Jump to content

silver87

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by silver87

  1. Er ikke viltkamera med MMS så utbredt hos jegerne enda kanskje?
  2. For meg ser det ut som bildene som blir tatt ved bruk av #500# kommando blir heftet saldoen på abonnementet, enten det blir sendt fra kameraet eller ei.
  3. Se her ja, takker for tilbakemelding. Lurer på å gå til innkjøp av et annet kamera, som kanskje fungerer bedre.
  4. http://www.viltkamera.no/webshop/acorn- ... p-268.html" target="_blank Er dette kameraet bedre enn Uovision 565 MMS SMS Black IR?
  5. Lufter dette her: Kjøpte meg dette kameraet hos spyshop.no for 2800,- Kravet mitt var bilde på kommando, da mitt formål er mere overvåking av jaktområder enn det er spotting av hjortevilt på nærthold. Mine erfaringer så langt er : Negative : - GPS funksjonen hvor du sender #510# og ber om lokasjonen på kameraet, den er flere kilometer feil, ja kanskje mil. - Litt for ofte når jeg ber om bilde pr sms kommando #500# så får jeg "ugyldig kommando" men det funker på forsøk nr 2. - Bilder sendt til epost eller telefon er max 120kb, noe som gir utrolig dårlige bilder om man ønsker å zoome litt inn - Må vere satt i send modus pr MMS for å kunne sende bilde på SMS kommando Positive: - Bra bilder (uten å zoome) - Enkelt å sette opp - Kameraet er ikke så stort - Tar gode bilder i skumringen (har ikke fått testet i svarte natta enda) Det jeg savner av funksjoner er: - Større bilde sendt pr MMS/GPRS - Bilde på kommando sendt pr GPRS til epost - Bevegelses sensor som detekterer lenger ut enn 12m Noen med innspill her? evt henvise til et bedre kamera som har nevnte funskjoner?
  6. Lurer litt på hvor mye moment jeg skal bruke på min KKC stokk?, er nybeddet..men uansett. På saueren opererer jeg med 4.5 til 5.5 nM, men det er jo konkurransevåpen. På våpenloftet sa de at det ikke var så nøye på jaktrifle, men stram passe til.. Jeg vil ha nM å forholde meg til, noen som har tips?
  7. Kjøpte igår Nikon Monarch 10x56 camo, brukte den i natt i mørket, veldig fornøyd:) Kikkert i mellomklasse, er nå 3 i jaktlaget som har den.
  8. Noen som hvet anslagsenergien på lapua mega 155 gr ( 10,1g) ? på 100 meter eller har en tabell? Cal 6,5x55
  9. Har siste månedene plukket av meg snart 20 flått, rekorden er vel 18 på en gang for noen år siden... Siste ukene har jeg hatt kraftig forkjølelse og ikke spes pigg, vil sjekke meg for sykdom tror jeg! Elles kan jeg nevne at nylig tok jeg steget til å kjøpe permetrin på felleskjøpet som jeg bruker i vinterhagen og rundt vinduene mot insekt, de ligger dau på gulvet;D Tok så og sprayet muckboot støvlene mine og arbeidsbuksa + lavt på genseren og har ikke fått flått med de klea på enda. Jaktdressen skal få seg en omgang. Jakter i "flått" terreng..
  10. Godt spørsmål, men hvorfor registrere Tikka T3 som banevåpen? Har selv ei Sauer 200 STR 6,5x55 som jeg bruker på jakt (reserve) men den er regga som konkurransevåpen...
  11. http://www.radiocom.no/118/364/Icom-F34 ... -test.aspx Sikler jeg og
  12. silver87

    Swarovski z6i

    Skal sammenligne selv når sesongen starter
  13. Har kkc stokk på min tikka t3 ss lite med Swarovski Z6i 2.5-15x56 og Hausken std demper, meeeeget fornøyd:D
  14. silver87

    Swarovski z6i

    z6 oppimot vicktory, kun de siktene de er snakk om nå og var desse siktene de sto imellom for min del
  15. silver87

    Swarovski z6i

    Gikk til innkjøp av swarovski z6i 2.5-15x56 PL retikkel 4, må si jeg er svært fornøyd!. Vurderte zeiss lenge, victory diavari 3-12x56 lys men fikk se et slik sikte med retikkel 40 og jeg må si at jeg likte det dåårlig i forhold til swaroen og finessene som de har. Eneste som gjenstår er skumringstest, men 2 bekjente har testet oppimot zeiss og kommer til at swaro er favoritt..
  16. Synsfelt i skumring hadde jeg sett på som et stort +, og en forhandler i området her tok med seg Z6i'en å Zeissen 3-12 x56 lys i måneskinnet og testet med et par kamerater av meg og kom til at de er svært like, en av dem mente av swaroen hadde øøøørlite bedre kontrast på fargen. Bedre synsfelt på swaroen, men ikke medforstørrende ret. men du har jo lys? Jeg selv bruker jo kun lys (dot) når jeg skyter i skumringen. At Swaro ikke duger i skumring i forhold til zeiss stiller jeg meg undrende til...
  17. Har du troen på 6-24x56 FL ret. 60 da?
  18. Er Swaro 2,5-15 x56 så elendi i skumring da?
  19. Så mener du at en har ikke nytte av FL på lavere forstørring?
  20. Interressant tema, skal ha ny kikkert i år og det står mellom Zeiss'en å Z6i'en. Skumringsegenskapene er viktige for meg. MEN kommer Fluoritt belegget på Zeiss vicktory Diavari 3-12x56 modellene?
  21. silver87

    Skumringstall

    Skumringsfaktor (DIN58388): 7,1-29 swaro z6i 2,5-15x56 m lys Skumringstall 8,5 - 25,9 Zeiss Victory Diavari M/lys eller dot 3-12x56 T* Retikkel i 1. bildeplan (medforstørrende retikkel) Er swaroen bedre?
  22. du må ha : pusseknotter, pussestokk, ei grå flaske med rød skrift so heter gold medallion, bronsebørste. først 3 enkle skudd, pusse mellom hvert skudd. dvs noen dråper med gold medallion på bronsebørsten å dra den igjennom løpet 3, 4 ganger. så pusse knotten, uten kjemikalie på! 4-6 knotter til det ser fint ut. gjenta dette 5 ganger. poenget her er at du tar deg så god tid at du kan holde i løpet hele tiden UTEN Å BRENNE DEG. Så skal du ta 3 skudd, pusse. dette gjentar du 5 ganger. tilsammen 15 skudd, og HUSK ta deg goood tid. Så 5 skudd, pusse løpet, 5 skudd, pusse etc oppsummering: 3x5 pusse mellom hvert skudd 3x5 pusse mellom hvert 3. 5x5 pusse mellom hvert 5. 55 skudd med helmantel trenings ammo Siktet justerer du samtidig som du holder på med innskytning. Men for siste gang HUSK at løpet skal ikke bli ukomfortabelt varmt. Jeg selv brukte 5.5 timer totalt til jeg kom på skytebanen til jeg dro. Tikka t3 ss lite med kkc stokk.
×
×
  • Create New...