Jump to content

Varjag

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Varjag's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvis jeg skal klage på noe, så må det være at den bare har to-punkts sikring. Noen som vet om det kan modifiseres til en 3-punkts på en relativt enkel måte?
  2. Har riktignok aldri fått noen klikk på min, men det stemmer at du kan gjøre avtrekk før den har gått helt fram i lås. Og da tror jeg vi skal være glade for at den ikke går av.
  3. Oppegård JFF http://www.njff.no/portal/page/portal/a ... ypage=TRUE" target="_blank
  4. Var der litt sent på høsten, så ikke en eneste rype.
  5. Det billigste løpet til 870 remington (på midway) koster ca det samme som jeg ga for min pa-08, så økonomisk er det ikke nødvendigvis noen god ide, selv om det hadde vært mulig.
  6. Det har du jaggu rett i, vet ikke hvorfor jeg trodde den brukte mildot (og mil-klikk).
  7. Varjag

    kikkert til salong

    Det åpenbare svaret er da leupold vx-r med cds og cm klikk, gjerne vx-r patrol om du vil ha mildot retikkel i tillegg.
  8. Det høres unektelig ut som en god ide, skulle tro det gikk an å bare kjøpe flere slike "skruer" også, med varierende størrelse på hullet, for oss med få verktøy i verktøykassa (men desto flere tommeltotter).
  9. Hadde den kommet tidligere ville jeg helt klart prøvd den, men nå gidder jeg ikke å nedgradere. Nikon Prostaff har generelt god optikk i forhold til den rimelige prisen, så dersom denne beholder dette og får eksterne tårn/mildot/osv, så kan jeg ikke skjønne annet enn at det er et kjempekjøp for salong.
  10. Større hull i ringen, så raskere men mer unøyaktig for min del. Jeg bruker to spacere på kolben, og hullet er for stort til at jeg klarer å få noen gode samlinger på 100m. Så for meg funker det som en ok backup for kortere hold (eller store dyr), men om jeg primært skulle brukt åpne sikter ville jeg beholdt orginalen. Jeg tar forbehold om at større hull rett og slett krever mer trening for å få samme siktepunkt hver gang, har ikke prøvd det mer enn 20-30 skudd.
  11. Standard ruger-ringene krever som kjent verktøy, noen som har testet noen QR-varianter som passer i samme sporet, og som beholder funksjonen med å dra seg mot midten?
  12. Har ikke så mye å bidra med, da jeg leter selv. Men kjøteren min klarer også å ete rød kong, men ikke svart. Og den everlasting greia blir spist opp mye raskere enn rød kong. Har riktignok ikke prøvd ballen, kun andre produkter i samme serie, er det forskjell på materialet?
  13. Målte nettopp på Sabatti lady 20/76 for deg, og den har tilnærmet identiske mål som din 20g. Målte da høyden med skinna iberegnet. Jeg har hvertfall ansett denne som en "ekte" 20g, og det stemmer overens med at den tydeligvis er mindre enn 12g varianten.
  14. Endte opp med en slik GSR, og nå har også XS sights railen kommet. -Lett å montere. -Skruer, loctite osv følger med. -Bygger litt høyere enn orginal rail. -Innebygde ghost ringen har samme høyde som orginalen og samme type justering, men en del større åpning. Bildekvaliteten er ikke all verden, men bør duge for å se hvordan ting henger sammen.
  15. Svært interessant, om du fikser bilder skal jeg spandere en virtuell halvliter
×
×
  • Create New...