Jump to content

HanStig

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ringte våpenkontoret før jeg sendte inn søknad. De sa at det holdt å bare skrive "Hagle halvauto kaliber 12".
 2. Jeg kjører atec cmm6 på min 17 hmr (52,5 cm løp). Dvs jeg bruker den kun med 3 moduler, da jeg ikke hører forskjell fra 6 moduler. Hadde tidligere et 22 wmr løp (40 cm), hvor jeg hadde samme demper bare i 22. Den hadde jeg 6 moduler på, og den bråket en del mer enn 17 hmr med 3 moduler. Jeg syns også at om man feks bruker cci velocitor / cci copper i 22lr, (52,5 cm løp), bråker disse patronene mer enn hva 17 hmr gjør. Dette selv om jeg bruker en hausken md45 på 22lr løpet. Dette er jo hva mine ører hører, og slik jeg ser det, er 17 hmr det kaliberet som demper "best", selv med liten demper. Det kan jo også være at 40cm løp på 22wmr, gjør at det smeller mye mer, enn med original lengde!? Andre med samme erfaringer?
 3. Tårnene til HST er MYE bedre. Her er det skikkelig tydelige "klikk". Diamondbacken virker "seig" mellom klikkene, samt at det litt "slark" mellom klikkene. Klikkene er heller ikke så tydelige som på HST`en. Forutenom dette så er begge fine å se gjennom. Har de på 22lr og 17 hmr.
 4. Bestilte meg en diamondback tactical 6-24*50 igår. Liker mye zoom og kjekt med parallaksejustering ned til 9m. Den som du tenker på har ikke parallaksejustering, så dette er noen du burde tenke på før du kjøper den, om du skyter på forskjellige avstander.
 5. Har testet 2 typer lerduepatroner i min Franchi Affinity (Saga og Fiochi), og det går smertefritt. Skutt rundt 1500 skudd. Ingen ladeproblemer. Kan sikkert variere litt fra børse til børse, men min fungerer ypperlig
 6. 22 wmr har høyere anslagsenergi enn 17 hmr, og det er mange som lykkes med å bruke 17 hmr så lenge skuddet sitter der det skal. Så den skal du bare bruke
 7. Jeg slet også med dette etter at jeg byttet kikkertsikte. Prøvde både 22lr løpet og 22wmr løpet (CZ455) pga dette, men fikk treffpunkt endring nesten hver gang jeg var på skytebanen. Kikkertsiktet gikk i retur da jeg har skutt mye med 22lr løpet tidligere, dog med annen kikkert. Fikk ingen treffpunktendringer da. Jeg fikk så ny kikkert på garanti! Testet mye med den nye kikkerten for å være helt sikker på at det ikke var noe annet, og det viste seg at det var feil på den gamle kikkerten. Så det løste seg for min del Men om quiet demperen ligger i kontakt med stokken, så er det nok der problemet ligger!
 8. 3g nettet skal fases ut ila 2019/2020, så da vil alle 3g kamera slutte å fungere! Jeg anbefaler deg å ta en titt på 4g kameraer, nettopp pga dette. Jeg har selv 3g kamera, og har ingen erfaring med 4g kamera enda
 9. Til kråkefugl er den helt fenomenal! Bruker V-max, både CCI sin og Hornady. Utrolig presisjon samt knall og fall effekt.
 10. HanStig

  Åtelys

  Spørsmålet er vel hvor langt det lyser? Det står det ikke noe om.. Selv har jeg brunst sitt åtelys, og det lyser fint opp åtet som ligger på 65m
 11. Bruker munnen, men tenker at trøndermusa må være midt i blinken
 12. HanStig

  Cz-Klubben

  Har tatt av og på mitt 22lr (varmint) løp 2 ganger, og begge gangene trengte jeg ikke å skyte inn på nytt! Jeg traff midt i blinken. Flaks? Man må nesten bare teste å se, men det beste er å skyte inn hver gang så er man sikker.
 13. Jeg blir å kappe mitt 17 hmr CZ 455) løp på 42 cm. Ser at Browning t-bolt leveres med 42cm løp, så vil tro det skal gå greit med 42 cm! Har en 22wmr som er kappet på 40cm, og den leverer 3 skudd i klistrelappen (Vmax) på 75m.
 14. Jeg ringte en forhandler som ga meg den informasjonen, slik som du sier. Betalte 8990 for min synt for en par år siden Kjempe hagle!!
×
×
 • Create New...