Jump to content

Dangle

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Hadde et spørsmål jeg håpte noen som er godt kjent med mauser k98 og bedding generelt kunne hjelpe meg med. Jeg skal installere en recoil lug på en k98 stokk. Lurte om noen vet om disse ble i gamle dager bare skrudd sammen, eller om de ble limt i tillegg/ eventuelt med bedding gel. Der luggen sin rygg har kontakt med stokken. Den skal aldri tas av igjen etterpå i mitt tilfelle og vil at den skal beskytte stokken best mulig og itillegg bidra til beddingen på best mulig måte. Noen Ideer om dette? Her er et bilde som illustrerer hva jeg mener.
 2. Hei! Har nå et prosjekt jeg har vurdert å gjøre i et år nå. Kjøpte en helt ny produsert k98 stokk for et år siden av typen minelli, men når jeg innså hvor mye jeg manglet og hvor mye ressurser som må puttes inn i dette. Var jeg ikke sikker på om jeg skulle fortsette. Før jeg kom fram til nå nylig at jeg skal fullføre prosjektet. Tenkte lage en post med dette som går ut på bruke en gammel k98 fra tidsrommet 1936-1943. Når Tyskland sin stålproduksjon fortsatt var på topp og sette den sammen i sin originale tilstand med en helt ny nydelig stokk og blånere/restorere metallet som installeres på
 3. Hei! Jeg er på utkikk etter en Mauser K98. Helst fra mellom denne tidsperioden 1936-1943 modell. Andre årstall kan vurderes også. Det er ikke viktig om stokken er pen. Fordi jeg har en helt ny stokk i militær profil. Er en stor fordel om selger sin også er i militær konfigurasjon. Er ikke interessert i en sporterisert/modifisert type som ikke kan settes tilbake i militær profil. Norwegian capture/Hv mauser eller andre capture varianter er også ønskelig. Både 7mm mauser og 3006 funker. Legg gjerne ved bilder. Hvis du er usikker på hvilken modell du har, så bare send et bilde så er det lett
 4. Hei! Noen som kan anbefale noen produkter for å spraylakkere en syntetisk stokk. Er første gang jeg gjør det, men har en stokk som er passende for dette eksperimentet. Det skal være permanent. Slik at det sitter veldig godt. Har forstått det slik at jeg trenger avfettingsmiddel, farge lakk og så til slutt klar lakk mens den kures. Har funnet noen på nettet, men var ikke sikker på om de var permanent og det vil jeg helst det skal være.
 5. Hei, Noen som vet hvem som er Norges største mauser forhandler? Vil bestille en ny M12 stokk og ser ikke ut som noen forhandlere har dette på lager/ eller til salgs. Er det en forhandler som kan bestille inn dette direkte fra produsent? Det burde da ikke være noe problem å få erstatte deler på et produkt som er i produksjon syns jeg.
 6. Var og skjøt den inn i kveld. Heldigvis fikk jeg god hjelp på banen til å stille inn. Lærte nok en ting eller to der. Skjøt 19 skudd med 9,3x62 først med stativ til den var innskutt og så uten. Kikkerten satt som støpt og er fornøyd med samlingene.
 7. Takker for tilbakemeldinger! Da skal den innskytes i nærmeste framtid. Er det noen som har prøvd å bore sighte på 100m? Fordi nærmeste banen har 100m bane og har forstått det slik at mange bore sighter på ca 25m.
 8. Det fulgte med en slik liten unbrako/torxnøkkel. Brukte den korte enden når jeg skulle stramme for å få mest moment. Har ikke noe annet enn den som fulgte med som passer.
 9. Oppdatering: Demonterte og tørket både kikkert og ringene godt med en pusselapp og satt det sammen igjen. Uansett så det ut som det ble bedre denne gang. Skruene var enklere og skru inn, men fortsatt er det er lite mellomrom. Har en mistanke om at det skal være slik. Håper noen her inne vet svaret. Uansett her bildene etter det ble montert på nytt. Skal nevne at både kikkert og ringer er 30mm og er bare strammet skruene med sunn fornuft uten å ta for mye i. Mener det sitter ganske greit nå.
 10. Så lurer vel egentlig på om dette ser greit ut ved første øyekast eller om jeg har gjort en nybegynner feil. Takker for tilbakemeldinger.
 11. Hei! Har nå montert min første kikkert selv. Ville helst gått til børsemaker, men har jeg ikke funnet en her. Da er det like greit å lære det selv. Har brukt Warne medium ringer og kikkerten er en zeiss conquest v4 3-12 kikkert. Har nå montert den, men ville dele noen bilder for å høre om det så ut som jeg har gjort noe feil. Har skrudd ringene litt og litt til sunn fornuft sier at de ikke går mer igjen. MEN som bilde viser så er det fortsatt litt åpning som får det til å se ut som montasjen ikke er helt "Lukket". Er det normalt? Tar gjerne i mot tips. Har selvfølgelig fulgt warne sin in
 12. Takk for tips! Men hva brukte du den på?
 13. Den er helt perfekt til 30 caliber, mens den fester seg litt dårlig på små kalibere som 223. Alt i alt så funker den bra og gjør jobben greit, hvis man trenger en universal bore guide.
 14. Har fått meg en picatinny rail til m12 mausern i 9,3x62. Lurer på om jeg burde/må bruke for eksempel loctite blå medium på de 4 skruene. Er jo en ganske kraftig rekyl på dette kaliberet, men spørsmålet er vel om det er kraftig nok til at jeg må bruke loctite. Tar gjerne imot forslag til hvilken type loctite også. Det skal monteres et rødpunktsikte på picatinny skinnen.
 15. Det skal jeg gjøre før jeg kommer så langt at jeg tar det endelig valget. Syns bare det er greit å høre hva folket sier også, spesielt når det gjelder på kvalitet og hvor lenge våpenet varer og hva det tåler.
×
×
 • Create New...