Jump to content

runev78

Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg driver med pistolskyting på felt og bane, og cowboy western skyting (rifle og hagle) og ønsker meg noen gode hørselsvern. Jeg ønsker ikke noen store klumpete, eller noen som demper så dårlig at jeg må ha propper i tillegg. Finnes det noen slike?? Har sett på Peltor sporttac og sordin, men ikke testet disse. Noen som har erfaring med disse? Har en ting til: Om lyden er 150db og øreklokkene har en demping på 25db. Er det så enkelt at det er 150-25=125db som treffer øret? Eller er det ikke slik lyd fungerer???
 2. Jeg driver med pistolskyting på felt og bane, og cowboy western skyting (rifle og hagle) og ønsker meg noen gode hørselsværn. Jeg ønsker ikke noen store klumpete, eller noen som demper så dårlig at jeg må ha propper i tillegg. Finnes det noen slike?? Har sett på Peltor sporttac og sordin, men ikke testet disse. Noen som har erfaring med disse?
 3. Kan chiappa rhino brukes i revolverfelt? Har fått info at denne har for lav kjernelinje ihht reglene, men finner ikke ut av det. Under 8.4.3.1 b) står det: "Senterlinjen i løpet skal ligge over huden (mellom tommel og pekefinger) på skytehånden i normal skytestilling, men dette gjelder for 25 m randtennings- og grovpistoler. For feltrevolver (8.25.7.1.4.1) står det: "Siktemidler, og skjefte i hht. ISSFs bestemmelser for 25m grovpistol, ref. ISSF 8.12 og 8.13," I oversikten under 8.13 står det kun for 25m PISTOLER.
 4. Ser det selges Hullspissverktøy.22LR på finn. Noen som har testet slikt? Hvordan funker det? Blir det bedre pressisjon? www.finn.no/67820907
 5. Ladedata for 9mm i pardini gt9 357 mag i s&w 586 kuler? Krutt? primær feltskyting
 6. Jeg har fått tak i en brukt ProChrono Digital. Den slår deg på, og jeg har fått den til å vise ett skudd. Etter det viser den ingenting. Skyter og skyter, men det står bare 0. Har testet flere batterier. Den ligger i bilen hele tiden. Er det en måte å "restarte" den på? Noen som har en ide hva som kan være galt?
 7. https://www.vgtv.no/#!/video/105569/kids-and-guns/1
 8. Jeg er ny på hjemmelading og lurer på hva er fordelen / ulempen med tunge og lette kuler med tanke på så liten rekyl som mulig?
 9. Blir ikke medlemskapet automatisk fornyet? Har ikke fått faktura. Sendt ny registrering flere ganger, men ingenting skjer.
 10. Hei, Lurer på forskjellen på de forskjellige tennhettene? Vet at Federal er mykest, men hvordan er det med de andre typene? Ser at prisene varierer en del. CCI Federal Magtech Murom/PMC S&B Remington Tenker på small pistol.
 11. Om man av en eller annen grunn vet at ikke det blir noe skyting på en stund, hvordan lagrer dere våpen? oljer inn hele greia, eller smører med fett .. ol? Eller ingenting
 12. Denne skal funke i mag1 http://www.finn.no/81862402
 13. Jeg har Lee Pro 1000 som jeg har primer feil på. Neste primer som skal mates legger seg på tvers og jeg må pirke den ut. Samme skjer på neste, og neste, og neste. Er det noen her som har / har hatt samme problemet?? Hvordan fikset dere det evt?
×
×
 • Create New...