Jump to content

glockoman

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. glockoman

  Pistol kaliber 22 - S&W41

  Adskill pistolen og sjekk først om rekylfjæra din er deformert. Det er fort gjort å få en bøy på den ved adskillelse og sammensetning. Kontroller deretter utdrageren. Jeg hadde litt prakk med min Model 41, men skiftet til Volquartsen utdrager og kjøpte etter hvert et sett rekylfjærer med ulik styrke fra Wolf. Brownells har begge deler. Jeg har også justert original rekylfjær, men er litt enklere å ha flere med ulik styrke.
 2. glockoman

  Impregnering av sko

  Takk for innspill. Da bruker jeg bare den Nikwax'en jeg har til impregnering. Brukte spray på et par eldre Bever jeg brukte før, men syntes læret trakk vann uansett. Så jeg gikk over til svart Kiwi etter hvert. Silikon bør man vel unngå uansett hva slags sko man har...?
 3. glockoman

  Impregnering av sko

  Jeg skal impregnere et par nye Alfa Bever, og et par Crispi Besseggen. Hva slags impregnering bør jeg bruke? Har en boks med Nikwax. Funker det bra, eller bør jeg følge bruksavnisningen og bruke anbefalt spray? På marsstøvlene har jeg aldri brukt annet enn svart Kiwi, siden de aldri blir vanntett uansett, men tenkte prøve å få disse best mulig. På forhånd takk
 4. glockoman

  Valmet M76 forhandler?

  Passer de uten videre, eller må man tilpasse dem? Trenger noen flere magasiner til min jeg også.
×