Jump to content

psg-1

Members
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

psg-1 last won the day on June 8 2017

psg-1 had the most liked content!

Community Reputation

130 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flott at du deler denne informasjonen, veldig interessangt. Må nok ta en titt på haglepatronene mine, og se om jeg har noen av disse.
 2. Veldig flott boks. Denne må du ikke åpne, ikke så vanlig med denne typen med sporlys. Ta vare på boksen. Sporlys setter lett fyr i skogen også, ikke verdt å skyte med. Selv om du skyter i en sandvoll, vil sporlyssatsen ofte slenges ut av prosjektilet, og falle ned bak vollen. Ellers så finnes det forskjellige typer av denne boksen, med forskjellige kaliber og typer av patroner.
 3. Ja, det finnes et stort utvalg laderammer. Det er et eget samleområde dette. Her er noen flere: Nesten samme som ditt første bilde: &,5 x 55: 5,56 x 45: 9 x 19: Diverse laderammer og magasinfyllere:
 4. Nei, kjenner ikke så godt til blankvåpen. Disse er utenfor mitt interesseområde, som allerede er alt for stort. Men det er helt sikkert andre her som kan bidra.
 5. Ja, det er den jo. Men ikke så mye når det er vanlig ammunisjon som dette. Du kan vel kanskje få 200 kroner hvis du er heldig. Og for all del, er det en med mye peng som virkelig vil ha den, kan du nok få enda mer. Jeg ville nok satt 150 kroner for en uåpnet eske som en grei pris.
 6. Jeg kan desverre ikke hjelpe deg med verdien, men flotte våpen.
 7. Disse selges vel for rundt 1-2 kroner skuddet. Finnes mange av disse. Men fine å ha i ei samling.
 8. Oi, var det ironi? Beklager, det forsto jeg ikke. Det har jo også vært forslag om å føre på serienr på våpen som mangler dette, så jeg trodde du mente det seriøst. Igjen, beklager, min feil. Enig i at retten, advokater, journalister og jurister generellt har liten forståelse for våpen, og at slike saker som ikke skader noen eller noe, og ikke har negativ påvirking på andre, straffes ganske hardt i forhold til saker med vold og gjengkriminalitet.
 9. Det var nå du som skrev at det kanskje burde tas med i loven at alle våpen som skal registreres MÅ bla ha et synlig registreringsnr... Det synes ikke jeg, da det da vil ramme sjeldne orginale samlervåpen. Noen synes at dette er en bagatell, men det vil faktisk fjerne orginaliteten på disse våpnene.
 10. Ja, vet at noen har fått slått inn serienr i ettertid, og at det har blitt vurdert å gjøres på alle. Men håper at disse forholdsvis sjeldne unntakene kan fortsatt være i helt orginal tilstand. Stort sett alle andre registreringspliktige våpen har synlige serienr, så vidt jeg vet. Trenger ikke noen flere lover rundt dette.
 11. Hva med sjeldne samlervåpen, som f.eks norskproduserte Sten Gun eller matpakkecolt? Disse ble jo produsert uten serienr. Skal disse da ødelegges ved å tilføre et serienr?
 12. Det som egentlig er det værste her, er at den som kommer til å rammes av dette forbudet, er den vanlige borger. De som driver og hogger hverandre med macheter, får jo bare påtaleunlatelse uansett hva de gjør. Så jeg ser ikke hensikten med nok et påbud basert på disse gjengenes handlinger, når de uansett ikke straffes allikevel. https://www.smp.no/ntb/innenriks/2018/11/08/Gjengkriminelle-i-Oslo-slapp-straff-159-ganger-17846463.ece
 13. Fin quiz, Vaquero, var vanskelig denne. Kjekt med tilleggsinformasjon om patronene.
 14. Ikke stol på å ta livet av hetter med olje eller andre kjemikalier. Det var en her på forumet som testet dette for noen år siden, kan det ha vært Chiefen? Skal du ødelegge hettene, er sikreste måte å fyre den av i våpenet uten krutt i hylsa.
 15. Flotte dioramaer du har. Post gjerne mer. Hadde vært morro å sett hele hylla di.
×
×
 • Create New...