Jump to content

Einer

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Einer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Har kjøpt en Brno Model 2 i 22 lr som jeg skal bruke til banetrening (100m) og litt rypejakt. Har ikke mye penger til overs nå, så ser på brukte sikter i billigsegmentet. Er det noe som er bedre enn annet eller merker seg ut av disse: Nikko Sterling Hawke Apollo BSA Sweet 22 Tasco Vortex Vector Er 3-9x40 tilstrekkelig? Skal skyte i dagslys eller flomlys på bane. Rypene er små mål, men vil helst ikke ha en for stor og tung kikkert på heller. Foretrekker så lan montasje som mulig.
  2. Hei! Jeg lurer på om noen kjenner denne modellen og om de kan si noen om kvalitet: skytekomfort, avtrekk, presisjon etc. Har fått innspill om at dette antagelig er en av de aller rimeligste modellene. Hva er en fornuftig pris for dette våpenet? Jeg vurderer å kjøpe det til jakttrening på bane, plinking etc
  3. Noen som har erfaring med Kicks Smoke Choke, til baneskyting og eventuelt jakt? Børsmaker Wear selger disse og skriver blant annet at "Med Kicks Smoke Choke får du ett jevnere skuddbilde. Potringa i choken gjør at plastproppen åpner seg i 4 deler og gjør at du får ett jevnt skuddbilde. I tillegg reduserer det rekyl."
  4. Der også, men først og fremst innerst mot kanten der choken flukter med løpet. Der er det en kant.
  5. Hei! Etter å ha sett hvor mye skitt som setter seg i løpet der choken satt etter bare 50 skudd på banen, så har jeg begynt å ta chokene ut og pusse etter hver gang jeg skyter. Men er det noen som har noen gode triks for å pusse løpet der choken skrus inn? Særlig i overgangen mellom løpet og der choken sitter. Der er det jo en kant som sitter ganske langt inn og der er det litt vanskelig å komme til. Vil gjerne ha tips til metode, pusseremedier og kjemikalier som funker bra. På forhånd takk for alle tips og innspill.
  6. Da er saken løst. Dytt inn ejector og skyv låsetappen ned. Da går ejectoren et stykke ut. For å få den helt ut, så må man bruke en liten dor eller lignende i det lille hullet på låsetappen. Da får man skjøvet låsetappen helt ned og ejectoren kan tas helt ut. Med to trinn så slipper man at ejectorfjæra skyter ut med ejectoren. Bra løsning av Khan.
  7. Hei! Noen som vet hvordan man tar ut ejectorene på ei Khan hagle for å rense dem? Finner ingeting på nettet foreløpig.
  8. Hei! Noen som vet noe om dette våpenet, og hva som er forskjellen mellom dette og det andre Browning haglene, feks B525 og B725? Så vidt jeg vet er dette et noe rimeligere våpen enn de nevnte.
  9. Takk for den, Polardego! Vet du at den passer?
  10. Hei! Jeg har en CZ 457, der kolben er litt for kort til meg. Er det noen som har funnet en smart løsning for å forlenge kolben?
  11. Hei! Noen som kan si noe om hvilken Rizzini model dette er og om det er noe å ha? Skal være fra 2007.
  12. Hei! Noen som vet om det er mulig å få kjøpt leirdueammunisjon til Kaliber 16 noe sted? Har kjøpt skudd hos Landrø, men nå er de tomme foreløpig.
  13. Metallringen med gjenger som skal over reimfestet er for smal. Alterntivet til filing er å skru inn et nytt reimfeste i stokken. Men jeg tenker det er bedre å file litt, da CZ457 har to reimfester på forskjeftet.
  14. Det er Primos, som tidlieger var Stoney Point Rapid Pivot Bipod.
  15. Hei! Jeg har kjøpt en tofot, men reimfestet er for tjukt for festet til tofoten, så jeg har tenkt å file det litt. Det er heldigvis to fester på forskjeftet til en CZ 457, så det gjør ikke noe å endre det ene. Hva bør jeg bruke?
×
×
  • Create New...