Jump to content

Brubakken

Members
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg hadde samme problemet med to av mine hausken dempere, der ene løpet var gjenget for a-tec demper og det andre for en alm demper. Løste det veldig enkelt med en gjengetapp et par ganger gjennom gjengene i de nye demperene, med skjæreolje, og nå passer begge helt perfekt. Virker som om hausken demperen er gjenget i den trange enden av iso standarden.
 2. Jeg har brukt min vorn hjort i to sesonger nå, har 2. utgaven, med den nye utløseren. Brukes både til elgjakt, hele dager i skogen eller korte posteringer og til fjellrypejakt høst som vinter. Har hatt turer i fjellet med 3 overnattinger både i telt og fjellduk der sekken har vært stappet og det har gått overaskende bra. Gode muligheter til å henge ting under og utpå, den er kjempegod å bære på ryggen, løsningen med hurtigutløsing av våpenet virker veldig godt. Og på en vanlig dagstur er det mer en nok plass til det man trenger. Det eneste jeg kunne ønske meg er at den hadde samme tette "posen" i toppen av sekken under lokket, som den første utgaven hadde. Men ingen ting i sekken har blitt nevneverdig vått selv på skikkelige regnværsdager.
 3. Fra fjorårets andejakt
 4. Her er det gårdskatten som tyvstarter revejakta, denne valpen ble jaget ned i trappa til kjelleren under verandaen, og så gikk monsen fornøyd rundt på kanten rett oppfor å passet på. Samme valpen er observert på åtet nesten hver dag og natt di siste ukene, i tillegg til en eller to voksne. Så nå må 15 juli komme fort!
 5. Hva med en o-ring i frisporet, kunne det være noe? Har tenkt på dette flere ganger med min m16x1,5 som løsner nå og da. Men har ikke o-ringer som tåler mer enn 125°c og har ikke målt hvor varmt løp og lyddemper blir etter en passelig serie. Finnes o-ringer som tålere iallefall 200°, og sikkert mer og.
 6. Her ligger enda restene etter vinterens åte, 2 rein og en elgkalv, selv om det meste snart er spist opp. Har vært litt til og fra med aktivitet nå men natt til tirsdag var det to voksne rever der samtidig. Det er ingen fasit men jeg tenkte å begynne å fore der igjen i månedskiftet juni/juli, så er forhåpentligvis reven der til kl 00.01 15 juli😁 Jeg skjøt 3 rev på dette åtet i vinter, med min cz 455, to med .17 hmr og en med .22 wmr, avstand 60-70 meter. Den børsa er iallefall perfekt for mitt bruk, men er viktig med gode treff, godt innskutt børse og god skytetrening så man har full kontroll på hvor den treffer ved forskjellige forhold.
 7. Det problemet løses med Leupold kikkert, på min 455 står det en vari-x iii 4,5-14x50 i di laveste ringene jeg klarte å finne, ca 3 mm klaring til std. løp og såvidt lysåpning mellom løp og kikkert med varmint løp. Og fortsatt helt grei plass til hevearmen.
 8. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F371204702711 Jeg har kjøpt herifra.
 9. Superspeed er bly ja, alle sammen. Og et triks for å finne ut om det er stål i patronen, prøv med en magnet👍
 10. Veldig bra filmet! Har tenkt på noe ala samme bare montert på vorn sekken så ser at det kan bli samme resultatet.
 11. Har selv brukt gjengetapp i demper og gjengebeskytter når det har gått for tregt. Løser nok problemet. Husk skjæreolje o.l. så du ikke ødelegger gjengene.
 12. https://www.xxl.no/XXL-garantier Xxl har 30 dager fornøyd garanti dem og👍
 13. Vet ikke om denne er blitt postet i annen tråd men her kan du iallefall følge med på framgangen. Står desverre ikke noe om forventet tid for innføring av ny lov som jeg kan se. https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Saker/Sak/?p=69453
×
×
 • Create New...