Jump to content

KennethA

Members
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KennethA

 • Birthday 04/26/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp, det kan de. Jeg har CZ fjærer i min Tanfoglio Match
 2. Jeg har en S&W 686 6" som ligger på ca 175-185 i faktor med kjøpeammo (avhengig av fabrikant). Jeg må lade selv.
 3. Hadde mye av de samme problemene om deg med et Tanfoglio vekselsett. Dette har hel sleide som må ha nok kraft, så har hatt nok av problemer. Uansett, den vil ikke stoppe i bakre stilling mest sansynlig fordi magasinfjæra er for svak. Den har ikke nok kraft til å presse sleidestoppen opp. Dette skjer med min og. Inntill jeg får tak i en fjær som er kraftigere så må jeg bare leve med det. Forøvrig bytta jeg hammerfjær fra orginale 16lbs til 22lbs og det gjorde underverker. Nå veksler den og skudd går av 100% av gangene.
 4. Denne: Gikk for $2588,- rett over 22000,- norske. Se ved ca 35 sek ut i videoen. Er dette fantasipriser? Er de virkelig så sinnsykt dyre?
 5. For de som ikke har fått det med seg enda: ANSCHÜTZ 1727 F D G er ute! .22LR Gjenget 18" løp med fortner bolt og nydelig stokk... Kanskje verdens råeste salongrifle? http://jga.anschuetz-sport.com/index.ph ... how=detail
 6. I pipingverden ja. Men ikke når det er snakk om eksosanlegg. http://www.hotshop.as/index.php/nb/buti ... m-2-1meter http://www.hotshop.as/index.php/nb/buti ... 2-5-1meter http://www.hotshop.as/index.php/nb/buti ... lang-nb-NO
 7. Kan det tenkes at diameteren kan utgjøre mye på brennhastigheten? Et tynnere rør vil gi raskere flow og høyere brennhastighet? Planen er å bruke rustfrie eksosrør, så alternativene er 51 / 63,5 / 76mm utvendige mål. Hadde vært kjempefint om noen som har for eksempel helsport ovnen kunne tatt et kjapt mål. Tenkte jeg skulle snike meg inn på xxl med en tommestokk i helga.
 8. Jeg driver å tegner meg en litt stor lavvo ovn som jeg skal lage. Er straks ferdig med designfasen og har planer om å kappe til materialer til helga. Er det noen som vet hvilken diameter for eksempel Helsport ovnen har på piperørene? Jeg skal kjøpe inn rustfrirør i 50cm lengde og kappe de til en cm kortere enn ovnen, men er usikker på diameter. Er 50mm utvendig (2") rør godt nok for en ovn som blir 21x21x45cm?
 9. Det ble en Tanfoglio Match. Sammen med en flat trigger fra Henning og en 10lb rekylfjær fra CZ75 blei den helt glimrende. Førsteplass i Mil C hos både Farris og Ringerike taler sitt om presisjon. Ingen funksjoneringsproblemer.
 10. Stemmer selvfølgelig at det kopi av M4 og ikke M2. Gikk litt i surr her.
 11. Hva med Remington VersaMax? Jeg har den og er kjempefornøyd. Spiser alt jeg lader med. Det er forøvrig en blåkopi av M2, som ble lansert når patenten til Benelli gikk ut. Pedersen har denne på lager, ny, til 9990 http://www.pvas.no/vaapen/hagler/halvau ... 71cm-12/76 Mulig det er en skrivefeil der. Hvis jeg ikke husker helt feil kommer alle disse i 12/89. Min er ihvertfall det.
 12. Har noen klipt litt i den orginale rekylfjæra? Eller har byttet til en redusert? Jeg sliter kraftig med den orginale rekylfjæra mi med egenladet 9mm. På ca 30% av skuddene så klarer den ikke kaste ut tomhylsa, eller så klarer den ikke plukke med seg ny patron riktig. Jeg er klar over at det skyldes helt og holdent mine 9mm ladinger på ca 125 i faktor. Ingen problemer med fabrikkammo. Har noen byttet denne? Ser at midway hevder at orginalfjæra er på 14lb. http://www.midwayusa.com/product/341511 ... aa-witness Henning anbefaler 6lb på slappe 9mm ladinger på mellom 120-140 i faktor. http://henningshop.com/products/tanfogl ... gunsprings Hva bruker dere? Kan jeg klippe noen runder av orginalfjæra, eller blir det bare problemer av sånt. Pistolen er en EAA Witness/Tanfo Match, Large Frame.
 13. Nytt medlem av klubben. Kjøpte meg nettopp en Match 9mm i dag. Skal testes til uka. Siktene som sitter på er LPA Low Profile, veit ikke helt hva jeg syns om dem. Må teste litt før jeg ser etter noe nytt. Skal i første omgang prøve å bestille en Henning Trigger. Bestiller jeg fra Pedersen eller direkte fra henningshop.com/? Angående magasiner så har Jaktdepotet masser av 9mm magasiner til Small Frame fra Mec-Gar. Det fulgte med bare ett magasin til min, så jeg har lest meg masse frem til hva som passer. Det viser seg at Tanfoglio leverer både small og large frame i alle kalibre. Som regel small frame i 9mm, og noen .40. Men ikke alltid. EAA bestiller kun i large frame, så de som har Tanfoglio som har vært innom EAA har large frame.
 14. Ok. Har kikket litt på nettsidene til Tanfoglio og ser at Stock III er mer rettet mot IPSC. Det har ikke så mye betydning for meg. 6" løp er bare en fordel i felt muligens? Lukter Gold Match lang vei her altså... Winge har den til 13500,- Er helt øverst i prissjiktet mitt. Må nok spare et par måneder, men frister veldig.
×
×
 • Create New...