Jump to content

Lynvingen

Members
 • Posts

  628
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lynvingen's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. Så har fadern kjøpt seg ny Elghund. Hann hund ved navn Bajas. Bilder kommer:)
 2. For mere info sjekk ut http://www.bildeler.no" target="_blank" target="_blank:
 3. Jeg tenkte jeg måtte vise dere ett produkt som er helt genialt. Denne burde ligge i en hver Jeger og fiskers sekk. Skal geværkolben eller fiskestanga knekke kan du fortsatt redde turen din med dette: http://www.bildeler.no/tape/?Bilmerke=- ... Vare=60916 http://www.bildeler.no/tape/?Bilmerke=- ... Vare=60915 http://www.bildeler.no/tape/?Bilmerke=- ... Vare=60917 Utrolig slitesterkt. Prøvde denne ved å knekke skaftet på en kost. Forsøkte å knekke skaftet en gang til og da knakk det på nytt sted og ikke det gamle stedet! Jeg skal hvertfall ha med en i sekken i høst!
 4. Takker for svar.. Får se hva som skjer med denne..
 5. Lynvingen

  Hva er dette?

  Har kommet over denne, mulig en browning? Stod NS på den. Hvor mange mm er det? Hva kan denne være verdt? Takker for alle svar jeg får:)
 6. Ja det er en organisert jakt i Røyken/Hurum med tanke på Gaupejakta.. Vi prøver og lokalisere den nå slik vi får ringet den inn..
 7. Denne har krysset eller er på terrenget mitt nå siste døgnet..
 8. Der er du inne på noe..
 9. Her er vidunderet: Legg merke til hvordan bladet er bøyd til den ene siden: Jeg syntes innfestningen ser veldig spesiell ut. Noen sett slik før? Jeg trur jeg har funnet det ut: Trur det er ei gammel snekker øks som er brukt til Lafting av noen av byggene på gården. Kom over denne karen: http://www.smed-terje-granaas.no/index. ... 6&Itemid=9 Og der fant jeg dette:
 10. Det kommer, bare glemte øksehodet hjemme idag.. Prøve og huske det i morgen.
 11. Takker for svar, får ikke helt bestemt meg mellom Eik,Rogn eller Ask. Kom over denne siden: http://www.lauvtrebruk.no som forteller litt informasjon om hver tresort.. Det jeg egentlig hadde håpet på var og komme over ett tre som har ligget i ei mye over lengere tid. Det kunne vært spennende. Øksa kan minne litt om denne: Tenkte på noe som formen av dette håndtaket: Og noe slikt av en slire:
 12. Her for 2 år siden gravde jeg ut en hønsegård ved siden av ett gammelt vedskjul på gården her. Da kom jeg over en rusten jernklump i møkka. Jeg lå den til siden og Tenkte ikke så mye mere på den. Når jeg sjekket denne nærmere viser det seg og være en øks! Og ut i fra formen på øksa minner det om øks fra 1800-tallet. Store sjanser for den er vært brukt av en av mine forfedre. Så nå har jeg fått blod på tann og lyst til og pusse den opp. Men jeg er helt grønn på dette. Noen som kan hjelpe meg med tips? Stålbørste eller "syre" bad? Hva slags form på håndtak? Tre sort? Og trenger tips til noen som kan hjelpe meg med lage håndtaket på østlandet og mulig en skinnmaker som kan hjelpe meg med slire.. Setter Pris på alle tips jeg kan få. Biler kommer imorgen.
 13. Her er første fangst med Viltkamera på Foringsplassen: Hestejenter på slang: Ku & Kalv: Tok den kua og kalven ca 2/3 netter og tømme tilhenger lasset med epler! Griske dyr..
 14. Helgas Rådyrjakt: Fint vær, alt lå tilrette for en fantastisk jaktdag med mye dyr på terrenget. Xala virket i fin form men litt korte søk. Ingenting som falt i interresse for henne. Ingen ferske spor. Hva har skjedd? Hvor var alle dyra fra forrige helg? Xala i søk: Til og med TorERik slet med dreveren og finne dyr, men så plutselig ble det reine motorsagkonserten nede i lia. Joda 5 litauiske linjeryddere holdt på så ikke rart det var dyr på terrenget. Så vi flyttet oss videre opp i terrenget og ikke lenge etter tok både Xala ut los og Dreveren. Hadde singel Geit forbi oss og Geit og lam hvor vi ikke fikk fyrt av skudd på. På post mens Xala loser i fjellene bak meg: Så fikk jeg storfint besøk på skogen av Samboer og junior: Xala sliten, ligger og soler seg og venter på pølser: Alt i alt en fin dag med fine loser men ingen dyr.
×
×
 • Create New...