Jump to content

Skjellanger

Members
 • Posts

  272
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skjellanger's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Her ute vil jeg si at xxl gjør en over gjennomsnittet god jobb... De er ikke verdensmestre noen av de som jobber der, men de utgir seg ikke for å være det heller... Var innom xxl i forrige uke hvor selger fortalte kunde at han aldri hadde skutt med rifle enda og skulle ut å teste forskjellige våpen og ammotyper senere den uken... Er ikke en ukjent sak at kunder drar i spesialforetninger å får eksperthjelp, og når de vet hva de vil ha, så drar de på xxl og kjøper det der... Å til de salgene trengs ikke rare kunnskapen... Men kundebehandlingen på xxl er sikkert veldig variabel, men min erfaring er rett og slett upåklagelig... Fantastisk bra service på min lokale xxl!
 2. Jeg bumper denne da jeg er interessert selv... Fant du noe jakt i området?
 3. Bilde jeg snakket om var det over støt-tennene... Støt-tenna var store og flotte... Men nevene til han på bilde på toppen var i mine øyne en større sensasjon enn de elefanttenna... Hehe
 4. Nei, men hvorfor må det være nettopp der? Er mange ellers i landet... Selv er mine hunder kjøpt i drammen og i mälaren i sverige mens jeg selv bor i bergen... Forbered deg på å måtte dra utenfor bykjernen for å få deg skikkelig bikkje med dokumenterte foreldre!
 5. Er veldig varierende selv lokalt... Dovre har nok både dårlige og gode terreng, det samme gjelder finnmark... Vanskelig å anbefale noe nå, når jeg ikke vet hvordan tiden fremover (etter klekking) vil bli... En tid som har mye og si... Prøv å følge med litt på været (mildt og lite nedbør) og bestill kort utifra dette, er mitt tips. Er det med eller uten hund, er det lirype eller fjellrype? Mange områder som har bra med fjellrype og som ikke er så kostbar... Er på utkikk etter et område for fjellrype til vinteren igjen selv, da med ski og 17hmr.
 6. mange triks i skittent marked... Å jakt store Afrikanske dyr har appelert til meg lenge, men jeg liker ikke tanken på å ikke spise det jeg skyter selv... At andre kan ha nytte av maten er godt å bra, men, "my kill, my dinner!" Kan invitere på stort selskap, men da er det mitt ansvar å foredle og tilberede maten etter "min vellykkede jakt". Og i mine øyne er gleden av å skape gastronomisk magi like stor som gleden ved selve jakten... Nå ble jeg sulten!
 7. Hehe... Ja... synes gildepølsene var litt for stor... Hehe... Må være ganske så herlig å tracke rundt på jakt i Afrika i allefall... Har aldri prøvd det selv, men har både lyst og planer om det... Må bare spare nok til å faktisk ha råd til å få med meg noe hjem igjen! Er jo ikke akkurat rimeligste jaktform!
 8. Øverste bilde (av det svarte beistet av et dyr) må være manipulert som pokker... Lillefinger på størrelse med gilde middagspølse! Beklager, off topic..
 9. Og hvilke siker har det slik da? må dra å se på begge deler tror jeg... Virket som et bra argument det siste må jeg si...
 10. Ja, er spent på å høre hvilken grad det er på den stokken... Tipper den er oppgradert til grad 8...
 11. Problemet sier du selv... "Bare ett par kråker" og var ikke kråker det startet med, da var det ryper... Og kravet om human jakt er vel det samme om det dreier seg om ryper eller kråker grevlinger eller hjort og elg?
 12. Har sett litt på vx3 nå... Blir trolig en slik til min 22lr og 17hmr... Så snertent ut!!!
 13. Er det ikke livstid garanti for alle Leupold kikkertsikte uansett hvor de er kjøpt? Jo det er riktig, men ikke regn med å kunne levere det inn hos norsk forhandler å forvente at de ordner med frakt og alle utgifter... Har opplevd å høre kunder bli fly forbanna fordi "det er livstidsgaranti, jeg skal ikke ha noen utlegg på å få reparert denne skaden" det noen ikke forstår er at det heller ikke er bedriftens ansvar å få utgifter på et salg de aldri har hart noe med å gjøre!!! Dersom kjøpt hos norsk forhandler stiller saken seg anderledes...
 14. Bare en 22lr??? Så lenge våpenet skal brukes på jakt så er det vel likegyldig om siktet skal stå på en storviltbørse til 50000kr eller en småviltbørse til 4000kr... Minst like viktig med en god kikkert på småviltkalibre som på storviltkalibrene... Hvorfor er det så månge som mener at siden kikkertsikte skal stå på en 22lr så kan vi bare velge det billigste man finner? Hvis den skal brukes til jakt er det da viktig med et bra sikte!?!
×
×
 • Create New...