Jump to content

lpm

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About lpm

 • Birthday 03/04/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kommer dette chassiset til å passe sammen med .22 LR ombyggingssettet til sauer 200, slik at man kan lage seg en relativt snasen salongbørse?
 2. "Skrevet mandag, 21:15". Lol, ser veien fra banen til kammeret var kort
 3. Har bestilt separate spuhr ringer. Følger med sånn kit. Håper det kommer i løpet av uka.
 4. Tror ikke poenget med aristocrat er å kompensere for kuledrop. På PPC sikter jeg der jeg vil treffe på alt fra 7-50 yards (6.4-45.7 meter) og kan ikke se noe drop av betydning (9mm 6"). I PPC sikter noen i "halsen" for å få bedre kontrast, men dette gir en vinkelfeil. Med samme blink på forskjellige avstander må man ha forskjellige vinkler, derfor aristrocrat. Blir samme problemet som i bane hvor mange skyter rullende på pres og midt i på duell. Om du skyter rullende i grovpistol kan det ha noe for seg med aristocrat. Alle de andre grenene du lister skyter man typisk point of aim = point of impact.
 5. Jeg bruker sk pistol match fordi den har merkbart mildere rekyl enn cci, som er fordel i hurtig og felt. Den samler også litt bedre i min paridini sp enn cci. At den er litt svakere betyr jo at den kanskje ikke cycler ting som cci kan cycle. SK pistol match plus er en litt hetere utgave av pistol match som kanskje funker. Jeg har skutt 6-7000 pistol match i min pardini, og selv om det typisk går flere tusen skudd mellom hver gang jeg pusser, så kan jeg ikke huske at jeg har hatt noen funkfeil. Kan hende det er en pistol som er veldig enkel å cycle.
 6. Hissigste 9mm jeg har vært borti har vært 115 gr. Fiocchi, men varierer fra lot til lot.
 7. Folk tar på seg verv fordi ingen andre stiller.
 8. Her er en sammenligning av 4 grains og 3.3 grains. Har ikke målt hastigheten, så vet ikke om 4 grains holder milfaktor. https://youtu.be/Ug_hJq2vKew
 9. Driver fraktisk med samme prosjektet selv Kjøpte min første presse for et par måneder siden spesifikt for å lage grovladninger. Har skjedd flere ganger at jeg fyller milfelt løypa bortsett fra enhånds, så trenger å bli bedre på enhånds med milpistolen. Tenker å trene dette ved å skyte banegrov (hurtig grov og VM grov) med militærpistolen. Har også et mål om å skyte meg opp i (minst) B i alle NSF-øvelser, men er kanskje litt hårete mål å skulle rekke fem skudd på seks sekunder i hurtig. Bruker svelgen 125 grains kuler. Har ikke fått testet så mye enda, men ser ut til at jeg trenger 3.3 grains N320 for funksjonering i min Sig P220. Patronlengde er 28 mm. Skal prøve å få tak i en krono for å teste faktor. Kommer også til å prøve å få testet presisjon i skrustikke. Kommer til å lage en rapport når jeg er ferdig, men kan ta litt tid.
 10. Har selv gjort det fra Ubuntu. Chrome er chrome (og chrome er på en måte delvis Safari).
 11. IPSC Open. I andre frobund/klasser vil man få problemer med maks total lengde/målekasse og at den gir aktiv rekyldemping.
 12. Bare pistoler på productionlista er godkjent. Det står spesifikt "USP Tactical (barrel 127mm or shorter)", altså de USP tactical med 127mm eller mindre. Ingen med vettet i behold skyter .45 i prod, så det er på ingen måte rart at HK ikke har tatt hensyn til dette.
 13. Holder på å legge til digital påmelding (og kanskje betaling) for et standardstevne klubben skal ha om noen uker. Vi skal ha to lag. I SportsAdmin velger jeg "Tillat individuell påmelding i Min Idrett" og "Baneoppsett/skytetider". Under "Klasser/Øvelser" velger jeg å legge til klasse/øvelsesmal for 25m standardpistol både klokken 18:00 og 19:30. Så går inn i ResultatAdmin for å legge til standplasser. Her må jeg legge inn skytetidene på nytt. Hvorfor må man legge til samme informasjonen to ganger? Hva om man er inkonsistent? For å teste funksjonen logger jeg inn i MinIdrett for å melde meg selv på. Her er det noen problemer. Om jeg booker f.eks. plass 18:00 må jeg fortsatt etterpå krysse av for om jeg skal betale for 18:00 eller 19:30. Jeg kan også krysse av for å betale for begge, selv om jeg bare har booket en tid. Hvorfor henger ikke booket tid og tid som skal betales sammen? Jeg kan booke plass på begge lag, selv om man bare har lov til å skyte én gang på samme stevne. Jeg kan booke flere standplasser på meg selv på samme lag!!! Om jeg etter at jeg har booket tid ombestemmer meg og velger å avbryte, ser jeg at jeg kan gå inn i bookingsoversikten og slette meg selv. Men om jeg logger ut av MinIdrett og inn igjen, ser jeg at bookingen forsatt er der, og nå kan jeg ikke slette den! Jeg finner heller ikke ut hvordan jeg som arrangementsansvarlig kan slette ubetalte/avbrutte bookinger. Hvorfor må man som skytter velge hvilken klasse man skal skyte i når systemet vet dette fra før? Ellers ser ting bra ut! Har som mål å sette en høy/dynamisk standard for innsending av resultater i 2017 ved å ikke dra fra banen før alle resultatene er lagt inn og tilgjengelige for skytterene!
 14. Hva med å notere disse nye reglene ned og oppfordre alle klubber til å holde slike uapproberte stevner i en serie (à la norgesfelt)?
×
×
 • Create New...