Jump to content

Dodraugen

Members
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minimum er olje til metall (wd40 duger), treolje (matolje funker til en viss grad om du ikke har noe annet), tørkerull og en pinne som er lang og tynn nok til å nå gjennom løpet.
 2. skutt ett par villsvin med den, sliter med å se annen forskjell mellom den og oryx, enn at kula ikke holder sammen, noe som gjør at gjennomskyting ikke nødvendigvis skjer, rådyr burde den nok gå gjennom med mindre du skyter det på langs. Presisjonen jeg fikk var helt grei.
 3. må vel muligens ha en annen låsekasse og.
 4. Hog saddle er ikke dumt! Fester man den rundt kassa burde det vel ikke bli noen treffpunktforandring heller.
 5. Fullt klar over at det kan klassifisere til blasfemi, tjære og fjær, barbering med rusten kniv, steining... men for meg er drilling en utrolig deilig løsning på å slippe å dra med seg to våpen. Funker kanskje om man fester tofoten i kassa? Eventuelt tofot med pute(?!) Reim som er festa i våpenet slik man gjør i dfs kunne og fungert egentlig, skyting med reim som ikke er festa i våpenet syns jeg det er fryktelig vanskelig å holde siktebildet etter skuddet, pluss at jeg ikke skyter spesielt mye bedre med det.
 6. Er det noen som har fått tofot på drilling med lodda piper til å fungere bra? Jeg har sett video av folk som bruker skytestokk uten å ha hånda under forskjeftet med brekkvåpen, men er kanskje ikke all verdens presisjon i det. Det funker helt greit å skyte med sekk som anlegg og storviltprøven på 400m lar seg gjøre. Men jeg syns det er mye mer behagelig å skyte med tofot, jakter også ofte uten sekk, eller med såpass tom sekk at den ikke er brukelig som anlegg. Tanken min var egentlig å lage ett nytt forskjefte med versapod pinne. Løsninger er vel kanskje en Blaser D99.
 7. 101 og m12 kommer med oppspenner, hadde gått for m12 om det står mellom de. Om du står mellom sauer 100 og mauser m18, hadde jeg titta nøye på tikka t3x før jeg hadde bestemt meg. Røssler har jeg aldri skutt med eller kjent på så de skal jeg ikke uttale meg om, men er sikkert fine børser.
 8. Kombiner det med å sette deg under ett tre du kan skyte opp i, fordel at du vet at duene liker å sitte i treet. Karusell har jeg aldri testa, men har hørt mye bra om det. Fint å sitte med camonett foran deg som du må reise deg opp for å se over, stort sett ser man nok gjennom nettet til å se at det kommer duer inn, får du det ikke med deg sitter de seg gjerne i treet eller blant lokkeduene
 9. Er det duer der er det verdt å jakte, jeg har stort sett hatt bedre uttelling i starten av sesongen enn på slutten.
 10. Har det på drillingen, syns det funker helt fint. Testa det ut til 400m, klikkene stemte ut dit hvertfall.
 11. Jeg har godfølelsen med min, men hadde aldri kjøpt meg en 200str til jakt uten å ha brukt det mye til DFS eller annen konkuranseskyting fra før.
 12. for meg funker det kjempe bra å jakte med 200str, hjemmelaget stokk riktig nok. Jeg jakter stort sett på jorde eller på post, brukt den litt på smygjakt og. Jakta en stund med original stokken, men den er i tyngste laget syns jeg. skulle jeg kjøpt stokk hadde det nok blitt bredvold eller kkc, må ettermontere justerbar kolbekappe da det er blitt et must for meg. Har en hagledrilling som jeg bruker om det skal være nødvendig med lettvektsrifle.
 13. Jeg syns r8 er en fantastisk rifle, og skulle gjerne hatt en. Både m03 og 404 er heller ikke å forakte. Men nå jakter jeg med en tung klumpete 200str (5kg i 308, 6,7kg i 6,5x55) og ville ikke bytta den ut mot en annen rifle.
 14. Nå skal det sies at småvilt og storvilt kan jaktes med samme kaliber (gitt at det er godkjent til storvilt), det er bare å passe kulevalget. Til langhold er det vel lite å utsette på annet enn at den er litt sær når det kommer til å feste tofot på den.
 15. Personlig synes jeg stokken på t3x er mer ergonomisk enn orginalstokken på 404, den føles betraktelig billigere da. Og det er ikke så mye annet enn stokk og magasin som er plast, ikke har jeg hørt om noen som har klart å ødelegge det heller. Det som virkelig skiller dem er at 404 er ett systemvåpen med oppspenner. Og om man aldri skal bytte pipe og ikke ser poenget med oppspenner, så ser jeg heller ikke hvorfor man kjøper en 404.
×
×
 • Create New...