Jump to content

ErikC

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Det var jo enkelt og greit Takk for svar
 2. Jeg tenker å anskaffe en CZ75 eller CZ75B til rekreasjonsskyting. Jeg har muligens en eldre 75 for hånden som har sett en del hard Nato-ammo i sin tid. Vil det være et problem, eller er det bare å gi gass?
 3. Det følger med plugg som kan brukes som klikkpatron så dette er null problem.
 4. Prisen må du nesten forhandle om. Dessverre er det mange som legger ut matchpistoler med fantasipriser opp i mot ny-pris fra forhandler. Det er ikke alle som skjønner at en pistol eller annen vare er brukt i det den forlater forhandler uansett hvor få skudd den har pumpet ut.. Utvalget på Finn er ikke all verden for tiden men om du skal ha Pardini ligger de ihvertfall ute. Selv har jeg kjøpt pistoler via kjøp/salg-grupper for håndvåpen på facebook. Der er det stor aktivitet.
 5. Er det noen her inne som har erfaring med Benelli Kite? Jeg vurderer en Kite som trenings- og konkurransepistol.
 6. Skjeftene kan du med litt arbeid tilpasse slik du vil ha de. Uansett ville jeg finne pistolen du trives med først og deretter tilpasse eller bytte skjeftet slik at det passer deg. Du kan bestille skjefter til de aller fleste pistoler hos Rink og få de en den vinkel du ønsker. Rett ut av boksen har nok Pardini en litt annen vinkel enn Benelli. På Walther SSP og Matchgun kan du endre vinkelen på skjeftet.
 7. Jeg må bare henge meg på tipset om å få en evt. bekjent i Uniten til å sende varene til deg. Jeg leitet langt og lenge etter noen som kunde sende delene du søker og ga til slutt opp å få de til Norge. Men om prisen ikke skremmer vannet av deg så kan du prøve å få de over dammen med JetCarrier. Personlig fulgte jeg et par tips på nettet og avtrekket ble betydelig bedre selv uten Galloway-delene. Denne filmen er en grei start, jeg plukket alt i fra hverandre og polerte alt av stål og la grease på kontaktflater av plast. Ble overrasket over hvor bra det faktisk ble.
 8. Det er godt å se at det er flere som stiller med vanlig matchpistol i denne øvelsen. Jeg har selv gjort dette flere ganger det siste året og det er like artig hver gang. Sist ga jeg full gass og passerte den magiske 500p-grensen og overrasket både meg selv og noen andre..
 9. Våpen Søilen har den her: http://www.vapen-soilen.no/display.aspx?menuid=148-14-60
 10. Jeg måtte ha en del til min pistol og verken den lokale sjappen eller de andre sjappene i landet (de som svarte...) kunne få tak i denne delen. Jeg sendte mail til HH onsdag morgen, onsdag rundt lunsj fikk jeg svar. Jeg bestilte, betalte og mailet kvittering fra nettbank. Samme ettermiddag fikk jeg mail fra Carsten som sa han skulle sende den samme dag. Idag, fredag, lå konvolutten i postkassen sammen med litt annet snacks bestilt fra USA. Raskere enn dette kan det vel neppe gjøres?
 11. Vi prøvde med en Benelli MP90 og en Walther SSP i skrustikke montert på en oljefat fyllt med betong. Vi prøvde flere metoder for å feste disse og fant ut at å kutte ut gummibelegget som var kjøpt inn som ekstrautstyr gjorde av våpenet beveget seg samt at de løsnet fra aluminiumen og kunne da påvirke kulebanen. Den beste løsningen var ( i vårt tilfelle ) små biter fra pappskiver mellom stikken og våpenet. SSP'en fikk vi ikke entydig resultat av da den beveget seg i høyderetning mellom skuddene i en av omgangene. Neste runde holdt den seg i ro. Benellien festet vi helt framme da det er mest gods her. Vi prøvde med og uten skjefte montert og det viste seg at uten skjefte holdt våpenet seg helt i ro mens med dette montert var det en ørliten forandring i høyden. Neste gang tenker jeg å legge et trestykke under skjeftet for å unngå denne problematikken. Det var interessant å se forskjell på ammo i disse våpene. SSP'en fikk en pen samling med f.eks Eley Sport, mens MP90'en spredde disse rundt 35mm. MP90'en samlet 10 topshot på 18mm (det så ut som 5 skudd.. mens ett var 3mm fra de resterende 9). Eley Match OSP fikk det beste resultatet i MP90. Samlingen her var innenfor 16mm med to som var litt til siden for resten.
 12. Jeg blåser liv i denne gamle posten.. Hvordan fikk du festet MP90 i Ransom Rest?
 13. Baneskyting er overhodet ikke kjedelig. Men det er nå min mening. Det er hele tiden rom for forbedringer og nye utfordringer i de forskjellige programmene. Jeg satser mest på bane og tar feltløypen som en morsom avkobling. Fordelen med felt er at du ikke har poengringer på skivene og det er ikke så vanskelig å fylle løypen samt at det er ikke så mange skyttere på standplass samtidig. På bane står man tettere og er flere skyttere på standplass og det kan bli mer press å den enkelte skytter. Jeg har nettopp skutt på mitt første NM på Løvenskiold og det er ganske utfordrende å skyte samtidig med 59 andre skyttere samtidig men fryktelig morsomt!
 14. Den har vært nede lenge men du får kontakt her: https://www.facebook.com/groups/260456484099463/
 15. ErikC

  Kjøpe klubbvåpen

  Absolutt ikke, ny koster de rett i underkant av 10K.
×
×
 • Create New...