Jump to content

Atorhe

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er du sikker på att nedre løpet ditt er løst i ringen forran? muligens ruster fast? disse riflene skal etter hva jeg har forstått holde null ganske godt selv med ettpar raske serier?
 2. Hei! Håper på å klare meg med max to skudd per dyr👍 men hvordan er presisjonen på førsteskuddet fra hver pipe da? Klarer du snusboksen på 100 meter? jeg ble faktisk posetivt overasket over avtrekket på den jeg har! ikke perfekt såklart, men heller ikke noe problem og leve med det avtrekke der👍
 3. Hei! kjøpte akkurat en dobbelpipe i .308! hvordan er presisjonen i din? -Andreas
 4. Ladebenken, får du meldingene jeg har forsøkt og sende deg?
 5. Jeg kjøpte akkurat en 412s med kombi løp i 12/.222 og 12/12 for 8 tusen. men er påjakt etter dobbelt rifleløp i tillegg.
 6. Hei! Er det sånn att du skal selge rifleløp så er jeg veldig interessert?!:) hadde hvert greit å vite hvilke kaliber vi snakker om her da?
 7. Atorhe

  Howa klubben!

  Jaktdepotet har sluttet som importør av Howa og kan ikke skaffe heller:/
 8. Atorhe

  Howa klubben!

  Hei! er på jakt etter en Talon stok til min 6,5x55 altaå long action. noen som vet hvor jeg kan finne en? hilsen Andreas
 9. Hei! er ikke tilfeldigvis noen her som har ett magasin til Howa eller Weatherby liggende som de kunne tenke seg og selge? trenger bare magasinet men om noen har kit med underbeslag så er det og aktuelt! må være til Long Action.
 10. Atorhe

  Howa klubben!

  Hei! er ikke tilfeldigvis noen her som har ett magasin til Howa eller Weatherby liggende som de kunne tenke seg og selge? trenger bare magasinet men om noen har kit med underbeslag så er det og aktuelt! må være til Long Action.
 11. Jeg skal ikke idiot erklere deg så ta det med ro! men har lest litt og funnet ut att å bytte ut hagl med slugs er vist noe man helst ikke bør gjøre... noe man helst ikke bør gjøre, er vell ting som 99,9 % av tiden går helt fint:P men hadde vært litt morro å lade de helt fra bunn sånn som det skal være:) Hvordan har pressisjonen vært der du bare har bytta ut hagl da?
 12. Hei, ser det er mange her som har ladet mye slugs! er det noen av dere som kan dele lade data dere bruker?
 13. Heisann, Jeg er veldig interessert i de ladedataene du snakker om! hvis du har data enda hadde det vært supert om du vil dele de?
 14. Bor i nærheten av Molde. Har du eller vet om noen som har utstyr?
 15. Hei, Er det noen her som har utstyr for å trykkteste hjemmeladet hagleammo? Og er villig til og teste noe for meg?
×
×
 • Create New...