Jump to content

KMO

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KMO

  1. Ser sånn ut Ser forresten at prisen har økt til 1700kr fra da jeg kjøpte Mye for et produkt der du ikke engang får alle delene. Mangler enda splinten til adapteret for å holde to-fot'n på plass. jaja, satser på at kvaliteten veier opp for det negative
  2. Funket som bare det Ikke rart den satt hardt fast, full av størknet pulver og gugg Tusen takk
  3. ja Manglet tilogmed splinten i adapteret som skal holde tofoten på plass. Har prøvd skrustikka, men kan prøve på nytt som du beskriver
  4. Kjøpte meg en splitter ny versa-pod fra Midway Norge med fjærbelastede bein. Prøver å ta ut bena, men begge sitter bom fast. Fikk den ene foten ut etter en runde med rå makt, men den andre sitter enda fast. Løsnet skruen og tok ut hele foten og ser at den er full av drit. Ikke vanlig olje smøring, men en tykk blanding av pulver og olje, nesten som slipemiddel Ser også at aluminiumen har startet å korrodere. Kan den andre foten ha «rusten» fast Noen råd om hvordan jeg kan få den ut? bilder etter fjerning av gugga
  5. KMO

    Tikkaklubben

    Tror det er gjenget for 6-48 skruer http://www.egwguns.com/tikka/tikka-t3-picatinny-rail-scope-mount/ Our Tikka T3 mount is provided with standard 6-48 screws, as Tikkas produced after 2004 are drilled at tapped for 6-48 screws.
  6. Fant noen mål på nettet, vet ikke om de er riktige 27.98mm x 16.10mm x 5.97mm høres dette rett ut? toppskarv Kan sikkert lage noen flere , men kan ikke love noe enda
  7. Er det noen som har målene på rekylklakken? Kunne tenkt meg å lage en på skolen
  8. KMO

    Valg av kronograf

    Som overskriften sier trenger jeg hjelp til valg av kronograf. Har søkt litt, men vanskelig å bli klok på hvilken modeller som er bra i forhold til pris. Kommer til å bli brukt mye, og i litt vanskelige lysforhold. Ønsker en som er pålitelig, lett å bruke, rask å sette opp og som varer en stund. Også tilgang på deler dersom noe skulle bli "ødelagt" Ønsker ikke å betale mer enn c.a 1500kr.
  9. Så på linken ovenfor, og så en Sonic 55 Er denne i produksjon, i såfall hvordan er demping og vekt på den. Hvor får jeg kjøpt den?
  10. Skutt med sauer 200 i 6,5 med vortex viper pst 6-24x50ffp, tofot og knepølle som støtte bak. Ammoen var sierra matchking 120gr HPBT. Røyste meg opp mellom hvert skudd, ventet 1 min og strakk litt på armer og ben. Streken var 10cm og holdet 100m Skudd 2 og 7 var jeg litt rask på avtrekket, mens på skudd 10 ville jeg bare bli ferdig og nappet litt hardt. Ganske fornøyd, men tror jeg skal klare litt bedre
  11. Mener jaktdepotet tar samme pris http://www.jaktfall.no/butikk/vortex-optikk/vortex-kikkertsikter/vortex-viper-pst
  12. Jeg kjøpte min vortex fra usa. Det var 6-24x50 ffp modellen. Bestilte 22 november i fjor og fikk den nå på fredag Trodde det skulle bli mye billigere, men med moms og frakt ble ca. 500kr billigere enn i norge Hadde jeg visst det, hadde jeg kjøpt fra norge. Så vil vel anbefale å kjøpe fra norge, med mindre du vil vente et halvt år Jaktdepotet og jaktfall er vel de som forhandler det i norge.
  13. KMO

    TiltvikLHS

    Da har vi vert og skutt igjen. Var fine forhold med lite vind 0,5-1m/s. Treff ble det lita av, og kan vel ikke skylde på annet enn skytteren Ble mest skutt på 420m da det var lettest å se treff. Hadde stål hengende ute på 624m, men det fikk henge trygt da vi ikke så nedslaget av kula. Vanskelig å se treff på en liten camera skjerm. Ser virkelig betydningen i et godt spottescope, og må vel muligens investere i et. Kommer nå framover til å konsentrere oss om hold fra 300-500 da vi vet at vi klarer å sende kula ut til 1000+ med «treff». Nå blir det mer trening på presisjon, samlinger og første skudds treff.
  14. Har bestilt samme vortex, og lurte på hvor mange knepp du har i høyden, etter innskyting fra 100m? Har lest at flere har hatt lite knepp igjen etter at de har nullstilt og shimset den. Lurer på hvor stor moa skinne jeg trenger for å utnytte mest mulig av den. Nydelig rigg uansett Håper på å få se presisjonen på lengre hold.
  15. KMO

    TiltvikLHS

    Den siste videoen er fra Hamarøy. Men har en bedre plass bakom fjellene i videoen, hold ut til 1000++, vindstille og ingen folk, men kommer seg bare ut dit med båt eller 1time til fots. Har planer om å komme oss ut dit i vår, blir da 500m og 1000m på papp og stål.
  16. KMO

    TiltvikLHS

    Har endelig fått tid til mer langholds skyting nå som dagene er lengre. Var i helgen med 123hehe og skjøt på is på 705meter og 755m. Godt vær med varierende vind, rundt 2-5 m/s. Fikk filmet endel og her er resultatet:
  17. KMO

    TiltvikLHS

    Har fått skutt mer nå i høst. Holdene vi skjøtt på da var fra 300-925meter. Mye vind og tåke den dagen gjorde forholdene vanskelige, likevel ble det forholdsvis gode treff. Testet appen Shooter og Ballistic FTE med veldig gode resultater. Video fra skytingen her http://www.youtube.com/user/TiltvikLHS Kamera ble brukt til spotting. Mye tåke kom og skytingen ble midlertidig stanset Kikkerten er Millet TRS-1 4-16x50 mil/mil Bilde av terenget.
  18. KMO

    TiltvikLHS

    For to år siden ble vi tatt av langholds basillen. Alt vi hadde da var salongriflene våre, og etter en gjennomgang med ballistikk, mil/moa og skyteteknikk ble disse til «langholdsriflene» våre. Gonger og papp ble satt ut på 200m, og teori skulle testes. Siden vi ikke hadde avstandsmåler ble det brukt 50m målband noe som gjorde at holdene ble korte og unøyaktige. Kjøpte senere en Leica 1200 som gjorde alt lettere, og fikk endelig skutt på 300m og 400m. Etter hvert fikk kammerat 123hehe seg ei Howa i 308. Denne fikk Millet TRS-1 mil/mil kikkert, to-fot og Sonic 45 lyddemper. Holdene kunne nå strekkes lengre, og ble prøvd på små skjellbiter. skjell på 402m med førsteskuddstreff zastava 22 wmr på 402m
  19. KMO

    Cz-Klubben

    Cz 452 american i 22 mag. Kikkertsikte er Nikon prostuff 3-9x40. Harris tofot A-tec demper Har planer om å sette på en Boyds stokk og moa skinne Når den tid kommer blir det 400m++, men har foreløpig bare klikk ut til 360m 3 skudd på 100m(på en bra dag) Her er ei and som jeg siktet litt for høyt på Var skutt inn på 60m, og trodde holdet var litt lengre. Skutt med cci 40gr HP (på 60m)
  20. Ett spørsmål til Hvis jeg kjøper 11mm montasjer til saueren, kan jeg sette dem på en 11mm picatinny skinne(hvis det finnes) som er montert på t3en? Forresten er noen som vet hvor stort sporet er på tikka?
  21. takk Forresten hvor stort er sporet på tikka'n? Målte 11mm på saueren, rett meg hvis det er feil.
  22. Har tenkt å kjøpe meg en vortex viper pst 6-24x50ffp. Denne vil satt på en sauer 200str, og senere på en tikka t3. Spørsmålet er hvis jeg kjøper montasjer til sauer'n, kan jeg senere bruke de samme på en tikka? Eller har begge riflene forskjellige montasje spor?
  23. KMO

    BLOG 110-113

    Produktet heter heter Galati Gear, og modellen min er en Elite Snipers Shooter Mat.
  24. KMO

    BLOG 110-113

    Kjøpte min fra http://civsite.capsicumsolutions.no/ Fin til feltbruk, og god å ha på ryggen Har plass til det meste man trenger av utstyr.
×
×
  • Create New...