Jump to content

Kvalitetsoptikk til spottpris, eller...?


Palinder

Recommended Posts

Hva tror dere om denne siden? http://www.valdada.com/catalog/52b0596a ... c1598.aspx

 

Har forsøkt å finne ut litt om disse siktene, men det er ikke mye info om dem. Det eneste jeg klarer å finne ut er at de stort sett går for det mangedobbelte av denne prisen. Noen steder gis det uttrykk for at de er av riktig høy kvalitet, altså bare hakket under de beste... Noen som har noen erfaringer?

 

Jeg tenker nå forøvrig at det kan være en feil på siden. Kanskje prisen skal stå i euro eller dollar, men er blitt satt opp med "kr"...?

 

Hva tror dere

Link to comment
Share on other sites

Viss dette er ein "ekte" bushnell, er det ikkje sikkert optikken er so hakkande dårlig til en hyggelig pris. Greit nok at bushnell har lagt seg på en lav profil når det gjelder optiske kvaliteter, men er jo også flinke til å utvikle optikken og ikkje minst utvalget. Fra erfaring er bushnell eit sikte som varer meir enn ein generasjon. Men det er, og blir bushnell, og kan sjølvsagt ikkje sammenlignast med dei høgare klassane.

 

Her er ihvertfall siktet:

 

http://www.qxl.no/accdb/viewItem.asp?ID ... nguageNR=0

 

Men no er eg fullstendig på villspor utfra temaet til trådstartaren, so får unnskylde meg :oops: Berre ein tanke som måtte ut :wink:

Link to comment
Share on other sites

Fant noke på qxl, men modellen der heiter illuminated rifle scope og ikkje hunting scope. Skulle likt å visst forskjellen... Har uansett ikkje noke tru på denne type optikk, og ihvertfall ikkje til skumringsjakt :shock:

 

http://www.qxl.no/search/search.asp?txt ... eAndDesc=0

 

Hjortetrekk

 

Ser du er fra Hellesylt, men studerer i Oslo... Det skulle vel ikke være en Mr. Runde?!

 

Du har PM ;)

Link to comment
Share on other sites

Spottpris & spottpris fru Blom - med frakt og toll havner du vel på det de koster her i landet - sånn omtrentlig (IOR) - kanskje litt billigere. Hvor har du sett dem til flere ganger prisen?

 

 

Her er prisene hos den eneste norske forhandleren jeg kjenner til: http://www.artemis.as/ior_optikk.htm

 

..det var den ene plassen ja.

 

Ellers har Eurooptic.com et par brukte sikter inne. De koster omtrent det samme som på siden jeg refererte til...bare i dollar :roll:

 

Her er de litt billigere, http://www.usaoptics.net/tactical.html

men fremdeles skyhøyt over den første siden

 

Her (http://www.6mmbr.com/valdada35mm.html) fant jeg et review av et av dem. Vet ikke hva disse skulle tjene på å reklamere for dem.. Men det ser da vitterlig ut som om de mener det er kvalitet over siktene..?

Link to comment
Share on other sites

Er prisen på den første siden rett, eller skal det egentlig vere i $? Merkelig at den ver så mykje billigare en dei andre! Nokon som veit eller har lyst til å finne det ut? :D Med den prisen såg den hvertfall veldig lokkandes ut... :lol:
Ja ikke sant? Veldig forlokkende faktisk. Jeg prøvde å bestille et sikte, men fikk beskjed om at nettsiden ikke var ferdig for salg ennå. Spørs om det er en feil, men jeg tror nå jeg skal prøve senere likevel.. Kan jo ha flaks..
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hadde det da vært så vel at de var så billige, men det må være en feil. Prisene i kr stemmer på en prikk med de prisene man finner i USA oppgitt i dollar. Enten det eller så er det kopier, eller svindel. Men da er det rart at adressen er valdada.com, skulle tro IOR fort hadde satt en stopper for det isåfall.

Så jeg satser på det første. IOR kan jo måle seg med noen av de beste, så at noen skulle selge dem til disse prisene er nok bare en fjern drøm.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...