Jump to content

Dodraugen

Members
 • Content Count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 200str du linker til er sikkert kjøp. Prosjektvåpen er egentlig bare gøy om du kan gjøre det meste selv, og da er det ikke håpløst dyrt heller.
 2. Steg 1: Sjekk at alle skruer sitter fast. 0kr Steg 2: Sjekk at pipa ligger fritt, gjør den ikke det, puss ned med sandpapir, at det er litt ekstra luft rundt er bare fint funksjonsmessig. 0kr Steg 3: Puss pipa. ~0kr Steg 4: Test litt ammunisjon, det aller meste går bra med DFS rekrutt ammo. 500kr Steg 5: Sørg for at kikkerten er god nok og i gode montasjer. Steg 6: Ny kroning på pipa, gjerne gjenger og når den først er hos børsis.* 1000kr Steg 7: Søylebedding av stokken evt. bytte stokk, rem 700 har bra utvalg i aluminiumsstokker. <500kr for bed
 3. under 10k er heller sjeldent, men 11-14k er relativt vanlig
 4. Swarovski Z6i kommer jevnlig på finn til ca 10k, og i 1-6x24 har jeg ikke sett noe som slår den, meopta er bra greier, men hadde ikke valgt det i den størrelsen.
 5. Er vel ingen kaliber som har felt flere elefanter enn 7x57, men er vel sjeldent anbefalt å bruke det.
 6. Jeg har brukt biltema sin, funker å ta av kikkertskinna, løp og stokk på sauer 200str uten å få mer treffpunktforandring enn 1 cm på 100 m, som forøvrig kan skyldes skytesyilling.
 7. 7kg er tungt å holde lenge på strak arm. Utover det så er ikke så er det ikke så stor forskjell på 5 og 7 kg. Lengden er stort sett et større problem på jakt, børsa blir lang med 74cm pipe og demper.
 8. Holder å gjennomsteke kjøttet. Hadde ikke giddet å sende inn prøve av en grevling.
 9. Ser ut som samma pipesystem som sauer og s&l med muffe. Blir drømmerifle detta om den har samme footprint som 110 kassa.
 10. Dodraugen

  tc encore

  Sauer 200 og 202
 11. Eneste jeg hadde vært skeptisk til med en blaser r8 er prisen. Selfølgelig er det en del smakssaker og, men de må du finne ut av selv. R8 er den som fyller kravene dine best fra butikk. En m12 extreme med kalix kinnstøtte og dfs kolbekappe er nok billigste løsningen.
 12. Det er feil. Men det har noe i seg. Med åpne sikter gir lenger løp lenger siktelinje som minimerer siktefeilen, og noen vil mene at det har noe med balanse å gjøre. Myke løp gir oftere dårligere presisjon (tynne og lange), enn stive (kort og tjukk).
 13. Dodraugen

  Mauser m98 hjelp

  evt. prøv å dra tennstiften litt bakover før du setter på sikringa
 14. Dodraugen

  Mauser m98 hjelp

  Gjetter på rust, opplevd det tidligere
×
×
 • Create New...