Jump to content

ErikC

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ErikC

  1. Det var jo enkelt og greit Takk for svar
  2. Jeg tenker å anskaffe en CZ75 eller CZ75B til rekreasjonsskyting. Jeg har muligens en eldre 75 for hånden som har sett en del hard Nato-ammo i sin tid. Vil det være et problem, eller er det bare å gi gass?
  3. Det følger med plugg som kan brukes som klikkpatron så dette er null problem.
  4. Prisen må du nesten forhandle om. Dessverre er det mange som legger ut matchpistoler med fantasipriser opp i mot ny-pris fra forhandler. Det er ikke alle som skjønner at en pistol eller annen vare er brukt i det den forlater forhandler uansett hvor få skudd den har pumpet ut.. Utvalget på Finn er ikke all verden for tiden men om du skal ha Pardini ligger de ihvertfall ute. Selv har jeg kjøpt pistoler via kjøp/salg-grupper for håndvåpen på facebook. Der er det stor aktivitet.
  5. Er det noen her inne som har erfaring med Benelli Kite? Jeg vurderer en Kite som trenings- og konkurransepistol.
  6. Skjeftene kan du med litt arbeid tilpasse slik du vil ha de. Uansett ville jeg finne pistolen du trives med først og deretter tilpasse eller bytte skjeftet slik at det passer deg. Du kan bestille skjefter til de aller fleste pistoler hos Rink og få de en den vinkel du ønsker. Rett ut av boksen har nok Pardini en litt annen vinkel enn Benelli. På Walther SSP og Matchgun kan du endre vinkelen på skjeftet.
  7. Jeg må bare henge meg på tipset om å få en evt. bekjent i Uniten til å sende varene til deg. Jeg leitet langt og lenge etter noen som kunde sende delene du søker og ga til slutt opp å få de til Norge. Men om prisen ikke skremmer vannet av deg så kan du prøve å få de over dammen med JetCarrier. Personlig fulgte jeg et par tips på nettet og avtrekket ble betydelig bedre selv uten Galloway-delene. Denne filmen er en grei start, jeg plukket alt i fra hverandre og polerte alt av stål og la grease på kontaktflater av plast. Ble overrasket over hvor bra det faktisk ble.
  8. Det er godt å se at det er flere som stiller med vanlig matchpistol i denne øvelsen. Jeg har selv gjort dette flere ganger det siste året og det er like artig hver gang. Sist ga jeg full gass og passerte den magiske 500p-grensen og overrasket både meg selv og noen andre..
  9. Våpen Søilen har den her: http://www.vapen-soilen.no/display.aspx?menuid=148-14-60
  10. Jeg måtte ha en del til min pistol og verken den lokale sjappen eller de andre sjappene i landet (de som svarte...) kunne få tak i denne delen. Jeg sendte mail til HH onsdag morgen, onsdag rundt lunsj fikk jeg svar. Jeg bestilte, betalte og mailet kvittering fra nettbank. Samme ettermiddag fikk jeg mail fra Carsten som sa han skulle sende den samme dag. Idag, fredag, lå konvolutten i postkassen sammen med litt annet snacks bestilt fra USA. Raskere enn dette kan det vel neppe gjøres?
  11. Vi prøvde med en Benelli MP90 og en Walther SSP i skrustikke montert på en oljefat fyllt med betong. Vi prøvde flere metoder for å feste disse og fant ut at å kutte ut gummibelegget som var kjøpt inn som ekstrautstyr gjorde av våpenet beveget seg samt at de løsnet fra aluminiumen og kunne da påvirke kulebanen. Den beste løsningen var ( i vårt tilfelle ) små biter fra pappskiver mellom stikken og våpenet. SSP'en fikk vi ikke entydig resultat av da den beveget seg i høyderetning mellom skuddene i en av omgangene. Neste runde holdt den seg i ro. Benellien festet vi helt framme da det er mest gods her. Vi prøvde med og uten skjefte montert og det viste seg at uten skjefte holdt våpenet seg helt i ro mens med dette montert var det en ørliten forandring i høyden. Neste gang tenker jeg å legge et trestykke under skjeftet for å unngå denne problematikken. Det var interessant å se forskjell på ammo i disse våpene. SSP'en fikk en pen samling med f.eks Eley Sport, mens MP90'en spredde disse rundt 35mm. MP90'en samlet 10 topshot på 18mm (det så ut som 5 skudd.. mens ett var 3mm fra de resterende 9). Eley Match OSP fikk det beste resultatet i MP90. Samlingen her var innenfor 16mm med to som var litt til siden for resten.
  12. Jeg blåser liv i denne gamle posten.. Hvordan fikk du festet MP90 i Ransom Rest?
  13. Baneskyting er overhodet ikke kjedelig. Men det er nå min mening. Det er hele tiden rom for forbedringer og nye utfordringer i de forskjellige programmene. Jeg satser mest på bane og tar feltløypen som en morsom avkobling. Fordelen med felt er at du ikke har poengringer på skivene og det er ikke så vanskelig å fylle løypen samt at det er ikke så mange skyttere på standplass samtidig. På bane står man tettere og er flere skyttere på standplass og det kan bli mer press å den enkelte skytter. Jeg har nettopp skutt på mitt første NM på Løvenskiold og det er ganske utfordrende å skyte samtidig med 59 andre skyttere samtidig men fryktelig morsomt!
  14. Den har vært nede lenge men du får kontakt her: https://www.facebook.com/groups/260456484099463/
  15. Absolutt ikke, ny koster de rett i underkant av 10K.
  16. Er det en ny eller eldre utgave? Bruksanvisning til den nye typen finner du på benelli.it. Jeg har for eldre modell i pdf-format hvis du trenger. Det er ikke noe problem å gjøre dette selv, bruksanvisningen er veldig grei. Avtrekksvekten kan du justere uten å demontere avtrekksmekanismen mens lengde på fortrykk osv krever at du plukker den ut.
  17. Nå vet ikke jeg hvor mange skudd disse klubbvåpene har pumpet ut men det jeg vet er at dette er svært driftssikre våpen. Enkelte har hengt seg opp i at noen tidlige modeller hadde mye brudd på tennstempel. Selv har jeg aldri opplevd dette med hverken MP 95 eller MP90 S WC som jeg har nå. Men så står ikke jeg og klikker villt hele tiden heller. Som jeg skrev i min forrige post så blir rekylbufferen slitt med årene. Dette kan du enkelt sjekke ved å dra den ut og se på den. Dette er en liten plast-plate som er festet i den delen som du ser rett foran baksiktet. Du presser den 2mm fram og drar den deretter loddrett opp. Ser du spor etter rekylfjæren eller den ser slitt ut på noen andre måter så bytt den. Dette er hyllevare hos de som forhandler Benelli og jeg betalte 225 for min, men du finner den sikkert billigere andre steder på nettet. Vi er heldigvis alle forskjellig og liker forskjellige våpen, men du skal ikke være redd for å kjøpe MP 95 dersom du liker den. Får du denne rimelig av klubben så har du også mulighet for å bytte avtrekksmekanismen og skjefte og da har du i praksis en MP 90 S. Dette er eneste forskjellen på disse to med unntak av de siste modellene av MP 90 som har et annet baksikte. Det er også et svært enkelt våpen å demontere for puss/vedlikehold. Du trenger ikke et hav av verktøy slik enkelte andre .22 matchvåpen trenger. Du klarer lett å demontere våpenet helt på 20 sek. edit: Slenger ved et bilde av en slitt og en ny rekylbuffer for referanse. Ser den ut slik som den til høyre bør du bytte den. Jeg snakker av erfaring og det er ikke kult å plukke små plastdeler ut av våpenet når disse eksploderer...
  18. Dette evige maset om tennstifter på Benelliene er bare vås. Kjøp pistolen, gi den en skikkelig puss og kjøp ny rekylbuffer (200kr) og kos deg!
  19. Ved å plukke litt fra Arnes sider og litt fra expressvideoen på youtube gikk det bra til slutt. Problemet var den sikkerhetslåsen, men den ser ut til å fungere nå. Takk for tips
  20. Jeg var så uheldig å få et uhell med min nye revolver idag og fikk hjelp av en på banen til å plukke den fra hverandre men det gikk så fort at jeg hadde ikke sjans til å følge med i svingene. Nå sitter jeg her med avtrekksmekanismen plukket i deler og ser ikke helt hvordan jeg skal få den sammen igjen... har noen en link til en god forklaring? Jeg skal på stevne i morgen og er litt fortvilet nå..
  21. ErikC

    Forhandlere

    Prøv Våpen Søilen. I følge nettsiden deres har de H&K på lager. http://www.vapen-soilen.no/display.aspx?menuid=148-14-308
  22. Jeg leverte søknad i Bergen og det tok 16 dager (februar i år). Tiden gikk bort hos lensmannen, ferdig på våpenkontoret 2 dager etter de mottok den.
  23. Hva med å prøve denne fremgangsmåten? http://www.dinside.no/886478/slik-faar- ... -til-norge" target="_blank
×
×
  • Create New...