Jump to content

uuid

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uuid

  1. Jeg har både både Peltor ComTac XPI og Sordin Supreme Pro X (begge med gel-puter) og jeg syns det virker som at Sordin gir best støydemping.
  2. Jeg søkte på et par nye pistoler i Oslo i mars og det tok bare to uker. Jeg har våpen fra før så jeg vet ikke om det påvirket søknadstiden eller om jeg bare var heldig.
  3. uuid

    Våpenkort

    Da har jeg fått sjekket papirene jeg fikk fra politiet. Referansen man får i brevet med de godkjente søknadene ligner men er ikke det samme som nummeret på våpenkortet. Da er det nok bare å la feltet stå tomt i søknaden.
  4. uuid

    Våpenkort

    Hvis jeg ikke tar helt feil så er tallet som står under "Vår referanse" på papirene du fikk med godkjenningen det samme som står på våpenkortet du får senere.
  5. Ok, da tror jeg at jeg ofrer et magasin og kapper litt for å være på den sikre siden.
  6. Vet det er en gammel tråd men prøver meg for det. Jeg har en Gen 5 Glock 19 jeg tenkte å benytte til spesialpistol og tenkte å prøve metoden som @Spinnvillt postet her men da stikker fortsatt magasinet noe ut ... er det kort nok eller må jeg frem med baufilen? Edit: Har ikke noe mer presist måleinstrument enn en linjal men det ser jo ut som at det går akkurat på millimeteren uten å kappe.
  7. Søkte på et par pistoler i Oslo den 10 februar og det ble godkjent på litt over 2 uker (jeg har våpen fra før). Det var imponerende kjapt!
  8. Våpenkontoret i Oslo gir totalt faen. Det tok 16-17 uker før jeg fikk godkjent søknad i posten. Fikk ikke noe bekreftelse på at søknad var mottatt og fikk heller ikke noe svar på de to epostene jeg sendte.
  9. Er det denne varianten som fungerer for deg? Jeg har en ny Pardini SP 22 og sliter med at patronene ikke kommer ut av magasinet så du har kanskje vært heldig med batchen. Det funker delvis om jeg nøyer meg med 3 stykker i magasinet men mer en det så funker det dårlig. Fikla litt med magasinet i går og det ser ut som patronene henger seg opp i den "leppa" på toppen når man har 4 eller fler men jeg får ikke testet før jeg er på skytebanen igjen.
  10. Rart det skal være så stor forskjell på behandlingstid. Vet ikke om det hjalp at jeg purret to ganger på e-post (fikk aldri noe svar) Ser nå at den påståtte søknadstiden har gått ned til 4-6 uker så da burde den nok dumpe ned i postkassa snart
  11. Det var førstegangssøknad til sportsskyting (.22 og 9mm).
  12. Og der kom papirene i posten ca. 10 dager etter betaling. Da tok hele søknadsprosessen i Oslo/Asker 10 uker + 10 dager (den ble sendt inn 5. mai).
  13. Det var våpen for sportsskyting (.22 og 9mm).
  14. Der lå den i postkassen ... så da tok det ca 10 uker i Oslo. Da er det bare å vente på å få papirene etter at de har fått registrert at jeg har betalt.
  15. Er på uke 10 selv og har ikke hørt en dritt. Heller ikke fått noe svar på de to epostene jeg har sendt (for 7 uker siden og 4 uker siden) ... våpenkontoret i Oslo må være dårligst i landet på kommunikasjon.
  16. De påstår 8-10 uker i Oslo nå og jeg har ventet i 8 uker og fortsatt ikke hørt noe. Nå tar de vel sommerferie så da blir det vel minst 4 uker til
  17. Jaja ... da er det bare å smøre seg med tålmodighet og håpe at det har kommet frem i posten da.
  18. Søkte nylig på mine første våpen (pistol) og lurte på om man skal få en kvittering på mottatt søknad? Det er nesten 3 uker siden jeg sendte den inn (til Oslo/Asker politikammer) og jeg har ikke hørt noe. Sende en e-post for nesten en uke siden og har fortsatt ikke hørt noe der heller. Det hadde jo vært greit å vite om søknaden er kommet frem eller om man bare sitter å venter forgjeves
×
×
  • Create New...