Jump to content

boble

Members
 • Posts

  1,065
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

boble last won the day on April 28

boble had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

boble's Achievements

Mentor

Mentor (12/17)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

366

Reputation

 1. boble

  Reim DFS

  De selvstrammende er raske å få på og enkle å dra til. Bakdelen synes jeg er at det er vanskelig å styre *hvor* stram reima blir og at det kan bli underlig på stående. Jeg foretrekker vanlig reim med to klemmer, skruklemme foran og Pan selvstrammende bak.
 2. For den letteste kan du omtrent køle på med hylsa full av N15. Men N19, NC96M eller N-150 er bedre egnet.
 3. I 6,5 bruker jeg 123 grs Nosler CC på bane og 8,4 g DL på feltskyting. I andre kalibre bruker jeg Nosler CC der det finnes; de kulene er det beste jeg finner for prisen. Mangler enda en tung og rimelig treningskule i 9,3. Jeg er ikke redd for å skru på siktene så forskjellig treffpunkt med jakt- og treningsammo er ikke noe problem.
 4. For da kan man vri seg unna når det viser seg at fantasi-samlingen man går rundt med, klippet ut og brettet sammen i lommeboka, egentlig bare var flaks. "Ja, en femmer. Fem speciedaler fra 1827, seddel på sju ganger ni tommer. Og det skutt på hundreogti alens hold!" 😁
 5. Hvor mange M67 brukt i DFS har fremdeles original pipe? Ingen av mine hadde det da de ble solgt videre. Så jeg antar det er vanskelig å si om det er danskpipe eller Kongsberg.
 6. Vi har oppslag om at sluttstykket skal ut før våpen kommer inn på standplass og ingen våpen i oppholdsrom. Det respekterer folk - stort sett. Men jeg forstår hva du mener.
 7. Kammerflagg har jeg aldri hatt eller skjønt poenget med. Men Vipps er det to gode grunner til å bruke. (1) Smittevern. Alle som har jobbet i butikk vet at mynter og sedler er en usigelig kilde til pestilens og svineri. (2) Regnskap og revisjon. Vipps har hatt lavere gebyr enn kort (feks iZettle) og er veldig praktisk å gjøre opp. Både kasserer og revisor er det ulønnet og frivillig, så for å holde på dem må vi ha ryddige løsninger.
 8. Ja, har lest det. Og når rødsinnet i mitt første koleriske anfall har gitt seg så forstår jeg at du vil skyte. Det vil vi alle. Men hvis det er sånn at mange nok er vaksinert til at de kan samle 500 skyttere så er det ikke 65 og V73 jeg ville prioritert å samle.
 9. Snakk om å dra opp stigen etter seg. Skal dere være funksjonærer for hverandre, eller skal du spesialvaksinere HV så du får skutt? Nei, klapp igjen og vær solidarisk med resten av samfunnet.
 10. Svarer på et spørsmål med et spørsmål: Har lufta gått helt ut av Bodø Rifleklubb? For 25 år siden var det NSF-alibiet i BØS.
 11. Schou har også leirdueammo i kal 16. 24 gram stålhagl. Mener jeg betalte 4kr/skudd sist.
 12. Enkeltløpa Star ja... De funker fint, og ilddisiplinen hos en sekstenåring ble bedre av å ha kun ett skudd tilgjengelig, pluss at det skuddet gjorde satans vondt å dra av. Problemet mitt er at disse haglene har kort skjefte så de får rennafart, veier 1500 gram, slår noe inn i helvete hardt og har en bunn-lever (?) som treffer knoken på min langfinger. Så den ble jammen bytta ut så fort råd var. 😄
 13. Fotball er gøy enten man sparker mot en vegg eller spiller i eliteserien. Og jeg tror mange glade amatører i skyttersporten trener like helhjertet som guttehvalper med Rolex og knottesko. 😉 Dette er surt for de som har trent mye og godt og det er mye lettere å presse seg på trening når man har et mål. Jeg mister motivasjonen når konkurransesesongene er over, og det siste året har vært seigt. Men man må bare bite tenna sammen, fortsette å tørrtrene og tenke på høsten.
 14. Årets LS, uten skyttercamp og med flere avlyste øvelser, hadde bare blitt halvveis uansett. Selv om det er trist og frustrerende og kjedelig så forstår jeg at de drar i bremsen nå heller enn i juli. Jeg synes synd på Elverum skytterlag som har forberedt og avlyst LS to år på rad og ser heller frem til Bodø i 2022.
 15. Legg hjørnet i trådkorset mot hjørnet av lappen.
×
×
 • Create New...