Jump to content

lpm

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About lpm

 • Birthday 03/04/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spredning grunnet variasjon i hastighet skalerer ikke lineært med avstanden.
 2. Gjorde følgende EDB-eksperiment: Bruker mjukvaren som følger med applied ballistics-boka. Setter zero range til 1 meter slik at den digitale pipa peker ca. i samme retning uavhengig av hastighet. Sight height setter jeg til 0. Vet ikke hva slags BC etc. kula di har, men med lapua sin 105 grains scenar får jeg følgende drop på 300 meter: 786.5 m/s: 84.60 cm 813.5 m/s: 78.87 cm Altså bør 27 m/s variasjon i hastighet gi om lag 5.73 cm høydeforskjell på skiva på 300 meter.
 3. Tipper at det kanskje er major som er bajsen. Får uansett ikke veldig lave splits med bolt, og det er bare ett tellende treff i skiva.
 4. Da var børsa i hus. Blir gøy å få den på banen etter hvert
 5. Tok bilder av den kikkerten i den montasjen med den overdelen på camp villmark:
 6. Hvilken razor hd gen 2, og hvilken spuhr?
 7. Kommer dette chassiset til å passe sammen med .22 LR ombyggingssettet til sauer 200, slik at man kan lage seg en relativt snasen salongbørse?
 8. "Skrevet mandag, 21:15". Lol, ser veien fra banen til kammeret var kort
 9. Har bestilt separate spuhr ringer. Følger med sånn kit. Håper det kommer i løpet av uka.
 10. Tror ikke poenget med aristocrat er å kompensere for kuledrop. På PPC sikter jeg der jeg vil treffe på alt fra 7-50 yards (6.4-45.7 meter) og kan ikke se noe drop av betydning (9mm 6"). I PPC sikter noen i "halsen" for å få bedre kontrast, men dette gir en vinkelfeil. Med samme blink på forskjellige avstander må man ha forskjellige vinkler, derfor aristrocrat. Blir samme problemet som i bane hvor mange skyter rullende på pres og midt i på duell. Om du skyter rullende i grovpistol kan det ha noe for seg med aristocrat. Alle de andre grenene du lister skyter man typisk point of aim = point of impact.
 11. Jeg bruker sk pistol match fordi den har merkbart mildere rekyl enn cci, som er fordel i hurtig og felt. Den samler også litt bedre i min paridini sp enn cci. At den er litt svakere betyr jo at den kanskje ikke cycler ting som cci kan cycle. SK pistol match plus er en litt hetere utgave av pistol match som kanskje funker. Jeg har skutt 6-7000 pistol match i min pardini, og selv om det typisk går flere tusen skudd mellom hver gang jeg pusser, så kan jeg ikke huske at jeg har hatt noen funkfeil. Kan hende det er en pistol som er veldig enkel å cycle.
 12. Hissigste 9mm jeg har vært borti har vært 115 gr. Fiocchi, men varierer fra lot til lot.
 13. Folk tar på seg verv fordi ingen andre stiller.
 14. Her er en sammenligning av 4 grains og 3.3 grains. Har ikke målt hastigheten, så vet ikke om 4 grains holder milfaktor. https://youtu.be/Ug_hJq2vKew
 15. Driver fraktisk med samme prosjektet selv Kjøpte min første presse for et par måneder siden spesifikt for å lage grovladninger. Har skjedd flere ganger at jeg fyller milfelt løypa bortsett fra enhånds, så trenger å bli bedre på enhånds med milpistolen. Tenker å trene dette ved å skyte banegrov (hurtig grov og VM grov) med militærpistolen. Har også et mål om å skyte meg opp i (minst) B i alle NSF-øvelser, men er kanskje litt hårete mål å skulle rekke fem skudd på seks sekunder i hurtig. Bruker svelgen 125 grains kuler. Har ikke fått testet så mye enda, men ser ut til at jeg trenger 3.3 grains N320 for funksjonering i min Sig P220. Patronlengde er 28 mm. Skal prøve å få tak i en krono for å teste faktor. Kommer også til å prøve å få testet presisjon i skrustikke. Kommer til å lage en rapport når jeg er ferdig, men kan ta litt tid.
×
×
 • Create New...