Duejakt i england - nå ble jeg litt misunnelig, historie og bilder er obligatoriske når du kommer hjem!
Cognac-gravet duebryst er egentlig det samme som vanlig graving, bortsett fra at man bytter aquevitt med cognac.
Jeg hadde 4 fileter, 2 som jeg testet Bache gabrielsen 3 kors på, og 2 som jeg testa whisky på. Cognac var def. best.
Jeg jobber mesta uten fastspikrede oppskrifter, men jeg brukte sånn ca. 2ss salt, 2ss sukker, 1/2-1ts pepper, 1 ts timian og 4 knuste einebær, gned filetene i dette og la dem i en plastpose, tilsatte "en klunk" (ca. 1/2dl) av nevnte cognac, skviste ut lufta av posen og knyttet denne. La så stasen i kjøleskapet i 2 dager(kunne sikkert stått lengre, men vi snakker om små stykker - prøv deg litt frem) under press av en melkekartong og snudde 2 ganger om dagen. Pakka opp, tørket av og lot det modne i 2-3 dager(vet ikke om det er helt nødvendig - gammel vane fra min side). Nydelig i tynne skiver med rødløk og tyttebærrømme.