Jump to content

silver87

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

silver87's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er ikke viltkamera med MMS så utbredt hos jegerne enda kanskje?
  2. For meg ser det ut som bildene som blir tatt ved bruk av #500# kommando blir heftet saldoen på abonnementet, enten det blir sendt fra kameraet eller ei.
  3. Se her ja, takker for tilbakemelding. Lurer på å gå til innkjøp av et annet kamera, som kanskje fungerer bedre.
  4. http://www.viltkamera.no/webshop/acorn- ... p-268.html" target="_blank Er dette kameraet bedre enn Uovision 565 MMS SMS Black IR?
  5. Lufter dette her: Kjøpte meg dette kameraet hos spyshop.no for 2800,- Kravet mitt var bilde på kommando, da mitt formål er mere overvåking av jaktområder enn det er spotting av hjortevilt på nærthold. Mine erfaringer så langt er : Negative : - GPS funksjonen hvor du sender #510# og ber om lokasjonen på kameraet, den er flere kilometer feil, ja kanskje mil. - Litt for ofte når jeg ber om bilde pr sms kommando #500# så får jeg "ugyldig kommando" men det funker på forsøk nr 2. - Bilder sendt til epost eller telefon er max 120kb, noe som gir utrolig dårlige bilder om man ønsker å zoome litt inn - Må vere satt i send modus pr MMS for å kunne sende bilde på SMS kommando Positive: - Bra bilder (uten å zoome) - Enkelt å sette opp - Kameraet er ikke så stort - Tar gode bilder i skumringen (har ikke fått testet i svarte natta enda) Det jeg savner av funksjoner er: - Større bilde sendt pr MMS/GPRS - Bilde på kommando sendt pr GPRS til epost - Bevegelses sensor som detekterer lenger ut enn 12m Noen med innspill her? evt henvise til et bedre kamera som har nevnte funskjoner?
  6. Lurer litt på hvor mye moment jeg skal bruke på min KKC stokk?, er nybeddet..men uansett. På saueren opererer jeg med 4.5 til 5.5 nM, men det er jo konkurransevåpen. På våpenloftet sa de at det ikke var så nøye på jaktrifle, men stram passe til.. Jeg vil ha nM å forholde meg til, noen som har tips?
  7. Kjøpte igår Nikon Monarch 10x56 camo, brukte den i natt i mørket, veldig fornøyd:) Kikkert i mellomklasse, er nå 3 i jaktlaget som har den.
  8. Noen som hvet anslagsenergien på lapua mega 155 gr ( 10,1g) ? på 100 meter eller har en tabell? Cal 6,5x55
  9. Har siste månedene plukket av meg snart 20 flått, rekorden er vel 18 på en gang for noen år siden... Siste ukene har jeg hatt kraftig forkjølelse og ikke spes pigg, vil sjekke meg for sykdom tror jeg! Elles kan jeg nevne at nylig tok jeg steget til å kjøpe permetrin på felleskjøpet som jeg bruker i vinterhagen og rundt vinduene mot insekt, de ligger dau på gulvet;D Tok så og sprayet muckboot støvlene mine og arbeidsbuksa + lavt på genseren og har ikke fått flått med de klea på enda. Jaktdressen skal få seg en omgang. Jakter i "flått" terreng..
  10. Godt spørsmål, men hvorfor registrere Tikka T3 som banevåpen? Har selv ei Sauer 200 STR 6,5x55 som jeg bruker på jakt (reserve) men den er regga som konkurransevåpen...
  11. http://www.radiocom.no/118/364/Icom-F34 ... -test.aspx Sikler jeg og
  12. silver87

    Swarovski z6i

    Skal sammenligne selv når sesongen starter
  13. Har kkc stokk på min tikka t3 ss lite med Swarovski Z6i 2.5-15x56 og Hausken std demper, meeeeget fornøyd:D
×
×
  • Create New...