Jump to content

CC

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CC's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Fikk svar idag på godkjent søknad Oslo. Totalt 14 uker
  2. Papir søknad Oslo - De mottok den 07. juni, har ikke mottatt noe enda.
  3. Ser at denne tråden har vært død veldig lenge men jeg prøver. Fant en brukt 941 til 8k lurer på om der fortsatt er fornøyd med den? Kan den sammenlignes med CZ shadow serien? Den er ganske kompakt, går denne i spesialpistol kassa? Takk for svar
  4. Er denne sikten til salgs?
  5. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    Vedtaket er endelig og kan ikke påklages
  6. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    Noe av det de skrev: Bruksområdet grovpistol gjenspeiler det internasjonale regelverket for 25 m grovpistol. For å ha våpen som er konkurransedyktig i disse øvelsen 25 m grovpistol er det avgjørende at kjernelinjen er lav, rekylen svak og grepet maksimalt tilpasset skytterens hånd. De fleste benytter banevåpen i kaliber .32 S&W long til disse øvelsene. En praksis hvor grovpistoløvelsene benyttes til erverv av våpen som egentlig hører hjemme i bruksområde for militærfelt ansees å være strid med gjeldende regelverk, da det ikke kan sies å foreligge reelt behov for et våpen som ikke er egnet til formålet.
  7. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    Da har jeg fått svar på klagen av POD. De har konkludert at det ikke er noe grunnlag å få godkjent 9mm i grovfelt program.
  8. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    Takk for innspill Silhuett, men klagen har jeg allerede sendt og nå venter jeg spent på hva det blir til. Jeg presiserte det at milfelt kaliberet ikke er egnet til grovfelt pga avtrekket, og nevnte at det er NSF regler jeg holder til og at 9mm para er tillat i grovfelt. Krysser fingrene og oppdater her hva det blir til! (edit: ser nå at det kom flere kommentarer.)
  9. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    hva burde jeg ha med i klagen?, er det noe spesielle regler jeg kan henvende meg til?
  10. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    Masse gode info! Jeg har tenkt til å klage, er det noe jeg bør ha med på klagen ?
  11. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    På skjema så spesifiserte jeg ikke merke og modell, noe jeg ble fortalt at jeg ikke trengte. Etter svar på søknad så sendte jeg svar på mail og da sa jeg at jeg sto mellom CZ og Canik. Så nå har jeg bestemt meg å gå for Canik Combat elite som er godt egnet til felt og dynamisk.
  12. CC

    Avslag på 9mm grovfelt

    Takk! Jeg bor i Oslo. Det er ikke så mye stevner nå nei, får bare glede meg til det kommer. Det blir vel 45acp jeg må skyte meg opp med. Men jeg skal klage på avslag . Håper de forstår det denne gangen. Noe spesielt man skal referere til når man skal klage ? Har med klage skjema også.
  13. Hei, da jeg endelig fikk søke etter 6mnd fikk jeg avslag på 9mm grovfelt. Jeg sendte 4 søknader 32acp til spesial, finfelt og 45acp til militær. Alle de fikk jeg godkjent men ikke 9mm til grovfelt. Begrunnelsen dems var at grovfelt skal ha ortopedisk grep. Da refererte jeg til punkt 5.2.5.3 GROVFELT at alle pistoler og revolvere kan brukes med nevnt kaliber. Hva kan jeg gjøre for å få 9mm?? Takk for svar!
  14. Hei, jeg lurer på om det er lov å bruke håndvåpen med armbrace kolbe som lett kan tas på og tas av. Som på bilde.
×
×
  • Create New...