Jump to content

Henrik123

Members
 • Content Count

  472
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Halvard B på Intersport Bodstadveien er bra på tilpasning av hagler.
 2. Hvordan gjør dere med fellte fugler under jakta? Hentes de fortløpende eller kan de bare ligge? Lurer på dette da det tydeligvis er veldig viktig å være på plass i mørket så ikke kråka skjønner opplegget. Om da jakta er i gang og man plutselig løper ut for å hente døde kråker så er vel ikke det positivt. Har en hønsehauk som er utstoppet (50 år ++ gammel). Det burde vel funke gull som hubro?
 3. Fikk aldri noe svar eller klarhet i dette.
 4. Beklager. Var sikker på dette var trykkpunktsavtrekk.
 5. Det er jeg klar over kan gjøres og det er gjort. Det jeg søker er ett trykkpunktsavtrekk.
 6. Jeg er den lykkelige eier av en Sako 85. Denne kommer nok til å få seg en ny pipe i 6mm br (eller lignende) innen overhengende til. Jeg har søkt til øyet blir stort og vått etter nytt match (trykkpunkts) avtrekk til denne som kan stilles til 1050g (for jaktfelt). Har funnet Bix`n Andy avtrekk til denne, men tyngste innstilling er 800g. Kan dette avtrekket justeres tyngre eller finnes det andre gode avtrekk som lett kan modifiseres til Sako 85?
 7. Søk opp Anders Landin. Bestill hans filmer og bok. Da er du ett stykke på vei.
 8. @Bly Kult prosjekt. Liker att du kjører dine tanker helt ut!
 9. Ønsker å lage meg en kniv til bruk inni elgen ved vomming. Har en bra kniv til generell bruk samt til åpning av buken. Har du en favoritt til slikt bruk? Ser for meg ett relativt kort og "butt" blad.
 10. Flott arbeid. Takk for att du deler!
 11. Henrik123

  Kniv til junior

  Min sønn på 8 trenger ny kniv så derfor startet vi opp ett prosjekt sammen. Materiale ble handlet hos Jørn Jensen i Rælingen og arbeidet startet i dag og er valgt av junior. Planen er att kniven skal være litt for stor i dag slik att den kan benyttes frem til han får "voksne" hender. Lagde selv 2-3 kniver når jeg var 14-15 år. Har aldri jobbet med metapol så det blir spennende å se hvor dette ender... Utgangspunktet: Finskjæres med "fast vippesag" Emnet grovpusses på fast slipemaskin. Overraskende lett å jobbe i. Trodde det skulle være hardere materiale. Nå stopper arbeidet da jeg mangler bor til å kunne felle inn knivblad. Det vil jeg ha på plass før jeg pusser videre. Tar gjerne mot tips og kommentarer.
 12. Henrik123

  Sakoklubben

  Fikk du svar på dette? Lurer på akkurat det samme. Har testet 6mm br 90 grs Scenar. Måter fra mitt originale 308 magasin, men patronen dras bakover ved ladegrep. Mulig det går å modde 308 magasinet med kortere tilbringer og flytte frem bakveggen.
 13. Vi sliter med å få reven ut på åtet. Bilde av bua og åte ligger lengre opp i tråden. 90 m fra bua til åtet. Brunst grønt med lys. Åte ca 25 m fra skogkant. Har sitti flere netter nå med obs av 4-6 rever i skogkanten. Stopper opp, kikker mot åtet og farter videre langs kanten. Åtet er/har vært slakterester av elg og rådyr, hundeknupp, fiskeslo, middagsrester ol. Legger ut åte fra atv for ikke å sette luktspor. Er på åtet 2-3 ganger i uka. Lite snø nå, men pga skygge fra skogen er det snø fra skogkanten og til åtet + 10 meter mot bua. Tips til å få frem reven som vi har missa?
 14. Henrik123

  Sakoklubben

  Ingen som har ett sako 85 22-250 mag og kan si noe om maks col?
×
×
 • Create New...