Jump to content

mandal

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mandal

 • Birthday 12/09/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hei. Helt enkelt, er Hausken MD45 tilsvarende/samme demper som Hausken jaktfelt demper?
 2. Reiser til polen etter bukk til helja, men hørte at noen mente det var forbudt med demper? Noen som nylig har vært der og kan reglene?
 3. Hei. Er temmelig ny innen ladefaget, lurer derfor på om noen har noen ideelle ladninger i 30,06. Tenker å bruke 180gr swift a-frame til jakt. Trenger tips til krutt/ ladninger til den, samt gode/rimelige,trenings/ jaktfelt skudd i heilmantel. Ideelt å kunne bruke samme krutt til begge ladninger.
 4. men da blei jo det oppklart
 5. påstand fra ein kompis, det er ikkje lov å skyte dyr i en viltåker. stemmer dette?
 6. får ett par strutseskinn fra namibia så lurte jeg på om noen har solgt noe lignende før? har de noen verdi? eller er det bare å sette i gang med nål og tråd og lage strutse vest:)
 7. mandal

  sebraskinn

  nei det er ikke filt under det. prøver med litt vann og ett par kilo bøker:)
 8. mandal

  sebraskinn

  hei har ett hartmans sebra skinn på gulvet i stua. skutt i 09. nesetuppen og litt av frambeina begynner og krølle seg oppover, hva kan jeg gjøre for å rette det ut igjen? smøre med ett eller annet lurt?
 9. mandal

  BUKKEJAKTA 2012

  fikk skutt en fin 6 tagger fredags kvelden. kom inn på 1,5(!!)meter på lokkefløyta. stor å fin i kroppen, slaktevekta stoppa ikkje før den nådde 23 kilo.største bukken jeg har møtt:)satser på at den holder til bronse.
 10. mandal

  BUKKEJAKTA 2012

  hvor ofte kan man lokke på samme plassen?
 11. dette er i namibia. skyter mest springbukk men også oryx,warthog og struts. grunnen til at jeg ville prøve 6,5en er at jeg skyter mye bedre med denne enn den gamle 3006en. er ei 200 str meg grs skjefte. phen der nede bruker 25.06en sin flittig til slik jakt.
 12. noen gode tips om fabrikkladde til antiloper?har brukt a-framen i 3006 på tideligere turer men nå tenkte jeg å prøve seksåenhallen.
 13. mandal

  montasje 200 str

  den så veldig bra ut.tror det blir den. blir en sightron 6-24x50 på topp:)
×
×
 • Create New...