Jump to content

FarentilBirger

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

FarentilBirger's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for gode tips. Gleder meg til mitt første stevne i morgen.
  2. Har en Benelli MP90WC og lurte på ca hvor mange knepp det må justeres for å få siktet i center? Greit å ha en viss indikasjon på antall knepp. Skal skyte felt lørdag og rekker ikke skyte inn i morgen fredag. Veldig takknemlig for råd fra de som har identiske våpen.
  3. Skulle kanskje ikke takket for alle innlegg på forrige tråden.. Ringte Børselars og fikk beskjed om å dra gjennom en pusselapp etter hver skyting. Skader ikke å dra gjennom en lapp med litt olje på ganske ofte heller (forsto det som om det var nesten hver gang). Våpenet bør demonteres og pusses litt grundigere etter hver 300-400 skudd med litt lett oljing. Bestilte pussesaker der også.
  4. Vil først og fremst takke for alle gode innspill i min forrige tråd. Endt opp med å kjøpe en GT9 duotone. Det følger imidlertid ikke med pussesaker. Vet ikke om det følger med instruksjonsbok heller så trenger noen råd om vedlikehold. 1) Hva skal jeg kjøpe av pussesaker? Handle det hos Børselars? 2) Hva burde intervaller mellom lett og hel puss bære når jeg kun skal skyte ferdigammo? Leser tråden til Think om hans FWB AW93 light om hva boka sier om puss og stell. Han virker nøye med å følge boka og vil gjerne det selv også. Håper på gode innspill fra dere mange og rutinerte skyttere der ute.
  5. Se tråden under om å kjøpe våpen fra Cabelas.com Virker ikke som det er lett å få til..
  6. Gratulerer med GT9. Jeg får min i neste uke. Har bestillt 1000 Magtech FMJ 115 gr. og 1000 125 gr. fra Holstad. Kan godt komme med tilbakemelding her ang. hvem jeg synes går best? Spennende tråd for meg dette. Alltid nyttig å vite mest mulig om ammo til våpenet sitt.
  7. Ok. Takker for god interesse til å diskutere her. Det setter jeg stor pris på. Da går det mot en GT9. Er dette en pistol jeg kan tørrtrene med? Event. med en klikkpatron? Har hørt at ikke alle pistoler egner seg for å tørrkikke..
  8. Jo, men vi har inneskyting hvor det er våpenutleie og uteskyting uten utleie. Har også grovskyting inne, men har fått forsøkt for lite. Skyting av grovt er etter utleie kl. 20:00 og har to småjenter som jeg legger ved de tider. Ikke noe stress hvis jeg ikke passer så godt til den pistolen jeg kjøper, da er det jo bare å selge og kjøpe en annen. Lettere å prøve flere våpen når en har selv også tror jeg. Heller veldig mot GT9 så gleder meg veldig:)
  9. Takk for mange svar og god temperatur til tider. Virker som om det blir vanskelig å komme seg unna GT9 etter hva mange nevner her. Har en på hånden, men hva skal en nybegynner se etter på den? Denne skal ikke ha gått mer enn 3000 skudd så det kan ikke være så stor slitasje på den. Ellers så synes jeg Tanfoglio Limited Custom ser fet ut. Disse blir veldig raskt solgt på Finn.no så risikoen her er vel også veldig liten ved event. kjøp. Det eneste som "skremmer" meg litt er hvor mange som sier at GT9 ikke passer for så mange skyttere. Er jo ganske grønn med å skyte med grovt så hva skal jeg se/kjenne etter for å sjekke om den passer for meg? Er det rett og slett at jeg vil slite med å treffe godt med den eller vil hånden bli sliten pga. kjernelinjen?
  10. Skal kjøpe pistol snart og trenger dere erfarne skytteres innspill. Skal primært bruke pistolen til felt og trening på blink. Den "beste" 9mm er vel ikke lett å få alle til å bli enige om hva er, men hva bruker de beste i Norge på feltskyting? De beste bruker jo som regel det beste utstyret.. Kriteriene mine er: Øvre pris er ca. 20.000,- Lader ikke selv. Kommer til å bruke mantlet kjøpeammo. Hvem pistol utmerker seg i toppen av feltstevner nå nasjonalt/internasjonalt? Er det stor variasjon på klasser her? Hvilke forhandlere har anledning til å la meg prøve modeller? Er klar over at jeg burde prøve flere, men føler ikke dette er så lett å få til her i Sandefjord.. Skal søke om lisens til neste uke så jeg er veldig handleklar. Har du en topp pistol å selge så send gjerne en PM. På forhånd takk for svar.
  11. Skal ha 9mm snart selv og har en GT9 på handa, men har blitt fortalt her inne før at ca. 60% av startfeltet i NM skyter pardini med de er sjeldent top 5 (selv om GT9 fikk 2. plass i årets NM tror jeg). Er det et merke som gjør det best hele tiden? Ble fortalt at det er 1911 rammen som alltid står for de beste plasseringene men hvem merke og modell er det? Vil ha det som gjør det best. Det billigste i lengden er jo å kjøpe dyrt med en gang..
  12. Takk for svar klatrechris. Kan jeg bruke Tanfoglio Limited Custom i de samme klassene?
  13. Takk for innspill. Kjenner ikke til hvor jeg er medlem engang, men medlem i Sandefjord pistolklubb. Så 5" eller 6" spiller ingen rolle? Ei heller om man har en standard eller modifisert pistol? Glimrende med så masse konkurranser. Gleder meg veldig til å starte opp
  14. Ganske ny her inne og skal snart kjøpe en Tanfo. hadde jeg tenkt. Har mest lyst på Limited Custom men vet ikke hvor mange klasser jeg kan delta i med den? Ikke god på dette men vil forsøke å konkurrere mest mulig. Den ser litt "modda" så kanskje det begrenser litt med klasser å delta i? Er det en begrensning på 5" løp i noen klasser også slik at Gold Match ikke går (6" løp)? Alternativet blir event. å kjøpe en Stock III. Hvem klasse arrangeres det flest konkurranser i på østlandet? Håper at noen kan hjelpe en nybegynner litt...
×
×
  • Create New...