Jump to content

Dodraugen

Members
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. syns 11750 kroner per elg, alt medregnet virker som alt for lite, altså ca. 80 kroner kiloen kjøtt. Det kan vel også settes spørsmål til hvordan det er verdt 615 millioner at 3300 sofaslitere lufter seg hver dag i en liten periode.
 2. Savner du skumringsegenskaper i burrisen, er ht 3-12 det du vil ha. Savner du synsfelt i burrisen, da er det v8 du vil ha. Savner du ingen av delene hadde jeg beholdt burrisen til du føler på savn.
 3. Har egentlig fått bra resultat med å bare legge biff åpent på rist i kjøleskap. Pleid å snu biffen en gang om dagen. Hvitt mugg kan vaskes bort med eddik, men det har ikke vært nødvendig i mitt tilfelle.
 4. Kun avtrekksikring på den børsa? Eller har du noe som låser tennstempelet?
 5. Hva er det en m55 eller m70 gjør som ikke mauser gjør? Skal man ha prosjektbørse er rem 700 sa, tikka t3 eller kasser med samme footprint det eneste fornuftige valget.
 6. Jeg leste tråden ja, men er det loddinga, ladningen, egenfrekvensen til løpet eller kula som var grunnen?
 7. Kan være en dråpe olje eller noe annet som gjør at pipa ikke er riktig montert. Ta ut pipa, gjør rent kontaktflater med papir med litt rødsprit på og sett pipa inn igjen. Test sluttstykkegang før du strammer skruene til pipa. Om sluttstykke er treigt uten pipa i er det produksjonsfeil, husk at sluttstykket krever litt smurning siden det er såpass trange toleranser.
 8. Uansett er et eksempel for lite til å trekke sluttninger når det er såpass mange variabler
 9. Jeg har lest ganske mye om det egentlig, men har ikke klart å finne noen konkrete eksempler fra de siste 20 årene. Fått intrykk at dette egentlig er en myte med et snev av sannhet fra den tiden monolitiske kuler var tvilsomme å bruke selv i boltrifler. (Barnes x f.eks.)
 10. Er det bevist at det er problematisk med monolittiske kuler i brytevåpen? De bruker jo ofte det i dobbeltrifler som solids.
 11. Mistenker relativt sterkt at pipa ikke sitter helt der den skal. Dette kommer til å skape problemer på sikt om du ikke gjør noe med det, men er heldigvis svært enkelt å gjøre noe med
 12. Er det tungt selv om du ikke må spenne opp fjæra?
 13. Uten å forsvare eller oppfordre til hodeskudd, så vil jeg påstå at ett argument kan være at dyret blir liggende akkurat der du skyter det, det kan skje om du tar ryggen og forsåvidt. 100m i tett bjørkeskog uten ettersøkshund kan være ett krevende søk.
 14. Hodet på ett reinsdyr har en del mer uforutsette bevegelser enn sel. Hodeskudd på blink er ganske mye enklere.
×
×
 • Create New...