Jump to content

Logaren

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Logaren's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. http://www.nrk.no/finnmark/jegere-sorfr ... 1.12564246 Blir god nord-sør forbrødring av slikt.
  2. Hvilken erfaring har folk med Rudolfstroppen? Lurer på å skaffe meg en slik.
  3. Jeg får be litt omforladels for å bringe opp en gammel tråd, men nå når blyforbudet er opphevet, hvordan ser kammeret på kaliber 28? Er det mer aktuelt?
  4. Flott svar ko-stens! Det er kanskje slik at på toppjakt, bever- og revejakt, kan man lettere slippe med unna med å bruke en høyrerifle? Jeg tolker iallefall svaret ditt slik. Heldigvis har jeg god tid til å klå på diverse børser før det blir kjøp. Fruen synes det blir i overkant mye, et eksemplar av Ladeboken på toalettet framkalte hoderysting og krav om ny livsforsikring
  5. Nei, fornuften tilsier at du har helt rett. Samtidig er det forsmedelig å se de flotte børsene her på kammeret som er "feil". Spesielt en del av de eldre våpnene er utrolig fristende, særlig dersom det gjelder toppjakt og slikt der man forventer at oppfølgingsskudd ikke er så sentralt.
  6. Jeg får melde meg på her. Som helt fersking, med Jegerprøven foran meg, og haugevis med teoretisk lesning hver dag bak meg. Det er faktisk sånn at jeg til og med vurderer å kjøpe en boltrifle for høyrehendte, og å ta ladegrep "over stokken". Valgmulighetene er så store når det gjelder høyrerifler at det er fristende å gå den veien. Spesielt når det gjelder bruktmarkedet er dette tilfellet. Her på kammeret ligger det noen skikkelige godbiter...for høyrehendte. Ikke helt å velge links rifle av og til...
  7. Det tror jeg nok det er mange som kjenner på. Når det i tillegg kommer til trusler om vold og drap, er det helt forkastelig, uansett hvilken leir det kommer fra.
  8. Det er vel ikke utenkelig at det skjer noe med blyforbudet. All den tid Stortingets sammensetning er sånn den er nå.
  9. Jo i følgende kaliber: 22-250 Rem 243 Win 260 Rem 7mm-08 Rem 338 Federal 25-06 Rem 6.5x55 270 Win 7x64 30-06 8x57IS 9.3x62 9.3x66 Sako
  10. Har forsåvidt lurt på det samme. Noen som har prøvd denne?
  11. Dersom man skal være pedantisk, så er vel Finland strengt tatt ikke en del av den skandinaviske halvøy. Finland er imidlertid en del av Norden. I den grad det er et geografisk begrep... Uansett en avsporing fra trådstarters spørsmål.
  12. Blaser ser ut til å være flotte børser, men utenfor min rekkevidde! Kongsbergen er ny for meg, men antar at den ikke er enkel å finne links. Det blir vel fort browning eller cz.
×
×
  • Create New...