Jump to content

mch

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral
 1. Endte til slutt opp med å gå langt over budsjett, men følte jeg fikk en god pris. Det ble en ny Sauer 404 Synchro XT kal 308, Meopta Meostar R2 2.5x15x56 og Henneberger Swift ringmontasje. Det svir når man innser at man har bestemt seg for noe som er alt for dyrt, men når regningen er betalt er alt glemt. Har rukket å ta den på banen to ganger, og rifla er en drøm å skyte med.
 2. Får denne brukte Merkel RX.Helixen, med Meopta Meostar R2 2.5x15x56 med montasje, Hausken JD224 og montasje for 32 000,- Fin totalpris, men er det kanskje andre alternativer i samme priskategori som er bedre? Altså, cirka samme totalpris, ikke nødvendigvis like bra optikk, men børse av enda bedre kvalitet?
 3. Ser ut som man får mye for pengene der... Den er absolutt aktuell. Ligger en veldig fin Alpinist på finn, men den er selvfølgelig reservert/trolig solgt. 6.5x55 riktignok, men til 20k inkludert alt, går det jo an å koste på seg en pipe. Kan tydeligvis være fordelaktig å la det være, men det er vel sjeldent noe tema uansett.
 4. Dette er ikke lett, og merker at kravspec endrer seg underveis. Har sett litt på Sauer 404 Synchro XT, men den blir nok for dyr. Montasjen koster jo omtrent like mye som en helt grei rifle... Blaser R8 var interessant, men magasin/avtrekker-løsningen blir litt for spesiell. Så kom jeg over Merkel RX.Helix som det går an å få kjøpt brukt til en grei penge. Den virker veldig lovende, også med mulighet for å skifte kaliber til en overkommelig pris. Kanskje det er noe å kjøpe. Det finnes vel alternative stokker til disse også.
 5. Takk for svar. Det blir nok ikke snakk om tusenvis av skudd på bane, så utslitte piper er jeg ikke så bekymret for. Tanken med å bytte pipe er for å bytte kaliber, for eksempel til .223.
 6. Hei folkens. Jeg er på utkikk etter en bra rifle til både jakt og litt baneskyting. Den gamle Mauseren er artig den, men den får bli hjemme under jakta… Riflejakt blir nytt for meg, og jeg planlegger både elg- og toppjakt. Tenker derfor at .308 Win er et godt utgangspunkt. At rifla må være bra til jakt er en ting, men jeg er som mange av dere andre her en utstyrsfreak. Selv om rifla trolig vil bli brukt mer på jakt enn på banen vil jeg helst ha skarpskytterstokk, uten at jeg har noen god grunn til hvorfor. Sånn er det bare. Jeg har noen kriterier: Budsjett:
×
×
 • Create New...