Jump to content

runev78

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan chiappa rhino brukes i revolverfelt? Har fått info at denne har for lav kjernelinje ihht reglene, men finner ikke ut av det. Under 8.4.3.1 b) står det: "Senterlinjen i løpet skal ligge over huden (mellom tommel og pekefinger) på skytehånden i normal skytestilling, men dette gjelder for 25 m randtennings- og grovpistoler. For feltrevolver (8.25.7.1.4.1) står det: "Siktemidler, og skjefte i hht. ISSFs bestemmelser for 25m grovpistol, ref. ISSF 8.12 og 8.13," I oversikten under 8.13 står det kun for 25m PISTOLER.
 2. Ser det selges Hullspissverktøy.22LR på finn. Noen som har testet slikt? Hvordan funker det? Blir det bedre pressisjon? www.finn.no/67820907
 3. Ladedata for 9mm i pardini gt9 357 mag i s&w 586 kuler? Krutt? primær feltskyting
 4. Jeg har fått tak i en brukt ProChrono Digital. Den slår deg på, og jeg har fått den til å vise ett skudd. Etter det viser den ingenting. Skyter og skyter, men det står bare 0. Har testet flere batterier. Den ligger i bilen hele tiden. Er det en måte å "restarte" den på? Noen som har en ide hva som kan være galt?
 5. https://www.vgtv.no/#!/video/105569/kids-and-guns/1
 6. Jeg er ny på hjemmelading og lurer på hva er fordelen / ulempen med tunge og lette kuler med tanke på så liten rekyl som mulig?
 7. Blir ikke medlemskapet automatisk fornyet? Har ikke fått faktura. Sendt ny registrering flere ganger, men ingenting skjer.
 8. Hei, Lurer på forskjellen på de forskjellige tennhettene? Vet at Federal er mykest, men hvordan er det med de andre typene? Ser at prisene varierer en del. CCI Federal Magtech Murom/PMC S&B Remington Tenker på small pistol.
 9. Om man av en eller annen grunn vet at ikke det blir noe skyting på en stund, hvordan lagrer dere våpen? oljer inn hele greia, eller smører med fett .. ol? Eller ingenting
 10. Denne skal funke i mag1 http://www.finn.no/81862402
 11. Jeg har Lee Pro 1000 som jeg har primer feil på. Neste primer som skal mates legger seg på tvers og jeg må pirke den ut. Samme skjer på neste, og neste, og neste. Er det noen her som har / har hatt samme problemet?? Hvordan fikset dere det evt?
 12. Takk for alle tips evert: takk for nyttig info Jeg har ladet med 3,3 gr og det ble 41mm COL, så disse må vel lades om [FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]
 13. Jeg har 586 og har nettop begynt lading. Jeg har fått tak i berrys 125g Flat point kuler og N310 krutt Noen her som har noen tips om kruttmengde og COL? Ønsker slappe ladninger
×
×
 • Create New...