Jump to content

SUPER REDHAWK

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SUPER REDHAWK's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • One Year In
  • Collaborator
  • First Post
  • Dedicated Rare
  • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

  1. Slike tråder er gull
  2. Fornøyd med min Benelli mp90. Aldri hatt klikk eller forkiling. Men på x-esse Stenvaag’n min derimot…. Husk bare på at mp90 med justerbar bredde på skuret har 2mm for lang siktelinje å er dermed ikke godkjent i henhold til kravet. Kornet må byttes eller flyttes bakover ellers blir det disk på f.eks NM.
  3. Fikk et tips om å skru piggen som utvider de fjærbelasta kjevene lengre opp. Var sikker på at den var helt oppe, men med litt ekstra makt så løsnet den å jeg kunne skru litt til Da må jeg få kjøpt inn noen kuler
  4. Hei! Har en gammel, men naggande god Bonanza co ax presse. Samme som Forster, bare eldre. Lader stort sett 308 på den. Tenkte å lade litt 7x57R, men det er litt knotete å sette i og ta ut hylsene fra hylseholderen. Blir litt trang. Må jeg bytte «jaws», hylseholder, eller er det bare slik det er? I tilfelle jeg må bytte noe, hva bytter jeg til?
  5. Hei! Har en gammel, men naggande god Bonanza co ax presse. Samme som Forster, bare eldre. Lader stort sett 308 på den. Tenkte å lade litt 7x57R, men det er litt knotete å sette i og ta ut hylsene fra hylseholderen. Blir litt trang. Må jeg bytte «jaws», hylseholder, eller er det bare slik det er? I tilfelle jeg må bytte noe, hva bytter jeg til?
  6. Tja…. Tror jeg kjøper ei 8x57 IS eller 9,3x62 pipe til 202’n jeg. Superfornøyd med den
  7. Nei hvorfor vet ikke jeg, men her går det veldig lang tid å få gjennom en søknad. Sist jeg søkte så leverte jeg i slutten av februar. Fikk igjen i oktober. Fikk heller ikke ringt da de stenger telefonen pga mye å gjøre. Ser innlandet politidistrikt opererer med disse tidene nå: •Jakt, digitale søknader 26 uker • Jakt, søknader på papir 31 uker • Sport/konkurranse 33 uker
  8. Hei! Jeg har en T3x ss kaliber 308. Fornøyd med børsa, men angrer på at jeg ikke kjøpte den i 9,3x62. Jeg vet at det går an å selge den å kjøpe en ny. Det er nok det enkleste og billigste alternativet, men det går med en hel sesong bare på søknadsprosessen….. customløp er dyrt så jeg lurer på om noen vet om det går an å få kjøpt originale tikkapiper noen stand? Er ikke sikkert det er noe billigere løsning, men det er ingen forhandler av de jeg har spurt som kan gi meg noe svar. Går ikke det så får jeg lete etter et brukt løp til 202´n. 9,3 skal det bli åkkesom
  9. Gecco zero er også et alternativ, men sikkert samme funksjon som evo green. Kan Hornady cx være et alternativ? De er riktignok homogene, men det sies vel at de er litt mykere enn ttsx og lignende. Men hvor myke?
  10. Bør man ikke benytte kuler med bløtere kjerne i gamle våpen med lodda løp? F.eks RWS evo green eller geco zero som har mantel med tinnkjerne. Har hørt at loddinga kan gå opp hvis man bruker harde kobberkuler, men om det stemmer vet man vel ikke enda. Jakter selv med en Sauer drilling, men i 7x57R. Jeg vil iallefall bruke mykere kuler sånn i tilfelle.
  11. Hei! Skal lade noen patroner til min Tikka T3-x kal 223 med riflestigning 1:8 Har kjøpt 53 grains v-max. Har Norma N-11 og N-19 tilgjengelig. Ammunisjonen skal brukes til rev. Er det noen som har tips og erfaringer å komme med? Bør kanskje kjøpe annet krutt?
  12. Jeg jakter med eldre Sauer drilling. Har stort sett brukt bare Rottweil Waidmansheil nr 1. «Problemet» er nå at de er ladet med blyhagl. Grove stålhagl er ikke forsvarlig heller i eldre våpen med tynne, trange og lodda piper. Vismut ser ikke ut til at noen har. Forbudet mot bly burde ikke være gjeldende før forhandlere hadde fullgode alternativer tilgjenngelig.
  13. Hei! Rådyrjakta nærmer seg, men har ikke sett noe lovlig og brukbart alternativ i kal 16/70. Er det noen som vet om noe brukbart, evnt hvor man får kjøpt det?
  14. Hei! Er det fortsatt ulovlig å sette ut saltstein i skogen?
  15. Nå har jeg vasket syntstokken på 202’n tre ganger med white sprit. Den er fortsatt like seig
×
×
  • Create New...