Jump to content

toor

Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

toor's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

 • 10 years in Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

22

Reputation

 1. Ja, det følger med 2 magasiner
 2. Tråden er over sju år gammel, så jeg vil anta at OP har tatt valget sitt for lenge siden 🙂
 3. Merker at jeg kommer til å følge denne tråden tett... 😂 Jeg har vel foreløpig bare konstatert at jeg kan leve med medfølgende magasinutløser inntil videre...
 4. Så vidt jeg har skjønt så ble det åpnet for modifiserte avtrekk i blant annet production, foreløpig i en prøveperiode ut 2020. https://www.thefirearmblog.com/blog/2018/11/14/new-ipsc-rule-book-opens-up-a-huge-market/
 5. Kjøp en brukt X-five Allround, da får du et vesentlig bedre våpen til samme pris som en ny "vanlig", og har fortsatt penger til ammo. Jeg har en veldig pent brukt X-five allround ute for salg nå, eldre modell uten rail: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=141903109 Kan beskues/prøves i Oslo. Men i forhold til spørsmålet ditt om det er verdt 10k mer for en ny X-five vs en vanlig, så blir det veldig subjektivt, men det er ingen tvil om at det er et bedre våpen.
 6. Hei, Jeg skal selge en pent brukt Sig X-five allround (eldre modell, ikke den med rail). Betydelig påkostet med Houge Pirahna G-10 grips og short reset trigger kit, i tillegg til x-antall fjærer, fiber optisk frontsikte osv. Alle originaldeler som er byttet ut følger med. Følger med 7 magasiner og DAA racemaster insert. Noen tanker om hva ca pris burde være?
 7. Det var de. Lå innvilget søknad i postkassen i går, med forbehold om at jeg solgte den andre pistolen innen 3 måneder fra brevets dato. Brevet var datert 26.02, så det betyr at saksbehandlingstiden ikke var mer enn i overkant av 6 uker, hvis man tar høyde for postgang. Positivt overrasket både når det kommer til behandlingstid og selve vedtaket!
 8. Jeg leverte søknad i Oslo for 6 uker siden, overraskelsen var derfor stor da jeg fant et brev fra politiet i postkassen når jeg kom hjem i dag... helt til jeg åpnet brevet og oppdaget det var våpenkort på en sleide jeg kjøpte i mai i fjor... 🤦‍♂️
 9. Det er faktisk helt skandale - spesielt med tanke på at dette er en prosess som langt på vei kunne vært digitalisert og automatisert. Jeg vil anta at en stor del av alle våpensøknader som ligger og samler støv er søknader om jaktvåpen hvor søker ikke har full garderobe. Det er ikke mange integrasjoner eller sjekker som kreves for at saksbehandlingen av denne type søknader kunne vært helautomatisk, så kunne saksbehandlerne fokusert på søknader som faktisk krever et snev av manuell håndspålegging.
 10. toor

  Spennende ammo

  Heavyweight TSS ser bare ut til å finnes i 7 og 9, i alle fall foreløpig. https://www.federalpremium.com/products/shotshell/premium-turkey/heavyweight-tss
 11. toor

  Spennende ammo

  1200 fps. https://www.federalpremium.com/products/shotshell/premium-turkey/heavyweight-tss/ptssx191f-7
 12. Klar over det, derav "heter det fortsatt" - poenget mitt var at det ikke var blitt endret som Razorback antydet. Spørsmålet er dog hvor relevant det er, siden minimums avtrekksvekt i spesial er høyere enn i grov. Det blir bare nok en grunn til at våpen fra spesial er uegnet og lite konkurransedyktig i grov. Hvorvidt våpenkontoret vektlegger dette i behandlingen virker å være litt uklart.
 13. Ser ut som @aps har rett, i det oppdaterte reglementet for 2019 sesongen ( https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2018/12/nasjonalt-regelverk-for-pistol-med-kommentarer.pdf ) heter det fortsatt : "5.2.5.11 AVTREKKSVEKT 5.2.5.11.1 Med unntak av Fin- og Grovfelt som har 1000 g., har samtlige våpengrupper 1360 g. som min. krav til avtrekksvekt"
 14. Har opplevd alt fra knappe to uker til tre og en halv måned, så det er som @msteiro sier veldig varierende. Postet søknaden i dag, så skal oppdatere tråden når jeg får svar.
 15. Takk for svar @AndersR og @FredrikW , da sender jeg inn søknad med utfyllende forklaring vedlagt, i morgen. Så hører jeg vel fra de over påske en gang..
×
×
 • Create New...