Jump to content

magnumforce

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magnumforce

 1. Da må man bestille ganske mye og tungt for at det skal lønne seg med en startpris på 75 euro i frakt. I 2016 var startpris på frakt 19-25 euro.
 2. Er det noen flere som får opp denne fraktprisen?
 3. Har det blitt enda dyrere. La til en liten pose med overshot card og frakta kom på 75 euro. Det er jo helt vilt.
 4. Vet dere om det er noen i Norge som selger metall plata og delene til å sette sammen "Thumb Break" til hylster?
 5. magnumforce

  Spesialrevolver

  Så den går i kassa, på skrå da sikkert? Selgeren veide den til 999gr. Da holder det vel eventuelt å ta litt i grepet?
 6. magnumforce

  Spesialrevolver

  Vurderer denne 686 3". http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=85132670 Men er det mulig å bare frese grepet, eller MÅ man borre i ramma? Ser på sidene til S&W at denne veier 1043 gram.
 7. Har dessverre ikke våpen tilgjengelig. Og finner ingen på nettet som har målt tønne lengden. Men utifra det du skriver er det 43,3mm-rimmen+1mm?
 8. Er det noen som har maks Patron lengde på Smith wesson 29, tønnelengde? Tenkte på til bruk av 300gr kuler ladd til faktorkravet. Har denne kula http://www.aspeliesvapen.com/317035148/ ... tid=524618
 9. Undersøkte litt mere om stigningen. 28 gjenger per tomme passet bedre enn 0.9 i sporet. Så da er det nok tomme gjenger, med tanke på vinklene på gjengene. Skal man sette bort dette til noen som har det verktøyet som brukes i benk til et så lite hull, blir vel det kosten mer enn våpnet sikkert? Har dreibenk men ikke gjenge verktøyet for så små innvendige gjenger.
 10. Har en Walther PPK 22lr fra antagelig 1974. Den er løpet gjenget på til lyddemper, men må nok ha en type adapter. Det er gjenget utvendig på løpet med sleiden som dekker den når den er i fremre stilling. Tenker kanskje å lage det selv. Det jeg ikke finner ut er hva slags gjenger det er. Måler 9,9mm på diameteren. Stigningen eller antall tagger per. tomme er. MM: 0.9 Inch: 28 Er det noen som har hvert borti dette før?
 11. Går det ann å bare redusere Hagel vekten i patronen for å få en lavere rekyl? Har en god del Saga 12/70 30g som jeg tenkte å ta ut hagel så jeg får rundt 20-24g. Går dette bra eller må man gjøre noe med kruttet også?
 12. Blir det nok naturfett i den fetterilla på de kulene, eller bør man bruke en kule med større fetterilla? Noen som har noe forslag til eller hvor man får tak I?
 13. Har tenkt å begynne å lade 45 lc. Har 250 gr mimek og 200 gr magma. Kan man bruke de eller må man skrape ut det fettet som er I fetterilla, og smøre det inn med naturfett? Trenger man noe (filt,kronglete etc) bak denne kula?
 14. Bytter til det baksikte fra OSS som er linken til lengre oppi tråden her. Har nå fått av det orginal siktet til slutt. Banket det med en dor med en hylse utapå på venstre side. Men er litt usikker på det nye LPA sikte, det følger ikke med noen form for sett skrue. Skal den bare bankes inn til den står midt på sleiden? Og forreste det LPA sikte går bare ann å sette inn fra venstre side, det orginal kom ut på høyre side.
 15. Pinnen og hammeren har ikke noe merker som tilsier at de har hvert i kontakt med hverandre. Jeg stusser litt på det med at der er så mye slakk at i pinnen, virker som at den låse pinnen som låser base pinnen er ganske romslig? Er det flere som har denne slakke på ubertiene som sliter med at base pinnen får gader under skyting?
 16. Skulle pusse ubertien I dag men fikk ikke ut base pinnen. Måtte banke den ut fra hullet bak hanen. Når jeg fikk den ut så jeg at de var grader på den ovale delen av base pinen. Akkurat som at base pinen har brøvd å banke seg utover. Har to like uberti er I 45lc. Helt siden de var nye har jeg syntes at base pinen har beveget seg 2mm inn og ut på begge. Er dette en vanlig feil på ubertiene? Måtte file ned gradene på pinnen får å få den inn igjen. Må man skaffe ny pinne, får man tak i noe sterkere? Takker for alle svar.
 17. Hvordan er denne Federal ammoen. Er den noe kraftigere enn CCI standard? 38 grs vs 40grs. http://www.jaktdepotet.no/ammunisjon/salongriflepatroner/22-long-rifle/22-lr-federal-high-velocity-bulk-pakk-nb-pris-pr-pakke
 18. Noen som vet hva en xesse tåler av ammo i forhold til andre 22 smellere (ruger, buckmark)? Tåler den mini mag, stiger osv?
 19. Hvordan var det med oppbevaringen av våpenet på båten Hassel?
 20. Tok kontakt med DFDS. Der skriver dem at den må bli levert til oppbevaring hos de ombord, Guest Service Senter.
 21. Hvordan er det da å ta danske båten til København. Er det lov å ta med våpen der? Og så er du vel ute i 24t så da slipper man moms under 6k.
 22. Så hvis man har en søknad godkjent fra politiet , er det bare å ta kopi av den og sende til hunters? Mener å ha lest at man må skrive på Iimport et eller annet" på søknaden når man søker, hvordan blir det når man har en godkjent søknad? Så man trenger ikke søke norsk politi om importtillatelse til Norge? Hvis det er 700,- for transporttillatelse gjennom sverige så er det ikke gunstig å kjøre ned dit selv. Hvor får man forresten fikset transporttillatelse? Ble mange spørsmål, men mange fine brukte smith til salgs der som fristet. Men muligens litt høy pris på noen av dem, men er ikke så mange til salgs i Norge.
 23. Da misforstod jeg deg litt. Har jo 8 starter I forskjellige kasser i felt.
 24. Jeg har ikke 10 starter i revolverfelt. Syns den blir for tung.
×
×
 • Create New...