Jump to content

Sakoen75

Members
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Sakoen75

 1. I ettertid kan det se ut til at det hadde vert mer riktig å ha brukt disse kamera ressursene på å passe på Justisministerens eiendom og ikke et tilfeldig grise kadaver. Selv rundt huset av justisminister Wara ser det ikke ut til at de har fått ha skjult "live" overvåking så kan jo undres på hva de begrunnet søknaden i operasjon reveåte minutt for minutt med.
 2. Peli er robuste og fungerer men føler de ligger langt bak når det kommer til lysstyrke og justeringsmuligheter. Lurer på om de ikke ligger på ca 100-200 lumen de vi har brukt. Hvet du hvilken type dere bruker under røykdykking?
 3. Her er det en laaang tråd om pumpe rifle
 4. De så snertne ut til fritidsbruk @kamerat. Vinkel-lyktene virker hendige og i så lite format at den kan festes med en klipps i brystlomme eller på andre steder så var de noe jeg kan tenke meg å ha liggende i jakkelomma. Noen som kjenner til noen kraftige proff lommelykter/hodelykter med ATEX godkjenning for bruk i eksplosjon/brannfarlig atmosfære?
 5. Skjønner, dere er mørkeredde med andre ord 😅 make sense. Jeg ser normalt dårlig i mørket så trenger bare litt lys så jeg ser hvor jeg går. Spøk til side, min største bruk er arbeidslys rett foran nesa ut til noen meter over lengre tid med mulighet for rekkevidde under søk/inspeksjon på avstand. Blir begrenset av at det må være atex godkjenning på lyktene så kan ikke ha noe "garasje mekk". Men på fritiden er det fritt frem 🖒
 6. Misforstå meg rett, men hva bruker dere lyktene til når de bare kan brukes ca et minutt? Hvor mange lumen etc snakker vi? Fikk i gave en Ledlenser mt10 og føler denne var rå til denne størrelsen/formatet men den blir muligens som et IKEA t-lys i forhold til disse 😅
 7. Vet ikke hva formålet til våpenkontoret vår når de ringte meg for å høre hvilken adresse jeg oppbevarte våpen på, drev og flyttet og hadde bestilling inne på nytt våpen som kom etter 6 måneder +-. I mellomtiden hadde jeg byttet post adresse og folkeregistert adresse og politiet fikk våpen kortene i retur etter rot i posten som skulle ettersendes. Fikk da telefon med spørsmål om hvor jeg oppbevarte våpene og jeg svarte bare ærlig og sa jeg hadde de på min adresse som stod i folkeregisteret. Fikk en liten skjennepreken om adresse rotet men at det var riktignok slik at det var den folkeregistrerte som de skulle oppbevares på og det var alt de ville vite og jeg ikke hadde gjort noe galt. Regnet med at de skulle komme på døren for å skjekke men fikk aldri noe besøk og har ikke hatt problemer med søknader senere. Så Politiet er ok folk de også 😉
 8. Som Uncas sier, de har egne meninger. Har ikke opplevd samme personlighet i andre hunder, de har aldri hatt aggressiv oppførsel mot folk og barn. Kan bli potte sure og ligger med ryggen mot deg, har verdens beste tid og dårligste også. Våres har vert veldig opptatt og beskyttende av barna våres, ligger på siden av de på gulvet, henger i rumpa ute i hagen og går i mellom "farer" og sier tydelig ifra når noe er galt. Hyggelige og sære typer
 9. Må si meg 100% enig
 10. Trodde de brukte det til skyting på korte hold frem til nå 🤔
 11. Hvor godt klarer du å skyte gjennomsnittlig til vanlig og hva skyter du med? "Utrolig" nok så skyter rifla bedre en det jeg selv klarer gjennomsnittlig, har jo hatt noen grupper med griseflaks der de hadde vunnet det meste. Meen er ikke noe vits for meg å kjøpe bench-rest rifle med det samme 😅 Har du prøvd noen fabrikk ladninger og målt de?
 12. For alt vi vet kan han kjedet seg og ha gjort noe så idiotisk som å testet siktet sitt og fulgt svensken samtidig som fingeren er på avtrekkeren. Uansett så er det ikke en unnskyldning.
 13. Sakoen75

  ATV i Norge eller?

  Han har registreringen for Alaska på venstre side av drivstoff tanken.
 14. Hvilke modeller er hylle vare nå og har 5g? Mener de diskuterte det på jobb og de konkluderte med at de som var å få kjøpt nå var utdaterte modeller når 5g kommer. Selv har jeg null peiling.
 15. Skutt fra hofta, skjekk nivået i tanken.
 16. World War II era scientists noted remote pressure wave effects in the peripheral nerves.[11][12] There was support for the idea of remote neural effects of ballistic pressure waves in the medical and scientific communities, but the phrase "’hydrostatic shock’" and similar phrases including "shock" were used mainly by gunwriters (such as Jack O'Conner[13]) and the small arms industry (such as Roy Weatherby,[14] and Federal "Hydra-Shok.")
 17. @tornado Med gode skudd plasseringer så merker jeg egentlig ikke mye forskjell på 6,5x55 og 375 H&H når det kommer til flukt-avstand. (Ikke at jeg har 100 elg å sammenligne med). Men bruk for guds skyld riktig kule.
 18. Ok, men må få si at de/dere klarer dere godt som klarer å holde det gående.
 19. Får den samme, har skjedd "ofte" i det siste. Mulig det er et tegn på for mye Kammeret.no i det siste 😅
 20. Medium og Magnum er Latinsk hvis jeg ikke husker feil
 21. Gjør det enkelt. Liten, mellom og stor på Latin. Det eller noen dyr på Latin.
 22. Etter det melder du deg på "Field Day" Så burde gå greit hvis du får det til å passe sammen med ferien din.
×
×
 • Create New...