Jump to content

jaahn

Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

jaahn last won the day on April 23 2023

jaahn had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jaahn's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

32

Reputation

  1. Ikke noe som vil virke negativt ut på kronograferingen hvertfall.
  2. Fikk bestilt. Men noen dager senere var det ikke mulig å bestille. Tipper dem ble tømt på lageret. Sjekk innom, kanskje dem legger ut på nytt.
  3. Snakket med garmin i forrige uke. Denne kommer i salg i norge rett over nyåret. Slik jeg forsto det er det noe papirarbeid som gjenstår. Med alle reviews som er laget på denne så er det skuddsikkert at denne blir bestilt her i huset. Så en test der den var testet opp mot hornady sin «superkronograf». Det var snakk om 2-3 fps i forskjell der!
  4. Hadde samme problemet med en en hornadykule fmj jeg laddet. Forskjellig col i vv og på hornady sin tabell. Jeg prøvde begge og sjekket presisjon, fant ut at i min rifle så ga vv sin col vesentlig bedre presisjon enn hornady sin anbefaling.
  5. Begge peilerne er nye. Minifinder er dyrere, flere funksjoner, betydelig bedre batteri. Noen som har erfaringer eller meninger?
  6. Er det geovid pro du har? Får ikke kalibrert kompasset skikkelig på min…
  7. Hei! Har du opplevd noe kalibreringsproblem? Jeg sliter med å kalibrere kompasset i «pro track». Når jeg får kalibrert så sender den meg til +- 20-200 meter fra der jeg skøyt med lasern. Må alltid kalibrere på nytt når jeg skal bruke funksjonen igjen.
  8. Skal ha meg ny kikkert med avstandsmåler. Har landet på Leica. Noen som har sett gjennom en med 32 åpning? Er gira på en liten kompakt, men er usikker hvordan denne er sammenlignet med 42. Skal brukes til elg og toppjakt.
  9. Lydløse klær er ikke så viktig i regn nei Jeg skal ha en godværsdress som holder en regnskur eller to ute. Til regnvær har jeg Kvinnherrad parkas og Finnskogen bukse Gi gjerne tilbakemelding på hvordan din funker til ditt bruk
  10. Helt supert @yalla Jeg er allerede påmeldt og holder utkjikk etter salg! Hjertelig takk!
  11. Supert! Bestilte du rett fra USA? Er vell ingen andre muligheter.
  12. Kult! Tenk å finne en norsk jeger som har erfaring fra begge disse Likte svaret ditt, har helt litt mot Axis. Godt å høre at det ikke var store forskjellen
  13. Har lagt denne ut på storviltsiden også. Skal ha meg ny dress. Hvor viktig opplever dere at det er med stille klær til denne jakta? Jeg har ikke tenkt over dette før. Men leser at det kan være viktig. Står mellom Sitka Jetstream og KUIU Axis som er litt mer bråkete enn sitka sin som er å regne som lydløs.
  14. Trolig finnes det ikke mange som har erfaring fra disse. Sitka er kjent for å være mer lydløs, mens KUIU er å foretrekke til aktiv jakt pga blant annet komfort. Begge dressene er av sorten som passer litt kaldere klima, noe som jeg jakter en del i. Axis er av enkelte å anse som mer bråkete enn Jetstream, selv om begge er av den sorten som skal være lydsvake dresser. Hvor viktig er dette på elg og skogsfuggel? Jeg både poster og pysher på elgjakt. På skogsfuggel er det med hund.
×
×
  • Create New...