Jump to content

Dodraugen

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er vel sånn det skal brukes, sikte ca 30 cm under blinken på 100m. Personlig syns jeg det er en dårlig ide, selv om det funker overaskende bra på banen. Tenker du får et mye bedre siktebilde om du øker høyden på forsiktet
 2. Standard HV-mauser (m98k F1). Låsekassa er produsert hos j. p. sauer, suhl i 1935
 3. Mulig å skyte sporter og. Opplevde ett par ganger at jeg savnet mer forstørrelse med 8-32x56 kikkert. Ser poenget med tynt kors, for meg så ble det overgang til ffp da jeg liker å se akkurat hvor mye man bommer med, og det er utrolig deilig på elgbanen, da foranhold blir lettere å justere.
 4. Peanøtter og nugatti, evt snickers. Er du veldig ivrig kan du lage pemmican.
 5. muffeløsning, nytt magasin, ny boltstopp og ny bolt. Fullt mulig, sannsynligvis billigere å kjøpe en til t3 i 223. Kun muffeløsning om du går for 22-250, men det forutsetter at du lader selv om du har lyst på ammo til 223 priser.
 6. Kanskje ikke håpløst, men personlig sliter jeg med å se fordeler med kaliberet i Norge.
 7. 458 socom og 450 marlin er kaliber jeg anser som brukbart til norsk jakt. 450 bushmaster som bruker .452 kuler istedenfor .458, virker ganske håpløst da eneste fordelen er billige pistolkuler.
 8. sliter vel med å finne tunge nok kuler til rådyr sub med det kaliberet, uten å støpe kuler selv. Pistolkuler er ikke så populære i riflekaliber på denne siden av dammen (annet enn .22lr).
 9. Dodraugen

  Husqvarna rifle

  Det er weaver baser, du får 30mm ringer til 250 kr. Det er mer komplisert å bytte på de fleste moderne rifler egentlig.
 10. Dodraugen

  Meostar R1r

  Plutselig finner man ut at man skulle hatt mer eller mindre forstørrelse, ffp retikkel i juletreutforming, eller noe som er lettere, eller at man rett og slett ikke hadde behov for en så dyr kikkert. Da er man glad for å ha noe som ikke kostet skjorta til å begynne med. Skal du kjøpe dyr første kikkert hadde jeg heller funnet en z6i, helst brukt.
 11. Dodraugen

  Meostar R1r

  R1 er en bra kikkert, men hadde heller gått for en meopta r2, eventuelt noe nyere brukt europeisk. Z8i er en fin kikkert, men den koster jo 30000 og da.
 12. 200 Max er en 200str med alu kasse og lett stokk så vidt jeg har skjønt. Schultz er ett kjempe godt alternaltiv, brukt blaser r8 eller sauer 202 holder nok budsjettet. Tikka t3x gjør alt du ber om utenom pipeskift, siden du planlegger mer jakt enn skytebane er det kanskje ikke så farlig heller. Lynx tviler jeg du klarer å holde budsjettet med. Bergara har jeg hørt mye bra om, men ikke fått testa enda, så skal ikke uttale meg om de.
 13. better to do the project with a mauser m98 really
×
×
 • Create New...