jo fortreffelig ut. Så ut som et kjempemåltid. Ekte parmaskinke skal ikke undervurderes. Synes kanskje at denne bør flyttes til tråden; Åååå, så mett, som forøvrig er et smykke av en tråd. Moderator ordner vel den biffen hvis det virker fornuftig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Neidå Dunkerante, tråden ligger fint der den ligger den.. Flott tråd Covi, fantasi og gode råvarer er ein fin ting når ein skal lage god mat. Og det er som alltid kjekt med ein fin tråd med bilder, det gjer seg !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.