Jump to content

ChristerK

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finnes det skriftlig? Noen sier det du sier og andre sier at det er 5+1 som er hinderet.
 2. Jeg men man må begynne å arrangere stevner med 5+1. Det er vi som stikker kjepper i våre egen hjul. Det er ingen grunn for POD og gi disp til en gren som ikke utøves i Norge. Og starter vi igjen, kan man sette på magasin forlenger i utlandet, og se som kommer hit må skyte 5+1. Og kommer vi i gang, finnes det egentlig ikke argumenter for å si nei til 8+1 og 13+1. De våpnene er jo ikke brukannes til noe annet en dynamisk hagle. Så i bunn og grunn kan vi skylde oss selv, som stoppet da POD sa nei til mer en 5+1. Vi burde holdt det gående med 1+1 om nødvendig. Det vi har gjort, er å gi opp.
 3. Behandlings tiden raserer i alle fall min livskvalitet, da jeg liker og prøve nye ting og liker og bytte våpen av og til. Men er det ikke mulig for alle forbundene og gå sammen, og legge press på, og eventuelt gå til sak. For å få frem hvem som vil at det skal ta så lang tid. Er det politikerne eller politiet. For at det er en villet lang behandlings tid, er jeg ikke i tvil om. Min siste søknad var på en halvauto hagle. Etter tre uker ble jeg oppringt, og personen kunne etter samtalen bekrefte at alt var ok. Men han ville bare ha typebetegnelsen på våpenet. Så ble den lagt i kø igjen. Etter seks uker ringer jeg og purrer. Snakker da med en annen person. Som også går gjennom alt jeg har av våpen og kan konkludere med at alt er ok. Men det er da vist nok ti ukers behandlings tid får jeg beskjed om. Da har altså to tjeneste men gått gjennom min sak. Men den må altså vente til saksbehandler nr tre, tar opp papirene og godkjenne den. Det tok ni uker fra jeg sendte, til jeg fikk den. det er minst syv uker for lenge. Til info. Begge personene jeg pratet med var hyggelige og hjelpsomme, og en av de har jeg pratet med flere ganger og fått hjelp av. Så min frustrasjon er nok rettet høyere opp en på saksbehandler nivå.
 4. Om den var til meg. Så var poenget å finne ut om fler hadde hatt problemer med garantier reklamasjoner. Men jeg finner ingenting, så da regner jeg med at det bare er meg. Jeg ville også vite om andre har hatt samme problem, eller om det er vanlig at denne skruen ryker. men jeg finner ingen ting om det heller, så da er vel det bare meg det også. så når jeg nå får to skruer, så har jeg vel til jeg går i graven. Men om det er som aps sier, at de mener jeg skal ta det direkte med Dillon så er det feil. Det skal selger gjøre. Men jeg sier ikke at nordbygunshop.no ikke overholder sine forpliktelser for garanti det har jeg ikke belegg for. Men de har altså avslått mitt krav, med begrunnelse om at jeg må gjort noe feil. Og det har jeg da på en måte motvillig akseptert. For jeg gidder ikke ta saken videre for Kr123,-. og som nevnt tidligere, er det kanskje en slitedel som jeg må påregne og skifte. Og til info. Deler til min Dillon blir handlet på nordbygunshop.no Vi er/var bare litt uenige om denne lille skruen.
 5. Hva skal vi med butikker da, om forbrukere skal ta garantisaker direkte med produsent selv? Det er selger, og ingen andre som er ansvarlig for garanti og reklamasjon. Hvilke avtaler selger har ovenfor sine leverandører er kunden knakende likegyldig. Nå velger jeg selv i dette tilfellet og ikke gå videre med dette, da det er snak om Kr 123,-. Edit / Tillegg: Det kan jo også hende dette er en del som burde vært nevnt i manualen at man burde ha en ekstra av. For når jeg ser på pressa nå, så er det jo en ganske stor sideveis vri belastning på denne skruen, når hylsa henger i sizedia og pressa skal returnere. Og da er det jo ikke rare bruddanvisningen i du skal ha før det ryker. Nå har jeg bestilt et reppkit med skrue og en ekstra skrue. Så da regner jeg med at jeg har ei stund.
 6. Dillon er fantastiske presser, så ikke lur på det. Det jeg lurer på er om det er på noen måte jeg kan klare og knekke denne skruen. Under normal bruk. eller er det noen annen måte jeg kunne ødelagt den på. Noe selger sier til meg at jeg har gjort. Jeg mener for min del, at dette er en garanti sak de må ta. Noe selger tydelig vis ikke er enig i. Men jeg ser at andre stort sett er fornøyde med de. Så jeg handler videre der, og legger dette bak meg. Selv om det er surt og betale for noe som burde vert dekket. Jeg fant ingen andre innlegg hvor folk klager på garanti behandling derfra. Så da ser jeg på meg selv som et uheldig engangstilfelle. Men for nordbygunshop.no sin del så er dette jo lurt, i alle fall denne gangen. For jeg handler aldri bare en ting.
 7. Squerdeal. En liten skrue som ikke bure gått i stykker. Men det plutselig så hang hele holderplata igjen i topposisjon. Er kostnadsmessig egentlig en bagatell, men jeg ble så forundret over at de ikke sendte meg en ny. Jeg kjøpte jo pressa i Norge for å få norske gatantier. Men om jeg ikke har noen garanti på pressa så kunne jeg jo bestilt den fra utlandet et sted. Det som er verst er vel at de til slutt sa at jeg har måtte vert hardhent eller brukt pressa feil. Men åssen skel du klare og bruke ei presse for hardt eller feil så en slik skrue ryker.
 8. Hvordan er erfaringene nå for tiden? Jeg kjøpte ei presse for ca 7måneder siden. Forleden knak skruen til hylseholderen når pressa returnerte. Var rimelig sikker på at ny ville bli sendt meg på garanti. Men etter mange mailer og bortforklaringer så fikk jeg beskjed om at jeg hadde vert for hardhent, og at de var ferdige med saken. Så per nå, er jeg ikke fornøyd. Har de hatt en dårlig dag, eller er det fler som har slitt med reklamasjoner der.
 9. Er det noen her som vet hva sån ca hvilken tetthet (kg/L) hjulvekt bly hadde?
 10. Ja. Men de fleste privatpersoner vil ikke gjøre det slik. Og ikke denne selgeren heller. Jeg har foreslått det. I min sak så føler jeg mest med selger, jeg sa jo til ham at papirene tok en uke eller to. For min del så er det spesial pistol og revolver det er snakk om, så det er ikke primærvåpnene mine. Så jeg overlever nok, men jeg kjenner at jeg blir provosert av treg saks gang. Vi har jo alltid en del ny begynnere, de skal nå skyte i seks måneder før de får lov til å søke. Og da skal de nå jaggu måtte vente i nesten et halvt år til før de får kjøpe seg våpen. De får jo ingen utlånserklæring i det hele tatt. Jeg syntes ikke dette er greit.
 11. Jeg har ventet i over fem uker nå. Jeg purret etter to uker da fik jeg svar om at det var ti ukers ventetid. så nå når jeg nå var ferdig med ferie, så forlangte jeg å få bekreftet at de hadde mottatt søknadene og saks nr. Det fikk jeg i dag. med ny beskjed om at de vi behandle de innen tolv uker. Men så går det jo en til to uker før jeg får betalings informasjon i posten. Og når de da får registrert betalingen vil det gå inntil to nye uker før jeg får papirene i posten. Dvs. Han stakkaren jeg har en avtale om og kjøpe revolver av har ventet i inntil tjueen uker på pengene sine. Og jeg det samme på våpenet mitt, Jeg lurer på hva de forskjellige forbundene gjør med dette, dette tar jo livet av skyttersporten og våpenhandel. Dette kan og bør faktisk ikke vi skyttere akseptere.
 12. Fikk mail for noen dager siden. Da estimerte de ti uker og beklaget dette. Men de gjorde visstnok alt de kunne for å øke kapasiteten. Nå må vi ikke la dette gå utover de som jobber der, men huske det ved neste valg. Dette er slik våre folkevalgte vil at det skal være. Det er et resultat av Ap. H. og Frp politikk. De andre likesinnede er så små at de ikke teller. Er et parti for EU EØS, så brenner de for sentralisering om de kan spare en krone på papiret. De driter i folket. Neste gang jeg skal ha nytt pass, så må jeg belage meg på å ta en feriedag. Og jeg bor 30min fra Lillestrøm. Men nå kommer jeg til å sende inn en bunke søknader. En for hver gren, Jakt form jeg har rett på. Og på de våpnene jeg har fra før, med tekst at jeg skal bytte de jeg har. Så får jeg fornye disse jevnlig. Så har jeg papirene liggende klare. Alt over to uker er rett og slett uakseptabelt. Og det verste er, at når de har innvilget, så sender de i verste fall et brev etter to uker med betalings info. Så sender de søknadene etter ytterlige to uker etter at du har betalt. Da har du fire uker ekstra. Og dette er etaten som alltid får inn pengene sine. (Les: Statens Innkrevings Sentral) De kunne bare sendt papirene med en gang.
×
×
 • Create New...