Jump to content

Blackfire

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Har bestillt men kommer aldri!! Irriterende!
 2. Ja! Med hånden på hjertet synes jeg ikke det, er det lov med helmantel, ja da er det jaggu lov med helmantel. Bruk blyspiss de som vil:) lurer på om helmantel i .222 rem skal brukes neste gang:)
 3. Har skutt alle min offer med 6,5 helmantel og 7x57. Falt om som potetsekker alle sammen! Så jeg må med handa på hjerte og si at reven fortjener ikke noe jaktammo:)
 4. Beste sted er utenfor lysøysundet. Mellom. Skjellholmen og lauvøya. Der er det mye snacks:) 30-40min fra åfjord.
 5. Sjekk ut linken og del meninger:P http://www.adressa.no/nyheter/sortronde ... 698653.ece
 6. Hvordan finner man den krutt mengden man vil ha? lengde på kule osv? vis lengda på norma fmj er like lang som hornady sp 225gr som vist på linken. er det da samme krutt mengde det går på eller er det utforming osv?
 7. har disse krutttypene, og skal lade 225gr norma jaktmatch\helmantel. evt ladedata?
 8. må man bruke forskjellig krutttype til forskjellige kuler? eller kan man bruke samme til alle kuler? og hvilken er best?
 9. Hei! jeg skulle kjøpe lee ladesett, men kjøpte netopp denne. http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2260 .med diesett til .338 win mag. jeg magler hylseholder til 338. fett mangler visst.. Jeg mangler kule uttrekker og digitalt skyvlære. er det noe mere jeg "mangler" for og komme igang? jeg skal bestille resterende etter at jeg har fått svar fra dere:) jeg har ladeboken utgave 4, er denne god?
 10. lurer på om den siste skal feste seg på rustfrie løp bedre å se igjennom pipa å kikkertn å sentrere sånn ca. den leupold'n får deg til og treffe skiva, men noen skudd for og finjustere må du ta uansett:)
 11. Jeg får nå straks en .338 win mag i posten. så det beste å trene med visst man vil ha rifla "lenger" så er det mest fornuftig å trene med 22lr? visst man da ikke trenger å være bekymret for rekylen i store børser....
 12. Noen som vet ca. pris på ny hunter kolbe links? og evt. hvem som har?
 13. 338 er vel det største kalibret på t3? Sjekk på tikka.fi Der står alle. Sako har vel de kalibrene der tror jeg.
 14. uten demper og 50cm så smeller det vel "passe bra"? hehe!
×
×
 • Create New...