Jump to content

psg-1

Members
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

psg-1 last won the day on June 8 2017

psg-1 had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant et gammelt bilde av noen patroner som gjerne ville bli med hjem til meg, vi kan jo kjøre en quiz? Skal prøve å lure meg ned i hobbyrommet og få tatt noen flere bilder en dag.
 2. Veldig interessangt, kjekt å lese. Har noen østeuroperere som har sneket seg med når jeg har kjøpt noen samlinger. Skal se om jeg finner disse, og får tatt noen bilder, travelt om dagen.
 3. Nå har vel ikke politiet i Bergensområdet imponert på noen måter de siste årene, så det er jo helt utrolig at de igjen driter seg ut i denne saken, sammen med forsvaret. Samme F¤#% hvor Sola måtte befinne seg, så er det 313 som har kjørt på denne, og som hadde muligheten til å manøvrere. De fikk i tillegg flere advarsler de valgte å ignorere, så at forsvaret prøver å skylde på andre finner jeg totalt usmakelig.
 4. Flotte bilder, ser frem til flere bilder når du får flere figurer.
 5. Takk for linken, den var veldig interessang.
 6. Det var en flott samling av .22 esker. Det finnes jo veldig mye forskjellig her, et stort felt å samle på.
 7. RG er vel Radway Green? Spiller ingen rolle, fin ammunisjon og fin kasse.
 8. Jeg har en annen Krag med kikkert også, og denne hadde jeg tenkt å rive av kikkerten på. Hadde ikke sett så nøye på den, men ble så oppmerksom på at det var en Oigee Berlin kikkert som var montert. Så da tok jeg en pause og prøvde å finne ut noe mer om denne. Viser seg at forsvaret fikk to slike Krag'er med denne typen kikkert til prøve i mellomkrigsårene. Står litt om disse i Hanevik sin bok. Det er desverre ikke en av disse jeg har fått tak i, men spennende uansett. Og kikkerten har fått en solid montasje. Det er i tillegg både skur og diopter på denne. Grunnen til at jeg skulle ta av kikkerten, var at den var stygg når jeg fikk den, og jeg trodde det var en tasco eller noe slikt. Må jo forresten innrømme at jeg trollet litt i går med den andre Kragen, jeg vet selvfølgelig hva slags Krag det er. Så den holdes i orginal stand, ja. Håper jeg ikke ødela nattesøvnen, Ole Beklager at jeg er litt off-topic, men kan ihvertfall vise noen montasjer. Her er noen bilder av den andre Kragen med Oigee kikkerten:
 9. Ja, en demper hadde også vært kjekt å ha på. Tror det kan bli ei ganske stilig børse ut av dette prosjektet.
 10. Her er Kragen min. Tror det hadde blitt bra hvis den ble kappet litt ned, ny synt stokk, og skikkelig kikkertmontasje.
 11. Sikkert når den var ny, noe blikkræl..... Tynn som en sprittusj, og slarkete montasje.
 12. Hm. Har en gammel krag fra 1910 med en dårlig kikkert, mulig denne kan bygges om til noe spennende?
 13. Dette er vel gresk-produserte patroner fra 70-tallet? Er hylsene merket HXP og årstall? Disse ligger vel på 3 kroner skuddet. Men fin kasse, skulle gjerne hatt denne til samlinga.
 14. Jeg hadde vært mye mer skeptisk til å gjøre endringer på en bergkarabin, ihvertfall dersom den nå er 100% orginal. ( Hvor i svarte kom det sitatfeltet fra, og hvordan fjernes det? )
 15. psg-1

  Gamle norske

  Flott tråd dette. Disse patronene er litt eldre enn mitt interesseområde, men det er ikke til å unngå at slike noen ganger følger med hjem til meg også. Der havner de i kassen for uidentifiserte patroner. Så når jeg kommer hjem igjen, skal jeg finne frem denne, og prøve å få identifisert noe av det som ligger der. Får legge inn noen bilder hvis jeg finner noe spennende.
×
×
 • Create New...