Jump to content

Super XX

Members
 • Content Count

  680
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har vurdert samme sikte selv. Hvordan er den på 12X på 200m og utover når den mangler parallaksejustering? Får du både tråkorset og målet i fokus? Har hatt noen 12X sikter som har vært temmelig dårlige på akkurat det( Meopta)
 2. Egentlig godt å høre at det er flere som sliter😊. Etter noen uforskammet gode jaktsesonger har det i år gått trått... Og akkurat som med deg, "noen" må det gå utover.... Men nå som snøen har kommet er det håp om bedre tider. Denne falt i helga, etter ca 60sek i gluggen.
 3. Jeg tror det er vanskelig å få resultatet så veldig mye annerledes/bedre enn det er nå. Den er tynn og vanskelig å sy.
 4. Henger ikke halen på det garvede skinnet?
 5. "Noen liker mora og andre liker dattera". Jeg tar gjerne begge (selv om det blir litt tyngre)😊
 6. Det blir jo snakk om personlige preferanser. For deg er 4x nok, jeg selv vill ha mye mer. Veldig mange finner "nyhets-bølgen"/"moten" nyttig og praktisk. Tar de mer feil en du?
 7. Dette trikset bruker jeg også. Mesteparten av åte ligger i "kanten" av lyset. Jeg forer også en del i det mørke området for å "lokke" reven inn. Se fantastisk skisse under😁
 8. Den er skeptisk til både åtebelysning og viltkamera. Jeg har erfart en helt annen aktivitet når belysningen er av. Men så må man jo se for å skyte... Jeg tipper at den etter hvert vil "venne seg til" lyset og komme tilbake. Men de oppfører seg veldig forskjellig på et belyst vs. et ubelyst åte.
 9. Er du helt sikker på at en Blaser "skiller" på 71 og 72,2 mm. COL. De kvalitetsriflene jeg har vært borti har brydd seg fint lite om noen mm. fra eller til. Har en mistanke om at det vi skyttere presterer under testing varierer mye mer en noen mm. fra eller til på COL. Om det så er tilfelle så må vell ladeproblemer under jakt være my mer kritisk en om patronen samler 12 eller 18 mm.
 10. "Train as you fight" For trening til småviltjakt bruker jeg nesten utelukkende blinken på bildet under utskrevet i A4. Den er på størrelse med det minste jeg vanligvis skyter på (kråker, ender, ryper). Og det blir litt mer reelt enn en rund blink. Setter denne opp på avstander mellom 100 og 300m og skyter ett eller to i hver kråke fra stillinger som vanligvis benyttes. Gir gode tilbakemeldinger på hvordan "jakten" ville ha gått. Gir også bedre trening i å "holde på vind" når blinken er av mer virkelig form.
 11. Den XCR er nok et meget godt kjøp. Koster over 20 lapper ny, og de jeg kjenner til som har hatt en sånn har vært meget fornøyde. Sikte er også helt kurrant.
 12. Frekvensen på hvor ofte noe forekommer vill for min egen del være temmelig avgjørende for hvilken "karakter" konstruksjonen gis.
 13. Å f..... Da må jeg tenke litt mer på hvilke problemer denne løser🤔
×
×
 • Create New...