Jump to content

kjella

Members
 • Content Count

  1,176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kjella last won the day on July 4 2019

kjella had the most liked content!

Community Reputation

95 Excellent

About kjella

 • Birthday 08/16/1946

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @FKE hvis du er i markedet for å kjøpe nytt våpen, tror jeg ingen Mauser M98 mekanisme vil tilfredsstille ditt krav til glatthet og medgjørlighet som du kaller det. Jeg vil anbefale deg en push feed mekanisme i rund bolt og kasse, Remington, blue print, Hansen og andre.
 2. Tror dette varierer fra hvor du jakter i Tyskland. Jeg har i noen år jaktet godt syd for Berlin nede i gamle øst Tyskland. Her er det helt klart ikke akseptert å jakte med 6,5 kaliber. Vi jakter hjort og villsvin.
 3. Roger Rule beskrivelse av Heym Magnum rifle. Og custom Mauser M98.
 4. Jeg har tidligere i tråden uttalt min personlige erfaring med lading og glatthet på en nyprodusert Mauser M98 Venter i spenning på dette!
 5. Heym magnum er ikke en Mauser, men en flott dobbel square magnum rifle med mange Mauser likheter. Den ligger i samme prisklasse som Mauser M98 magnum og Rigby Mauser barrel action dobbel square bridge. Alle CNC produsert. Pris ca kr 115000,- Rigby lager med den samme Mauser magnum kasse sin London Best Rifle med oppgradert treverk og Custom gravyre og div gull innlegg. Startpris ca kr 300000,-
 6. @Rigby er det noen grunn til att du ikke tar med Rigby i din liste over Best London Rifle Maker?
 7. Skjefte til min siste custom bygde Mauser ble av skjeftemaker behandlet med Tru-oil og etterpå av meg med CLL Gunstock Conditioning Oil. (Mange tynne lag over lang tid.) Liberon voksen gir, etter min mening en fin avslutning på behandlingen og iflg reklamen ekstra vanntetthet.
 8. En voks som kan anbefales til dette er Liberon Antikkvoks Black Bison, fargeløs.
 9. Takk for utførlig informasjon! Det var som jeg trodde.
 10. Hva er kriteriene for bruk av uttrykket London Best Gun?
 11. Bildene viser før og etter bedding av min nye Mauser M98 custom. Bildet før viser innlagt rekylbolt som inngår i bedding ved skjefteskrue foran.
 12. Etter all HW og SW prat, Er det slik att vi er feilinformert ang skade på mikrofoner og feil på anvisningen?
 13. Jeg synes du burde be skyteleder om å sette inn riktige innstillinger neste gang. Det kan hende du får andre resultater enn sist.
 14. Informasjon fra leverandør sier att følsomheten på mikrofonene bli for høy og kan få skade.
×
×
 • Create New...