Jump to content

Pripyat

Members
 • Posts

  1,596
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pripyat's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. Fordi det er menneskelig natur å ta avstånd fra og utvise avsky for slik upptreden.
 2. Hehe… Har du noen V12`ere å anbefale? Pondoro, 450/400 bestilles ny fra england. skal komme med mer info når det nærmer seg, er enda i planleggingsfasen… Men det blir sidelås
 3. http://www.tv2.no/2014/08/06/nyheter/dy ... ng/5877572
 4. Kriger har blitt startet for mindre…
 5. Den er her den? Skal på skytebanen i morgen med den tenkte jeg, fått tak i 200 pølser med winchester ammo til 10 kroner smellen
 6. Artig spørsmål. Og jeg hadde nok også blitt langt over gjennomsnittlig forbanna, bare så vi er enige om det. Men Lindskog antyder noe mer. (tomhendt og ubevæpnet er forresten min lyst til å angripe en bevæpnet og sint sauebonde meget begrenset) Lindskog er våpeneier, og bør kunne forventes å kunne beherske seg. Ellers bør han etter mitt syn ikke være våpeneier. Jeg har full forståelse for maktbruk i selvforsvar (dog begrenset når det gjelder en hund) men maktbruk i etterkant har jeg svært liten forståelse for. Jeg tolker Lindskog slik at han ville skadet bonden, og tolker igrunnen det videre som at han ikke er egnet til å eie og inneha skytevåpen, iht. våpenloven. K Lindskog antyder at om han hadde stått der og sett på at hans 1 år gamle hund ble skutt flere ganger uten forvarsel så hadde han sett rødt. Hva er så vanskelig å forstå der, med mindre du leser innlegget hans slik fanden leser bibelen?
 7. Hvordan det, blir du våt på tuppen av å høre om dette M67? Spesiellt spørsmål. Jeg hadde nok også sett rødt.
 8. Det er også poenget hans
 9. Det er ikke lovfestet nei, men er mange tøffe tastatur-cowboyer her inne..
 10. Jeg synes det er en tynn rød linje fra den lovfestede retten til å beskytte sau, og til å ta loven i egne hender med selvtekt. Båndtvanglovgivningen er IKKE et "carte blanche" til å avlive alt av hund som tilfeldigvis befinner seg i nærheten av sauene, bånd eller ikke. Sjokkert over holdningene til enkelte her inne, og jeg er ABSOLUTT for at bønder skal kunne skyte hund om den river og sliter i sau eller om den jager sau. Men for faen da, det må da være rom for nyanser mellom det og en hundevalp som befinner seg ved eieren og ikke utgjør noen fare for noen.
 11. Det er snakk om en valp på 13 måneder som går sammen med eieren sin. Selvfølgelig bør den være i bånd,og jeg er enig i at båndtvangen skal respekteres, men denne saken er stygg synes jeg hvis hendelsesforløpet stemmer.
×
×
 • Create New...