Jump to content

SchweizerStøver

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

36 profile views
 1. har skutt ein rev. reven henger med innvollene inni seg nå. hva er lurt å gjøre med reven, hvis man skal utstoppe den. skal jeg beholde innvollene inni?
 2. Har hatt reven nærme åta to ganger, men han legger ikke åta i «ruta» si. Hva kan man gjøre for å få lokket reven mot åten? Bruker vanliglyskaster og Biltema varsler
 3. Hei, har lyst til å starte ein liten harejakt tråd. Hvordan går harejakta for dere? Mye pest? Hvilket våpen bruker dere (ammunisjon?), hunderase, område, alder? Gjerne kom med historier! for meg går harejakta flott egentlig. Har fått 7harer så langt, jeg har ein 2år gammel schweizerstøver som jeg nettopp har fått til å ringe kjempe bra. Hunden gir seg aldri uansett om den ikke er på fot, men den kan slite på kliss blaute dager eller når det har kommet snø og haren ikke har hoppa. mange sier harejakta er for gamle menn, men jeg meiner at det er kjempe bra jaktform for unge jegere. Det er noe med å sitte med bålet, ha termosen med seg og sitte å snakke med voksne og kameratene sine. Iallefall når de går så godt over ens. Jeg bruker ein 50+ år sauer og Sohn kaliber 16. Så lenge det funker så bruker jeg den. Vurderer å kjøpe ein halv automat nå som det er så mye tilbud. jeg jakter i aust Agder på grensa til Telemark. Der jeg er, er det ikke harepest, bare noen få eksempler.
 4. Hvis du kontakter ein utstopper i nærheten er det mange ganger, du kan få den billig med å si «Jeg har lyst til å utstoppe denne, du kan gjøre som du vil med den, hvis jeg får utstoppinga billigere. Ofte sier utstopperen ja, hvis du er ung er det mange som gir rabatt fordi det kanskje er din første (ung=tenåring)
 5. Fungerer fint i regnvær har jeg hørt og den er visst ikke særlig tung
×
×
 • Create New...