Jump to content

CC

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CC

  Avslag på 9mm grovfelt

  Takk for innspill Silhuett, men klagen har jeg allerede sendt og nå venter jeg spent på hva det blir til. Jeg presiserte det at milfelt kaliberet ikke er egnet til grovfelt pga avtrekket, og nevnte at det er NSF regler jeg holder til og at 9mm para er tillat i grovfelt. Krysser fingrene og oppdater her hva det blir til! (edit: ser nå at det kom flere kommentarer.)
 2. CC

  Avslag på 9mm grovfelt

  Takk for svar!
 3. CC

  Avslag på 9mm grovfelt

  hva burde jeg ha med i klagen?, er det noe spesielle regler jeg kan henvende meg til?
 4. CC

  Avslag på 9mm grovfelt

  Masse gode info! Jeg har tenkt til å klage, er det noe jeg bør ha med på klagen ?
 5. CC

  Avslag på 9mm grovfelt

  På skjema så spesifiserte jeg ikke merke og modell, noe jeg ble fortalt at jeg ikke trengte. Etter svar på søknad så sendte jeg svar på mail og da sa jeg at jeg sto mellom CZ og Canik. Så nå har jeg bestemt meg å gå for Canik Combat elite som er godt egnet til felt og dynamisk.
 6. CC

  Avslag på 9mm grovfelt

  Takk! Jeg bor i Oslo. Det er ikke så mye stevner nå nei, får bare glede meg til det kommer. Det blir vel 45acp jeg må skyte meg opp med. Men jeg skal klage på avslag . Håper de forstår det denne gangen. Noe spesielt man skal referere til når man skal klage ? Har med klage skjema også.
 7. Hei, da jeg endelig fikk søke etter 6mnd fikk jeg avslag på 9mm grovfelt. Jeg sendte 4 søknader 32acp til spesial, finfelt og 45acp til militær. Alle de fikk jeg godkjent men ikke 9mm til grovfelt. Begrunnelsen dems var at grovfelt skal ha ortopedisk grep. Da refererte jeg til punkt 5.2.5.3 GROVFELT at alle pistoler og revolvere kan brukes med nevnt kaliber. Hva kan jeg gjøre for å få 9mm?? Takk for svar!
 8. Hei, jeg lurer på om det er lov å bruke håndvåpen med armbrace kolbe som lett kan tas på og tas av. Som på bilde.
 9. Hei, jeg ser at innlegget er gammelt men prøver allikevel.. Hva ble det til ? Jeg lurer også på det samme, kan man reise inn til Tyrkia med håndvåpen?
×
×
 • Create New...