Jump to content

mig16

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

mig16 last won the day on March 19 2019

mig16 had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har noen erfaringer med dette kameraet? Tenker først og fremst på stabilitet, batterikapasitet, og på skyløsningen.
 2. Det blir hjemmelading utover nå da skjønner jeg :-). Får nok kjøpe inn litt mer råvarer.
 3. Jeg ser at all organisert treningsaktivitet er forbudt. NSF skriver: "NSF følger Norges Idrettsforbund om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Dessuten at forbudet gjelder all idrettsaktivitet inkludert egentrening på bane." DFS derimot skriver at 'lagaktivitet' er tillatt. Regnes det som 'innafor' å drive egentrening på skytebane tilsluttet DFS nå? Hva med feltløype i NSF-tilsluttet klubb?
 4. Bra jobba! Imponert :-). Men denne delen er/var mulig å få kjøpt i Norge. Jeg har kjøpt to slike, en fra Winge Våpen og en fra Rogne Våpen i Trondheim for 3 år tilbake. Delen heter 'Firing pin retaining plate'. Det tok noen uker, men de dukket opp i posten. Kostet ca. 400,- kr. inkl. porto. Tror dette fortsatt er en kurant del å få tak i. De nye er noe modifisert, og skal ikke knekke så lett. De er merket med en M.
 5. Hvis det blir registreringsplikt på antikke patronvåpen vil det nok sikkert medføre et dramatisk prisfall på slike i så fall. I dag er prisen på reg.frie våpen ofte like høy eller høyere enn tilsvarende replikaer. Nå vil de ta opp plass i garderoben plutselig, og bli mindre attraktive.
 6. Det har skjedd med noen har jeg lest, men vil ikke si at de er notorisk kjent for denne feilen. Jeg har en slik hjemme som har gått mangfoldige tusen skudd, og har den originale sleiden. Ellers er dette kvalitetspistoler som er veldig presise. Jeg kan i hvert fall anbefale den.
 7. Hva med en Browning Hi-power? Hi-power Competition
 8. De skrur sikkert opp prisen her også, nå som konkurransen blir borte.
 9. Du må nok mer enn doble prisen etter den 1. april.
 10. Jeg har ladet .357 Magnum for jakt på rådyr med en Henry BBS (20" løp), og har eksperimentert iherdig med forskjellige kuler og krutt. Med Hornady 158 XTP-kuler og maksladning med W296-krutt klokket jeg disse til å komme akkurat innenfor kravet for anslagsenergi. XTP-kulene flyr bra og ekspanderer heftig, men de er litt myke. Men rådyr er jo ganske myke også da.... Med 140 grain og 180 grain klarte jeg ikke å få nok hastighet til å komme innenfor kravet. Jeg skjøt aldri noe dyr med denne, og i ettertid er jeg litt mer skeptisk og har ikke med denne børsa ut i skogen lenger. Ville uansett ha holdt meg innenfor 100 meter hvis jeg skulle hatt den med.
 11. Interessant tråd! Dette kan bli høyaktuelt om noen år for oss som støper selv. Rotometals har litt info om hva som de mener fungerer best: rotometals.com.
 12. Her dukket det opp en strøken '94 i 356 Win. Hadde jeg ikke allerede hatt en så hadde jeg løpt og kjøpt :-). Finn.no
 13. Her er et alternativ til oss som støper og lader selv, men det er veldig lite erfaring å finne på nettet. Mulig det blir for hardt og sprøtt. Og så vil prisen her på berget sikkert være betydelig høyere. Lead Free Bullet Casting Alloy (88%-Bismuth, 12%-tin)
 14. Her er det opprinnelige dokumentet fra ECHA forresten. Lead ammunition restriction proposal Info i Gunsweek: Gunsweek
×
×
 • Create New...