Jump to content

Cameron

Members
 • Content Count

  1,341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er visst bare i 22 det er no soft versjon da..Dyre ja!Men vil tro det er det beste valget i 222,223,22.250..
 2. Soft utgave?Aldrig hørt om..Og for hard i 222?Her er det noen som roter fælt
 3. Takk og pris for at jeg lader selv!Og rimelig krutt hender det jeg får på Xxl!Men det er det eneste og,noen våpenbutikk er det ikke.På Hamar er det ingenting omtrent,1type 22lr,noen esker med ferdigladd Oryx,Så lenge dem har lov å selge,så kan dem vel ha et større utvalg?
 4. Det virker som man vil dø kjapt om man spiser et Dyr skutt med blykule..150gr Mega er ei kjempekule!De fleste er godt fornøyd med den,mye brukt i Sverige,søk og du vil finne tester osv på den.Bruk den med god samvittighet!Er ikke bøffel du skal skyte akkurat
 5. Er noen år siden jeg var inne der så aner ikke..Takket for meg da det var litt vel mye krangling og mobbing..Useriøst.
 6. Lillehammer har ingen Gmax..Vet om noen våpenbutikker som har kjøpt mye bly,det står i utlandet og venter..Snakket og med en på Jakt&Friskluft som var overbevist om at bly var i hyllene snart!Jeg er ikke så sikker selv men..
 7. Noen som nevnte dårlig service?
 8. Er det mulig å glemme slikt og?
 9. Om den er så dyr som du skriver,så burde den tåle noen hundre tusen skudd!Men skal du skyte så mye på bane,ville jeg kjøpt en trap hagle gjerne brukt kvalitet,og brukt kun den på banen,og spart jakthagla til jakt..
 10. Er helt vanlig at de legger 2 ganger,om første egga blir røvet,selv om ikke alle høner/Røy legger om..Men små i midten av november?!Det hørtes merkelig ut..Selv ved andre omlegging,burde de vært utvokst da..Nå har det hendt at Rype har prøvd seg en 3 gang,og det er funnet Ryper på egg langt ut i august,men er skjeldent dette..Sikker på de var så små da?
 11. Smak og behag..Men etter min smak og erfaring,så er dette det beste som kan fåes når bly er forbudt!Brukbare skuddbilder(er som regel bedre med bly og vismut)Bra hastighet og inntrenging.Trengs ikke å gå opp i størrelse,us nr 6og5 passer til all fugl og Hare.Synd de koster 37-38kr stykket..
 12. En patron til alt hjortevilt,og mye for pengene så mener jeg Fusion med 165gr kule i 308 er det smarteste man kan kjøpe i dag!Nå spurte han vel ikke om annet enn om 150gr vil fungere på Elg da..Personlig ville jeg valgt 165,evt 180gr for mindre hastighet,bedre inntrenging,mindre blodslått og høyere restvekt..150gr klinger ikke helt på Elg i mine ører,om det ikke er homogen kule..
 13. Tenker dessverre ofte på hvor mye moro jeg kunne hatt nå om jeg hadde valgt Drever..Petiten hadde 2 muligheter på søndag,ble sluppet på 3 Rådyr som han så,løp som en gal etter,men ga ikke lyd fra seg,og kom tilbake etter 3min En time senere ble han sluppet i tett skog vi visste det var dyr,stakk ut 60m tok tydelig no på overvær,bjeffet en gang!Snudde meg og så bukken løp bak meg,hunden kom tilbake i sine egne spor med en gang,så fikk bekreftet for ente gang at Rådyrjager blir han aldrig..Hadde bare Harelosene (som er skjeldene)vart mer enn 10min,så man kunne hatt litt glede av ham på jakt..Uheldig?Ja kall det hva du vil,ville heller hatt en blanding til 2000kr enn å kaste bort 12000 på noe så usikkert..Phhu,måtte få det ut..
 14. Liker ikke å premiere hunden når den kommer inn,heller ikke jatte så mye med den,om den får godbiter vil den kanskje heller bli rundt beina dine,iallefall før jaktlysta er våknet!Så har tro på å overse den når den kommer inn,gjort det med mange hunder.
 15. Og!Ikke hent hunden din om den"går"seg bort som du kaller det,den skal lære å finne tilbake selv!
×
×
 • Create New...